- 9 Temmuz 2016
- 170
- 78
- 13
Beklenen adet tarihin ne zamandı? eğer geçmediyse ya da adet gününse bu rakamlar normal. iki gün sonra tekrar yap iki katına çıkarsa problem olmaz. ben adet günümü 2 gün geçe yaptırdım 151 çıktı. ablam adet gününe iki gün kala yaptırdı 55 çıkmıştı. bunlar örnek olabilir belk sanahanımlar cümleten selamlar. :)
ben ilk önce evde kendim test yaptım. Sonra hastanede kan testi yaptırdım sonuçlar pozitif. Az önce de sağlık ocağına gittim tekrar bi kan tahlili aldı doktor ve kan değerimi sordu 59.61 çıkmıştı düşük görünüyo biraz ama bakalım bugünde ölçelim değerlendirelim dedi. Daha çok yeni ondan mı düşük çıktı değerim acaba?
Siz de durumlar nasıl. Beni aydınlatırsanız sevinirimm.
Beklenen adet tarihin ne zamandı? eğer geçmediyse ya da adet gününse bu rakamlar normal. iki gün sonra tekrar yap iki katına çıkarsa problem olmaz. ben adet günümü 2 gün geçe yaptırdım 151 çıktı. ablam adet gününe iki gün kala yaptırdı 55 çıkmıştı. bunlar örnek olabilir belk sana
senin bebeğinin ne zaman döllendiğini bilemeyiz belki geç yumurtlamışsındır. ondan daha az çıkmıştır sonucun ama bence sağlıklı bir gebelik . takiplerini yaptır endişelenme. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.hım anladım canım. Ya şöyle söylim bekarken çok düzenli adetim yoktu açıkcası. adetim bir hafta gecikti ikisinde olmam gerekiyordu. Yarın tekrar bakıcaz bakalım değerlere
senin bebeğinin ne zaman döllendiğini bilemeyiz belki geç yumurtlamışsındır. ondan daha az çıkmıştır sonucun ama bence sağlıklı bir gebelik . takiplerini yaptır endişelenme. Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.
Hayırlı olsun belki adet tarihinin üzerinden 2 geçtiği için olabilir yükselir zamanla.hanımlar cümleten selamlar. :)
ben ilk önce evde kendim test yaptım. Sonra hastanede kan testi yaptırdım sonuçlar pozitif. Az önce de sağlık ocağına gittim tekrar bi kan tahlili aldı doktor ve kan değerimi sordu 59.61 çıkmıştı düşük görünüyo biraz ama bakalım bugünde ölçelim değerlendirelim dedi. Daha çok yeni ondan mı düşük çıktı değerim acaba?
Siz de durumlar nasıl. Beni aydınlatırsanız sevinirimm.
Hayırlı olsun belki adet tarihinin üzerinden 2 geçtiği için olabilir yükselir zamanla.
27 Ekim ogrendim. Rabbim herkese nasip etsnAdet günüm yarın. Cumartesi günü Predıctor early ile öğrendim. Sıkı sıkı tutunur inşallahBirlikte sorunlarımızı paylaşalım.
Merhaba hanımlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Ben biraz üşüttüm sanırım boğaz ağrısı ve halsizlik var. Evde yatıyorum
Merhaba hanımlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Ben biraz üşüttüm sanırım boğaz ağrısı ve halsizlik var. Evde yatıyorum
merhaba sağolun evde iyilesmeye çalışıyorum limonlu ballı su v.s. idrar meselesine alışmak lazım baskı yaptığı için daha sık tuvalete gidiyoruz bazen gece 3-4 sefer uyanıyorum.Olsun canı sağolsun bebişin.Aman dikkat et. Bende surekli tuvaletteyim :) doktora gorundun mu bol bol dinlen ve sıcak çorba iç canım iyi gelir
merhaba sağolun evde iyilesmeye çalışıyorum limonlu ballı su v.s. idrar meselesine alışmak lazım baskı yaptığı için daha sık tuvalete gidiyoruz bazen gece 3-4 sefer uyanıyorum.Olsun canı sağolsun bebişin.
Kızlar merhaba adet olacakmış gibi his sizde de oluyor mu acaba benımkı 3 haftalık daha geç döllenme oldu da..
