2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

bizim ailede zayıf bebek yoktur hiç :) 3,500 üstüdür doğanlar bizde zayıf çocuk sevmeyiz pek. sağlıklı olsunda inşallah 4ü geçmesin. mide genişlemesin diye dikkat ediyorum yoksa duba olurum valla ben

ruza @poyyeb B brsztrk sizlerdeneymlisiniz şeker yuklesmeini ne dusunuosun

canım doktorum hiç bir şey söylemedi bu konu hakkında.ben de sormadım henüz. ilkinde iki defa yapıldı. okula yakın bir poliklinikte parmaktan alınan kanla yaptırmıştım ilk yüklemeyi, açlık 136 çıkmıştı. yüklemeden sonra 180 lerde.. üniversite hastanesine yönlendirdi doktorum tekrar yapıldı ve koldan alınan kanla yapıldı hiç bir problem çıkmadı. bunda kararsızım açıkçası, doktorumu dinleyeceğim. çünkü hamilelikte şeker tehlikeli..

oy maşallahhhh. eve bebeği besleyen şeyler yemek nemli bide tabii göbek kordonu çok önemli o besliyo sonuçta kuzularımızı. benim ilk başlarda bulantım çoktu hiç almadım kilo. bi bu ay bi geçen ay aldım o kadar ama bundan sorna bebekte hızlı kilo alacağı için alırım tahminen

zeynepzumra canım ikiz olduğu için zaten hiç bir sıkıntı olmasada erken doğum riski olabilyo biliyosun, sen kendini strese sokup daha çok rahim kasılmasına neden olma sakın. sakin ol hayırlısı neyse öyle olucak zaten, Rabbim büyük

biraz da genetik ama, eşim 5,5 kg doğmuş, benim sıpa 4,25 doğdu ki sezeryanla, normal doğumu beklesem 5-6 kg ye kadar yolu vardı

ruza universitede seker yüklemesi olmadan bakildi değil mi??? Nie arada o kadar uçurum oldu peki iki hastane arasında yedikerinle alakali mi oldu ki acaba/??ilkinde yaptirmadin ama dimi ozamn seker yukemesini

biraz da genetik ama, eşim 5,5 kg doğmuş, benim sıpa 4,25 doğdu ki sezeryanla, normal doğumu beklesem 5-6 kg ye kadar yolu vardı

zaten normal doğuramazdın kız 4,25 maşallah :))) bende eşimde doğduğumuzda normalmişiz ama sonradan birer tosuncuk olmuşuz :)

zaten normal doğuramazdın kız 4,25 maşallah :))) bende eşimde doğduğumuzda normalmişiz ama sonradan birer tosuncuk olmuşuz :)

aman yok, bir de doğumda şiş oluyor bebekler biliyorsun, benimki 3 aylık bebek gibi görünüyordu doğduğu gün.
39 bitti, ben ultrasonda 4 kg yi gördüm, ertesi gün sezeryanım oldu.
kilolu bebeği doyurmak da mesele

hay maşallah tosuncukmuş resmen... 37 haftalık 3300 doğurdum diye kendimle övünüyordum ne analar varmış be..

ruza universitede seker yüklemesi olmadan bakildi değil mi??? Nie arada o kadar uçurum oldu peki iki hastane arasında yedikerinle alakali mi oldu ki acaba/??ilkinde yaptirmadin ama dimi ozamn seker yukemesini

canım oğlumda kontrollere üniversiteye gidiyordum. doktorum sağlık ocağında veya yakında bir poliklinikte yaptırabilirsin demişti. sağlık ocağı şeker yüklemesi yapmıyordu hala da yapmıyor.. ben de yakında küçük bi polkinik var orada yaptırayım dedim. şeker yüklemeden önce 136 çıktı, yüklenince de 180 lerde.. ama dediğim gibi parmaktan alındı, muhtemelen cihaz bozuktu. doktorumu aradım gel hemen tekrar etmemiz lazım dedi. tekrar üniveristeye gittim tekrar yükleme yapıldı, sonuçlar bu defa normal çıktı. ama tatlıdan bile soğumuştum. çok midem bulanmıştı o şekerden.. bir de iki defa o kadar şeker yüklendi boştan yere.. yaptıracaklara tavsiyem parmak kanıyla baktırmasınlar benim gibi mağduriyet yaşamasınlar...

Merhaba arkadaslar annemlerdeyim cok yazamadim keyfim yerinde herkes iyidir insallah bende toplamda 3 kilo almisim gayet iyi dedi insallah boyle gider bebişim kilo aliyo abisi gibi olursa 4 kiloyu bulur allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…