2016 EKİMDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENENLER BURAYA

Hemen kan ver canım :) inşallah Şen'de hamişsindir :)

Eşim içinde tutamayıp annesine söyledi Birisiyle paylaşması gerekmiş.yoksa ben de senin gibi düşünüyordum.söyledik yani sonradan benim anneme de.11 ekimde önce evde sonra da kan testiyle öğrendim.ertesi gün de gittim doktora

Çok sevindim canım gözün aydın :) kaç haftalık şuan bebişin ben de görsem hayırlısıyla inş dikkat etmeye çalışıyorum ama çalıştığım için her an tedirginim tabi
Sata gore 5+6 canim. Senin daha cok erken canim. Ins sen de goreceksin canim, keseyi de kalbinin attigini da en son saglicakla kucagina aldigini da.

Biz 2 senedir istiyorduk, bu surecte dua eden, destegini esirgemeyen arkadaslarimiz oldu. Onlarla paylastim ben de. Ailelerimize de soyledik dualarini eksik etmesinlr... Tabiiki uzaktakilere biraz daha ilerleyince soylicez.

HAmislerr,canlar nasilsiniz???Nasil gidiyor bebislerle hayattBen sürekli uyku modundayim kizlar isyerinde sandalye ustunde uyuya kaliyorumAksam da 9da dedim mii dogru yataga..Normal mi.bu kadar uyku ??

HAmislerr,canlar nasilsiniz???Nasil gidiyor bebislerle hayattBen sürekli uyku modundayim kizlar isyerinde sandalye ustunde uyuya kaliyorumAksam da 9da dedim mii dogru yataga..Normal mi.bu kadar uyku ??
ben de tam tersi hiç uyuyamıorum gecekac kez tuvalete kalkıorum

Babysinibekleyen Canimm tebrik ederim oncelikle sag saglim kucagina alirsin.insallah bebisini..O da.baska.bir.mevzu Bende cok gidiyorum geceleri Ama olsun meleklerimiz icin herseye deger o kdr heycanliyim ki su zaman su gibi geçse hemencik kavussak onlara

evet canım bide kalp atısnı duysam sanki dahada rahatlıycam .. ister istemez insan strese giriyo seninde ilk hamilelğnmi ?

Babysinibekleyen Canim bu benim 2,hamileligim ilk bebegimi kaybettim..Dogdu ve 1gun yasadi,.Kalp.anomolisi vardi.9 ay hergun gözyaşı ile gecen bir hamilelikti.1.5sene oldu simdi tekrar hamileyim oncekine hic benzemiyor ondan korkuyorim.Midem cok bulanmiyor,uyku.dışında bir sikayetim yok

Rabbim beni ödüllendirildiği icin mi bu kadar rahat geçiriyorum bu hamileligimiOnceki hamilelgimde 9 ay boyunca bulandi midem Doguma giderken bile cikarmistim,muthis kasik agrim vardi,hamilelik sekerim vardi.cok zordu,,,5 ayimizda kalp anomolisi oldugu soylendi, ama ben kiyamadim sezeryanla dogum yaptm.Cennette bir melek oglum oldu.

Anladim canim basin sagolsun morelini duzgun tutmaya calis insallah bu sefer saglikla sihatle yavrunu kucagina alicaksin morel cok onemli insan ister istemez stres yapiyo daha simdiden kalp atisini bile duymadan bukdr strese giricegimi ben bile hayal edemezdim .. ama hep onu dusunuyorum .. insallah guzel Allah 'im yardimcimiz olsunde saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin

Merhabalar arkadaslar.hamile olanlara hayirli olsun.haber bekleyenler de inşaallah guzel haberler alsin...ben carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu.beta hcg 260ti.cuma gunu 600 du.bugun baktirdim 1000 cikti.artislar inşaallah guzel devam eder de kucagimiza hayirlisiyla sagliklisiyla aliriz inşaallah. Tam ikiye katlamadigi icin endiseliyim biraz.sizin nasildi degerler

Hayirli olsun canim,insallahsaglicakla hayiirlisiyla kucagimiza alalim yavrularimizi

Kızlar merhaba 5+1 de yani geçen hafta çarşamba günü betam 1600 lerde olmasına rağmen kesem görünmedi dr olabilir haftaya tekrar geldi beta artışım normal hatta 2,5 - 3 kat artıyor ama ben korkuyorum dış gebelik falan olabilir mi (

Tukedi Canimmm tebrik.ederim degerin cok gzl.hemen git doktora usg ile.bebisi gorebilirsin ALYALAL Insallah canimm Allahim senin de gzl haberlerini almayi nasip eder
Teşekkürler canım çok sukur.dktora gittim usg ile bakti keseyi gördü içinde nokta gibi bir siyahlık işartledi bebek o galiba. kalp atışları için haftaya bekliyorum dedi altı hafta bitiyor umarım duyariz

Nolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı
Ben beta her iki günde ikiye katlanır diye biliyorum sizinki katlıyor tebrikler icinizi ferah tutun hergun kan aldırmak vücudu yorabilir aradan bir hafta geçmesini beklerseniz netleşir

Tukedi Ayyy canimm gördün demek cok sevindim masallahh darisi kalp atışlarını duymaya..11nde cagardi benide kalp atislari icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…