Uzun süre ayakta durunca veya ayaklarım üşüyünce adet olacakmış gibi sancı oluyor hafif korkuyorum(
Ben de anlatayım hikayemizi :) Daha 4 Eylülde evlenmiştik ilk ay vajili geçti deneme yapamadık ikinci ay zar zor olabilen tek ilişkide çok şükür bebiş olmuş :) 27 yaşındayım evlenmeden önce bile hemen olsun istiyordum öyle dualar ediyordum Allahım aratma ne olur diye nedense hep benim hemen olmaz gibi geliyordu.. Bu nedenle de korunmayı aklımın ucundan geçirmedim sonuçta çevremizde görüyoruz senelerce olmayanlar var ben de öyle olabilirdim boşu boşuna biz şimdi düşünmüyoruz yok biraz evliliğimizi yaşayalım demek saçma geliyordu..Her neyse ben ilk aydan bi sürü yumurtlama testi almıştım netten evde hala bi koli duruyor :) yumurtlama günlerim de adetlerim gibi düzensiz olduğu için yakalayamadım tabiki..Hatta bu ay yumurtlayamadım heralde diye düşünüyordum..Evde hiç gebelik testi yoktu ben de ovulasyon testi yapıp duruyodum ama bi yandan 3 kasım gibi adeti bekliyorum bakıyorum adete iki gün kala ovulasyon testi pozitif çıkıyor allah allah dedim ne manasanırım şimdi yumurtlayacam derken...meğer hamileyken ovulasyon testi de pozitif çıkarmış bunu öğrenince içime kurt düştü işten eve gelirken bi gebelik testi aldım yaptım bi şey çıkmadı attım sonra şeytan dürttü tekrar baktım çö kutusundan alıp o kadar silik bi çizgi vardı ki varla yok arasıydı ben de yumurtlama testinden alışkınım silik çizginin negatif olduğunu sanıyorum halbuki hcg farklı bi olaymış bebek yokken silik de çıkmazmış..bu arada hala adet olmayı bekliyorum o silik çizgiyi hiç sallamadım..ücretli öğretmenlik yapıyorum bi öğretmen arkadaş daha bebek istiyor birlikte konuşuyorduk hep bu konuları o dedi ne oldu adet oldun mu ben olucam sanırım dedi ben de yok olmadı test de negatif zaten dedim o evleneli 5 ay oldugu için ay benden önce kalırsan içime oturur tarzı bişey dedi çok üzüldüm ama zaten değilim dedim..neyse uzattım tekrar test aldım bu sefer de yok gibi bi çizgi çıktı bi de test dağıldı bişey oldu bozuk heralde dedim götürdüm eczacıya gösterdim bedava başka alabiliyorsun bozuk çıkınca, bu bozuk dedim baktı yoo hamilesiniz dedi sevinç korku şimdi ne yapacağım derken..bi daha başka test yapmadım..eşim zaten yüzüme bakıp bakıp yanakların kızarmış sen hamilesin deyip duruyordu sürpriz olmadı..Allah sağlıkla kucağımıza versin inşallah
Belirtilere gelince deli gibi halsizlik kolumu kaldıracak dermanım yoktu hala öyle onun dışında yüzümde kocaman bi sivilce çıktı ve bağışıklık sistemim zayıfladı bunu da ağzımdaki yaradan anladım nezlem 1 hafta iyileşmedi anladımki içerde olaylar olaylar varbenim çok zor durumda kalmadıkça ağzıma vurmazdı he bir de sıcak basması fenalaşma hissi çok oldu..
Ya canım inanmıyorum resmen benim hikayemi anlatmışsin. Rabbim hayırlı etsin inşallah. Ne kadarlik hamilesin şimdi. Seninle birlikte belirtileri haberlesmek isterim. Benim de cok yeni daha. Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almamızı nasip etsin. Bende ucretliye başvurdum çıkmadi. Ciksaydi tamamen aynı durumda olacaktık:):))
Canım benım tahminen 4 haftalık doktor net goremedıgı ıcın tekrar cagırdı bı an önce buyusun ıstıyorum gorunsun artık ultrasondakonuşalım tabı bırı aynı şeyleri daha yaşayınca insan rahatlıyor seninki göründü mü kaç haftalık
Beta hcg degeriniz kac ciktiBen ilk önce kendim evde test yaptım silik çıktı biri suphelendim iki kez kan testi yaptirdim gebe olduğum ortaya çıktı. İşte iki gün sonra kadın doğuma gidicez daha kaç haftalık olduğunu bile bilmiyorum. Bende de yorgunluk ve idrara çıkma isteği var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?