Nasil peki cok etkiledi mi canim kolunu kaldiramazsin falan diye korkutanlar var da :)Simdi yaptirdim geldim.21+0 dayim. 80 sonrasi dogumlular 1 doz asili sayiliyormus. O sebeple 6 ay sonra 2. Dozu vurulacagim.
ayy ben onun minicik parmaklarını yerimm..maşallah kuzuya...
canım 20. haftaydı galiba kontrole gittiğimde rahim ağzında baskı hissettiğimi söyledim doktora. o ara da çok yorulmuştum. ultrasonla baktı ama ölçemedi. şikayetlerin devam ederse vajinal bakalım dedi. bir iki hafta sonra ayrıntılıya girdiğimde o doktora söyledim. hemen 1 sn de vajinal bakalım içimiz rahat etsin dedi, kabul ettim. ölçtü gayet iyi dedi ama kaç mm söylemedi. bir ultrason resmi de verdi. eve gidince bakayım belki üzerinde yazıyordur. endişe etme canım, daha sınıra girmemiş. inşallah sağlıkla alırsın kucağına.
ayy canım bu ara dikkat et mide genişlerse önünü alamazsın... az ve sık ye dediğin gibi yemişler faydalı olur.
bebiş de çok tombik olmasın ama yaa nasıl doğacak...3-3,5 ideal..
@bursa3394 canim AC ve tok mu ölçtü??? Sadece AC ölçülmesi yeterli degilmis, hatta yedikten 1. 2. Saat sonrasida onemliymis
Kızlar şeker yüklemesi 25. haftada yapılıyo biliyorum bilgisi olan var mı?
Ben 9 kilo aldım[/QUOTE
Benimkini 2 defa ölçtü normal demiştiMerhaba arkadaşlar kontrollerinizde doktorunuz rahim ağzı uzunlugunuzu ölçüyor mu?
oy maşallahhhh. eve bebeği besleyen şeyler yemek nemli bide tabii göbek kordonu çok önemli o besliyo sonuçta kuzularımızı. benim ilk başlarda bulantım çoktu hiç almadım kilo. bi bu ay bi geçen ay aldım o kadar ama bundan sorna bebekte hızlı kilo alacağı için alırım tahminencanım annenin yemesi ile bebeğin kilosunun çok ilgisi yok, ben ilk doğumumda normal düzende yememe devam ettim, ne az ne fazla, mide bulantım da olmadığı için, ilk aylardan başladım kilo almaya, 13 kilo aldım toplamda, oğlum 4'ü geçik doğdu.
oy maşallahhhh. eve bebeği besleyen şeyler yemek nemli bide tabii göbek kordonu çok önemli o besliyo sonuçta kuzularımızı. benim ilk başlarda bulantım çoktu hiç almadım kilo. bi bu ay bi geçen ay aldım o kadar ama bundan sorna bebekte hızlı kilo alacağı için alırım tahminen
biraz da genetik ama, eşim 5,5 kg doğmuş, benim sıpa 4,25 doğdu ki sezeryanla, normal doğumu beklesem 5-6 kg ye kadar yolu vardı
zaten normal doğuramazdın kız 4,25 maşallah :))) bende eşimde doğduğumuzda normalmişiz ama sonradan birer tosuncuk olmuşuz :)
Benim arkdasta37+2 de 4.250 sezeryan oldu:)))
aman yok, bir de doğumda şiş oluyor bebekler biliyorsun, benimki 3 aylık bebek gibi görünüyordu doğduğu gün.
39 bitti, ben ultrasonda 4 kg yi gördüm, ertesi gün sezeryanım oldu.
kilolu bebeği doyurmak da mesele
Benim arkdasta37+2 de 4.250 sezeryan oldu:)))
Ay evet ya oda ole dior em em em doymuormus bebek:))))
aman yok, bir de doğumda şiş oluyor bebekler biliyorsun, benimki 3 aylık bebek gibi görünüyordu doğduğu gün.
39 bitti, ben ultrasonda 4 kg yi gördüm, ertesi gün sezeryanım oldu.
kilolu bebeği doyurmak da mesele
Evet ya hatta 40 i daha iki uç gün önce cikti... Vr suan 16 kilo vermiş durumda kiz 30 kilo aldi yaoooooo
biraz da genetik ama, eşim 5,5 kg doğmuş, benim sıpa 4,25 doğdu ki sezeryanla, normal doğumu beklesem 5-6 kg ye kadar yolu vardı
ruza universitede seker yüklemesi olmadan bakildi değil mi??? Nie arada o kadar uçurum oldu peki iki hastane arasında yedikerinle alakali mi oldu ki acaba/??ilkinde yaptirmadin ama dimi ozamn seker yukemesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?