sabah aç çağırdı beni ama pekte aç değildim açıkçası çünkü gece 12 de yemek yemiştim ve sabah 8 de ölçtürdüm hiçte aç değildim kendimi tok hissederek gitmştim.hatta ben tok sayılırım acaba yüksek çıkar mı değerim diye tereddüt ettim.tok çağırmadı tok karnına ölçüm yaptırmadım.bursa3394 canim AC ve tok mu ölçtü??? Sadece AC ölçülmesi yeterli degilmis, hatta yedikten 1. 2. Saat sonrasida onemliymis
valla ben oglumda yaptirdim hicbir sıkıntım yoktu ben duzenli olcuyorum sabah ac karnina yemekten 1 saat sonra normal çıktı hep bu sefer a.s.m de yaparlarsa yaptiricam yapmazlarsa gitmicem doktora seker yuklemesi icin eziyet gibi cunku migde bulantisindan öldüm
Nasil peki cok etkiledi mi canim kolunu kaldiramazsin falan diye korkutanlar var da :)
50 likte öncesi ve glikoz dan 1 saat sonrasına bakılıyor, 75 lik ve 100 lukte de birer saat arayla bakılıyor korkma canım gerçekten, aslında bildiğin içecek açıkçası ,şerbetli tatlı çok daha yoğunpoyyeb sagol canim bilgin için aclik ve toklukta 1. 2. Saatekilere bakilsa nazil olur acaba? Aile öyküsü bendede var.. Ama direk 75 ilk yapalim denmesi urkuttu beni kotu olunuyor deninlince
Birde yukletmeden once aclik tokluk bakilsa yeterli olmaz mi yani ona gore karar verilse yukletme yapilip yapilmamamsina daha mantikli degilmi sence peki???poyyeb .!.:50 likte öncesi ve glikoz dan 1 saat sonrasına bakılıyor, 75 lik ve 100 lukte de birer saat arayla bakılıyor korkma canım gerçekten, aslında bildiğin içecek açıkçası ,şerbetli tatlı çok daha yoğun
bende iste 75lik yaptirdim 1 er saat arayla 3 kere kan aldilar fenalastim o yuzden aclik tokluk baktiricam yeter diye dusunuyorumBirde yukletmeden once aclik tokluk bakilsa yeterli olmaz mi yani ona gore karar verilse yukletme yapilip yapilmamamsina daha mantikli degilmi sence peki???
Ya bide erkenden gidicem unoversiteye sira alinmasi lazim bide erkenden, yaptirirsam onuda dusnuorum mahvolurum ya ben bide uç kez kan alimibende iste 75lik yaptirdim 1 er saat arayla 3 kere kan aldilar fenalastim o yuzden a vlik tokluk baktiricam yeter diye dusunuyorum
besyo_üniversitede hastanesi 839622 .!.:Ya bide erkedoktorlara 9 m unoversiteye sira alinmasi lazim bide erkenden, yaptirirsam onuda dusnuorum mahvolurum
Cokkkk yoruor universitede hastanesi artik sira almak icin 05.30 da cikariz doktorlarsa 9 da geliyor bisey yemicem sonra kaç defa kan alincak o korkutuyor beni
Canım ilk yaptırdığımda 50 lik ikinci de 75 yaptırmıştım galiba tam hatırlamıyorum inan..
Canım ilk üç aydan sonra bıraktım ben. şu anda İmom kullanıyorum.Kizlar merhaba. Daha once yazmistim bi kac kere ama cok hizlisiniz yetisemiyorum okumaya bile.
Sormak istedigim bisey var. Cevremde hamile olupta folik asite devam edenler var. Benim dr 12.haftaya kadar kullan sonra kullanma demisti. Hala folik asite devam eden var mi aranizda?
Benim 30 çıktı kısazeynepzumra canım şimdi baktım ultrason resmine 50 mm yazıyor. bilgin olsun canım.
Bende icmiorum folik asit imom kullaniorum bendeKizlar merhaba. Daha once yazmistim bi kac kere ama cok hizlisiniz yetisemiyorum okumaya bile.
Sormak istedigim bisey var. Cevremde hamile olupta folik asite devam edenler var. Benim dr 12.haftaya kadar kullan sonra kullanma demisti. Hala folik asite devam eden var mi aranizda?
Dediğim gibi sabah aç karnına bir kutu sprite ictigini dusun , bunu insanlar gün içinde surekli yapiyor , ben diabetin gebelikte ki zararıni gördüğüm için bebeğimi riske atamam, doktor kontrolünde olsun istedim ve 50 lik test yaotirdim ki hassas bir midem olmasına rağmen ilkinde de ikincisinde de hic sorun yasamadim.Birde yukletmeden once aclik tokluk bakilsa yeterli olmaz mi yani ona gore karar verilse yukletme yapilip yapilmamamsina daha mantikli degilmi sence peki???
Evet canim cok var..kac ay kaldi diye surekli hesapliyorumKızlar selam
Doğumada çok var daha sanki di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?