2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Merhaba arkadaşlar kontrollerinizde doktorunuz rahim ağzı uzunlugunuzu ölçüyor mu?
her gittiğimde ölçüyomu bilmiyorum ölçüyosa bana söylemiyo bişi, detaylıda ölçüldü en son normaldi çok şükür ama bebek yukarı çıkıyo aşağıda kalmış plesanta aşağıda vs gibi bişiler söylemedi bende sormadım. bişi olsa anlatırdı zaten

Benim ikiz diye ölçüyor. Detaylıda 30 mm cikti ve 25 mm altı tehlikeli. Yarına randevu aldım vajinal ölçüm yapsın dr. Korku var yine..

evet yaa benim kızımda bi ara güldü sanki bide bi elinin bütün parmaklarını kapatıp baş parmağını açtı okey sıkıntı yok ben iyiyim dedi resmen
ayy ben onun minicik parmaklarını yerimm.. maşallah kuzuya...

Merhaba arkadaşlar kontrollerinizde doktorunuz rahim ağzı uzunlugunuzu ölçüyor mu?

canım 20. haftaydı galiba kontrole gittiğimde rahim ağzında baskı hissettiğimi söyledim doktora. o ara da çok yorulmuştum. ultrasonla baktı ama ölçemedi. şikayetlerin devam ederse vajinal bakalım dedi. bir iki hafta sonra ayrıntılıya girdiğimde o doktora söyledim. hemen 1 sn de vajinal bakalım içimiz rahat etsin dedi, kabul ettim. ölçtü gayet iyi dedi ama kaç mm söylemedi. bir ultrason resmi de verdi. eve gidince bakayım belki üzerinde yazıyordur. endişe etme canım, daha sınıra girmemiş. inşallah sağlıkla alırsın kucağına.

ayy canım bu ara dikkat et mide genişlerse önünü alamazsın... az ve sık ye dediğin gibi yemişler faydalı olur.
bebiş de çok tombik olmasın ama yaa nasıl doğacak... 3-3,5 ideal..

İnşallah cnm ikiz olunca sıkıntı yarına randevu aldım. Detaylı usg yapan Dr yanlış olcmustur die dua ediyorum da sanmıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah

Kızlar şeker yüklemesi 25. haftada yapılıyo biliyorum bilgisi olan var mı?

sedabk canim cokkkkk sukurr bakal ins digrride temiz gelir benimkide biraz daha rahatlarimm. Sukurler olsun Allahima hepizjn bebisini korusun Allah

zeynepzumra en garanti vajinal olcummus zaten.. Benim hic vajinal ölçülmesi hep karindan ölçüldü ..hatta drdan dra bile defisomus o ölçümler içini ferah tut bolca dinlenn

İnşallah canımm evett kitabını bulabilirsem alıp okucam inşallah onun gibi fit bi anne olabiliriz :)

canım annenin yemesi ile bebeğin kilosunun çok ilgisi yok, ben ilk doğumumda normal düzende yememe devam ettim, ne az ne fazla, mide bulantım da olmadığı için, ilk aylardan başladım kilo almaya, 13 kilo aldım toplamda, oğlum 4'ü geçik doğdu.

Doğumda kilo ve şişlikler gidiyor canım ama süt olsun diye vede emzirdikce cooook acıkıyor insan daha çok kilo alınıyor ilk bir yıldan sonra verilip gidiyor sonra

aynen, doğumumun haftasına hamile kaldığım kiloya düşmüştüm ilkinde, ama emzirme dönemi 5 kilo aldım, bir tüelü de veremedim, 2.ye +5 ile başladım
artık bu doğumdan sonra diyetisyen desteği almayı düşünüyorum, yoksa her doğumda 5er kilo eklersem vay halime

İnşallah canımm evett kitabını bulabilirsem alıp okucam inşallah onun gibi fit bi anne olabiliriz :)

kadının kitabı harika hepsiburada da var ben ordan sipariş etmiştim
ve kadın tam kilosunu veremeden ikizleri 3 aylıkken kızına hamile kalmış ama şu an yine 55 kilo da maşallah ki
çok enerjik hareketli bir insan

aynen benim bildiğim de sabah aç karna minimum kıyafetle tartılmak gerektiği, en doğru karşılaştırmayı o şekilde yapabilirsin.
yoksa gün içinde bile 1-2 kilo farklı çıkıyor insan.

zeynepzumra en garanti vajinal olcummus zaten.. Benim hic vajinal ölçülmesi hep karindan ölçüldü ..hatta drdan dra bile defisomus o ölçümler içini ferah tut bolca dinlenn
Okuldayım. Çalışıyorum yarın çıkışta doktora gıdıcem rapor alıcam artık. İyice riske atmak istemiyorum cnm. Yarın vajinal ölçer drum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…