- 11 Kasım 2014
- 1.079
- 1.332
- 133
- 32
Ben 9 kilo aldım
her gittiğimde ölçüyomu bilmiyorum ölçüyosa bana söylemiyo bişi, detaylıda ölçüldü en son normaldi çok şükür ama bebek yukarı çıkıyo aşağıda kalmış plesanta aşağıda vs gibi bişiler söylemedi bende sormadım. bişi olsa anlatırdı zatenMerhaba arkadaşlar kontrollerinizde doktorunuz rahim ağzı uzunlugunuzu ölçüyor mu?
Benim ikiz diye ölçüyor. Detaylıda 30 mm cikti ve 25 mm altı tehlikeli. Yarına randevu aldım vajinal ölçüm yapsın dr. Korku var yine..her gittiğimde ölçüyomu bilmiyorum ölçüyosa bana söylemiyo bişi, detaylıda ölçüldü en son normaldi çok şükür ama bebek yukarı çıkıyo aşağıda kalmış plesanta aşağıda vs gibi bişiler söylemedi bende sormadım. bişi olsa anlatırdı zaten
ayy ben onun minicik parmaklarını yerimm..evet yaa benim kızımda bi ara güldü sanki bide bi elinin bütün parmaklarını kapatıp baş parmağını açtı okey sıkıntı yok ben iyiyim dedi resmen
Merhaba arkadaşlar kontrollerinizde doktorunuz rahim ağzı uzunlugunuzu ölçüyor mu?
valla ben 70le hamile kaldım bünyem çok müsait kilo almaya korkuyodum yusyuvarlak doğuma gidicem hemen şişicem diye ama şükür sadece 2 kg aldım 5. ayı bitiriyoruz artık. dikkatte etmiyorum yediklerime canım ne isterse yiyorum ama tabii tabak tabak değil az ama sık yiyorum inşallah ben değilde bebeğim kilolu olur, çiroz falan olmasın yaa ama 4ünde çok üstüne çıkmasın onun sağlığıda önemli tabikide. eşi falan derken 3buçuklarda doğan bebekten sonra anneden nerdeyse 8-9 kg gidiyo zaten doğumda
ben esas bundan sonrasında napıcam onu düşünüyorum 2-3 gündür doymak bilmiyorum sürekli bişi yemek istiyo canım kuruyemiş falan geçiştiriyorum kendimi
İnşallah cnm ikiz olunca sıkıntı yarına randevu aldım. Detaylı usg yapan Dr yanlış olcmustur die dua ediyorum da sanmıyorum. Allah yardımcımız olsun inşallahayy ben onun minicik parmaklarını yerimm..maşallah kuzuya...
canım 20. haftaydı galiba kontrole gittiğimde rahim ağzında baskı hissettiğimi söyledim doktora. o ara da çok yorulmuştum. ultrasonla baktı ama ölçemedi. şikayetlerin devam ederse vajinal bakalım dedi. bir iki hafta sonra ayrıntılıya girdiğimde o doktora söyledim. hemen 1 sn de vajinal bakalım içimiz rahat etsin dedi, kabul ettim. ölçtü gayet iyi dedi ama kaç mm söylemedi. bir ultrason resmi de verdi. eve gidince bakayım belki üzerinde yazıyordur. endişe etme canım, daha sınıra girmemiş. inşallah sağlıkla alırsın kucağına.
ayy canım bu ara dikkat et mide genişlerse önünü alamazsın... az ve sık ye dediğin gibi yemişler faydalı olur.
bebiş de çok tombik olmasın ama yaa nasıl doğacak...3-3,5 ideal..
24 te yapilabiliormusKızlar şeker yüklemesi 25. haftada yapılıyo biliyorum bilgisi olan var mı?
Oy maslahhh cnm bide hep elini yüzüne götürüyor paşamevet yaa benim kızımda bi ara güldü sanki bide bi elinin bütün parmaklarını kapatıp baş parmağını açtı okey sıkıntı yok ben iyiyim dedi resmen
İnşallah canımm evett kitabını bulabilirsem alıp okucam inşallah onun gibi fit bi anne olabiliriz :)üzülme canım ya
şermin çarkacı okudun mu hiç kadın ikiz bebeklerinde 55 le hamile kalmış 96 ile doğum yapmış
alamamış önünü ama şunu diyo
9 ayda alınan kilo 9 ayda verilir
bizde vericez inşallah
valla ben 70le hamile kaldım bünyem çok müsait kilo almaya korkuyodum yusyuvarlak doğuma gidicem hemen şişicem diye ama şükür sadece 2 kg aldım 5. ayı bitiriyoruz artık. dikkatte etmiyorum yediklerime canım ne isterse yiyorum ama tabii tabak tabak değil az ama sık yiyorum inşallah ben değilde bebeğim kilolu olur, çiroz falan olmasın yaa ama 4ünde çok üstüne çıkmasın onun sağlığıda önemli tabikide. eşi falan derken 3buçuklarda doğan bebekten sonra anneden nerdeyse 8-9 kg gidiyo zaten doğumda
ben esas bundan sonrasında napıcam onu düşünüyorum 2-3 gündür doymak bilmiyorum sürekli bişi yemek istiyo canım kuruyemiş falan geçiştiriyorum kendimi
kızlar aranızda oruç tutan var mı?
Doğumda kilo ve şişlikler gidiyor canım ama süt olsun diye vede emzirdikce cooook acıkıyor insan daha çok kilo alınıyor ilk bir yıldan sonra verilip gidiyor sonra
İnşallah canımm evett kitabını bulabilirsem alıp okucam inşallah onun gibi fit bi anne olabiliriz :)
cnm benim dr da tartmıyor arada bi aklına esince soruyo kaç kilo aldın diye o kadar..
ama demişti ki burda tartılma, evde kendin düzenli tartıl, kıyafetsiz ve aç olarak.
o zaman doğru sonucu alırsın kendi takibni kendin yap diye, çok mantıklı, çünkü orda kıyafete göre, günün saatine göre, açlığa tokluğa göre değişecektir..
Okuldayım. Çalışıyorum yarın çıkışta doktora gıdıcem rapor alıcam artık. İyice riske atmak istemiyorum cnm. Yarın vajinal ölçer drumzeynepzumra en garanti vajinal olcummus zaten.. Benim hic vajinal ölçülmesi hep karindan ölçüldü ..hatta drdan dra bile defisomus o ölçümler içini ferah tut bolca dinlenn
korkma canım benim belki ikiz olduğu için yukarı çıkmaları daha çok zaman alıyodur. güzel haberlerle gelirsin inşallahBenim ikiz diye ölçüyor. Detaylıda 30 mm cikti ve 25 mm altı tehlikeli. Yarına randevu aldım vajinal ölçüm yapsın dr. Korku var yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?