- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
neee güzeeelll..nasıl bi duygu? ağladın mı? ben ağlarım galiba. biz de cumartesi gitcez.Canimmm bugum kendi dr gittim duyduk kalp atisiniiii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neee güzeeelll..nasıl bi duygu? ağladın mı? ben ağlarım galiba. biz de cumartesi gitcez.Canimmm bugum kendi dr gittim duyduk kalp atisiniiii.
Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi
Evet insan bebeği kaybetmenin acısyla doğru düşünemyr bende o yüzden haftasonu düşünme kararı aldm dediğin gibi önemli bi işlem Allah korusun.. Benm tüp bebekti daha düne kadr bi ton iğne kullanyrdm herşey bitti.. Rabbim tekrar deneme gücü versn.. Ve bunu kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun canım çok zor biliyorum seni en iyi anlayanlardan biri benim emin ol. Sağlıklı bir hamilelik bebek olsa devam ederdi zaten her şeyde bir hayır vardır . böyle demesi çok kolay ama yaşaması zor biliyorum. Rabbim bize şer gelen şeylerdeki hayrı görmeyi nasip etsin bize inş.
inş bundan sonra sağlıklı olur hamileliğin.
Kürtaj önemli parça kalmaması operasyonda bir zarar verilmemesi vs. o yüzden iyi bir hastanede olmanı tavsiye ederim.
Ben doğudaydım o zaman öyle bir karambole geldi ki kürtaj nasıl oldu hiç araştırmadım hiç anlamadım... cahildim destek kimsem yoktu. Zaten bebeği kaybetmenin üzüntüsü ile insan ne yapacağını bilemiyor. Bunu yaşayan ilk benim sanıyordum o zaman burayı keşfettim ve yalnız olmadığımı anladım. Dualarım seninle canım.
İnşallah eşin ve ailenin desteği ile atlatırsın kısa zamanda.
İki doktora gttm bugün ikiside aynı şeyi söyledi.. Nasip kısmet evet Allah beterinden korusuncanım bir doktora daha gitsen? herşey kader kısmet. Rabbim sabır versin.Allah yardımcın olsun..
Amin canım ben de klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kalmıştım . Rabbim dayanma gücü versin inş.Evet insan bebeği kaybetmenin acısyla doğru düşünemyr bende o yüzden haftasonu düşünme kararı aldm dediğin gibi önemli bi işlem Allah korusun.. Benm tüp bebekti daha düne kadr bi ton iğne kullanyrdm herşey bitti.. Rabbim tekrar deneme gücü versn.. Ve bunu kimseye yaşatmasın
Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi
Yaaa evet esimde bende agladikkkkneee güzeeelll..nasıl bi duygu? ağladın mı? ben ağlarım galiba. biz de cumartesi gitcez.
offf yaa dayanamıyorumm işteyim zor duruyorum valla. cumartesi sabahtan gitcez ama zaman geçmediYaaa evet esimde bende agladikkkk
Canım en kısa zamanda senden harika haberler alacağız inşallah,inanıyorum.O güzel haberi aldığında ilk bizimle paylaş olur mu? Benim de kaybım var hatta burdaki pek çok arkadaşın.Bu yaşadıklarımız zor hem de çok zor ama Rabbim sabrını da veriyor.Allahım hepimize sağlıkla,kolaylıkla,saati geldiğinde evlat sahibi olmayı nasip etsin.İki doktora gttm bugün ikiside aynı şeyi söyledi.. Nasip kısmet evet Allah beterinden korusun
Canım içmiyordum ara ara çıkar bende dr kesinlikle ilaç yok sadece gargara yapabilirsin dediAa benim de agzimin sol tarafinda aft gibi birseyler cikti? Sen de hamile kalmadan once sigara iciyor muydun cnm ?
Çok teşekkür inşallah güzel bi haber alablrsem yazarm.. Allah herkesn bebeğini korusun içindeki bu güzel heyecanı hiç söndürmesnCanım en kısa zamanda senden harika haberler alacağız inşallah,inanıyorum.O güzel haberi aldığında ilk bizimle paylaş olur mu? Benim de kaybım var hatta burdaki pek çok arkadaşın.Bu yaşadıklarımız zor hem de çok zor ama Rabbim sabrını da veriyor.Allahım hepimize sağlıkla,kolaylıkla,saati geldiğinde evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Amin canım zor olsada ser bildiklerimizde Hayır vardır diyip dayanmak lazım. Rabbimin senin icin daha guzel hakkinda daha hayirli olacak bir plani var demekki .inşallah en kisa zamanda tekrar hamileligi ve anneligi nasip etsin RABBİm.Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi
Canımm derdi veren derman da verir inşallah en kısa zamanda dilediğin gibi bi gebelik yaşarsın gebelik baştan sona riskli bi süreç ne zaman ne olacak kestiremiyor insan ama ne olursa olsun Allah ın dediği oluyor işte Rabbim güç kuvvet versinKızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi
Canım geçmiş olsun çok üzüldüm bende ilk bebeğimi öyle kaybettim çok şükür bu sefer yolunda inşallah senin içinde herşey yoluna girer allah kucağını boş bırakmazÇok teşekkür inşallah güzel bi haber alablrsem yazarm.. Allah herkesn bebeğini korusun içindeki bu güzel heyecanı hiç söndürmesn
aaaa 9. haftada hareket oluyor mu inanmıyorumm :) ne güzeeelllArkadaşlar bugün dr kontrolüm vardı ilk hareketleri gördük kafasını kollarını oynattığını gösterdi dr çok hareketli bir bebek dedi içşm kıpır kıpır oldu
Bende şaşırdım daha geç bekliyordum ilk bebek olunca bilgi de yoktu daha bacakları gözükmüyo ama kafasını kolunu oynatabiliyor çok garip ama bir o kadar mutluluk vericiaaaa 9. haftada hareket oluyor mu inanmıyorumm :) ne güzeeelll
cok gecmis olsun cnm.Kızlar malesef bugün bebeğimn gelşminin durduğunu öğrendm çok acı birşeymiş. Allah kimseye yaşatmasın..@CuteMom cnm aynı şeyleri bende yaşyrm şuan kürtaj dedi doktor nerde yaptracgma karar veremedm sen ne yaptn karar verdn mi