hem yaş olarak ondan büyüğüm
hem birebir doğumundan universitesine kadar büyütüğüm yiğenlerimin sayısı onun bir kızından çok daha fazla.
Kaybettiği bebeğin acısının arkasına sığınıp kendini savunmaya çalışıyor,bende yakın zamanda kaybettim,ama iyi olanlara kin beslemek yerine kabullenip önüme bakmayı tercih ettim.Kaldıki zaten allah bağışlasın bir yavrusu var,daha güçlü olması gerekir.
Annelerimizde anlatıyor,ben de gördüm o günleri,eskiden tam kundak yapılırdı vs şimdi yanlış olduğu ortada.
Bugun 20 yaşında ki bir genç anneden yeni yeni şeyler öğreniyorum.Kendimi hiçbirşey bilmiyor kabul ediyor,araştırıyorum,danışıyorum,sizlerle paylaşıyorum.
Geçen sene bildiğimiz doğrunun yanlış olduğunu öğreniyoruz.
Maddi durumun iyi veya kötü olması çocuğuna karşı hassas olmayacağın anlamına gelmez,herkes kendi koşulunda en iyisini yapmaya çalışır.Biranda zenginken durumun kötüde gidebilir,bunlar olağan şeyler.Ne zengini, ne fakiri eleştirmek veya çekememek kimsenin haddi değil.
Ama kompleks elde olmayan çok kötü haset bir duygu,sende olmayana karşı duyulan kin, intikam ,hıncını alma cabası,Bir hastalık.
Bu kişide gruptan atıldıktan sonra yeni bir nickle başka bir yerde yeni başlangıç yapmak yerine kin nefretle surekli bu forum başlığı altına girip bu şekilde kışkırtmaya çalışmasıda bu hastalığın belirtisi.Ki eminim şuan okuyor ve tekrar başka bir nick ile burda huzuru bozmaya çalışmak için girecek,hastalık bu elinde değil,gelecek ,
içinde ki nefret kin sönmez,mutlaka gelip huzuru bozucam diyecek.
Ben kendisine iyi niyetimle allahdan şifa diliyorum.Bela beddua okumayalım unutmayın beddua döner söyleyeni bulur.
Psk eğitim almış olduğunu söyledi eğer aldıysada temel olarak bilmesi gerekir ki psk eğitimi alanlarda psk sorun olmaz diye birşey yok.
Burda bir sürü forum başlığı var içeriğini üyeleri belirler,boş havadan sudan da konuşabilir,bilimsel konuşmalarda olabilir.Amaç beraber bir şekilde bu dönemi güzel huzurlu geçirmek, paylaşımda bulunmak.
Bundan önce bundan sonrasında da burda bilmenizi isterim,yazım olarak bazen kendimizi yanlış ifade edebiliriz,ben böyle bir durumda saldırmak yerine forumun huzurnu korumak adına cevap vermemeyi tercih ediyorum.Ki uzun zamandır yazışdıklarımı az çok tanıyorum, yanlış anlaşılma durumunda güzellikle haledeceğimize inananıyorum.
şurada 2-3 ay bir süreyi beraber güzel paylaşımlarla,güzel geçirelim inşallah.
Yeni üye olup bu şekilde tavır yapan oldugunu gördüğümüzde lütfen kimse cvp vermesin.Konu kapansın o kişide çekip gitsin.Biz normal sohbetlerimize devam edelim.
Artık bu kişinin mevzusunuda kapatalım,normal düzenimize devam edelim.Yeterince gereksiz meşgul etti.