Merhaba herkese bende batıma 7 gün kala ovulasyon testi yapmıştım silikten biraz koyu çıktı içime kurt düştü dün gebelik testi yaptım 6 gün kala cok silik çıktı :) suan batıma 5 gün var sabah ilk idrarla yaptım tekrar düne göre daha koyuydu, pazarteside kan vermeyi düşünüyorum hayırlısı bakalım :) herkesi tebrik ederim saglıklı gebelikler dilerim
Eşim içinde tutamayıp annesine söyledi Birisiyle paylaşması gerekmiş.yoksa ben de senin gibi düşünüyordum.söyledik yani sonradan benim anneme de.11 ekimde önce evde sonra da kan testiyle öğrendim.ertesi gün de gittim doktoraGectigimiz perşembe BAT'inde test yapip gördüm cift çizgiyi :)).. 6 hafta bitinceye kadar uzmana gitmeyi düşünmüyorum. Ilk 3 ay hayırlısiyla bitinceye kadar da ailelerimiz dışında kimseyle paylasmayacagim. Su an da sadece esimle ikimiz biliyoruz :))
Sizler söylediniz mi ailelerinize..
Ve ilk kontrole gittiniz mi..
Sata gore 5+6 canim. Senin daha cok erken canim. Ins sen de goreceksin canim, keseyi de kalbinin attigini da en son saglicakla kucagina aldigini da.Çok sevindim canım gözün aydın :) kaç haftalık şuan bebişin ben de görsem hayırlısıyla inş dikkat etmeye çalışıyorum ama çalıştığım için her an tedirginim tabi
ben de tam tersi hiç uyuyamıorum gecekac kez tuvalete kalkıorumHAmislerr,canlar nasilsiniz???Nasil gidiyor bebislerle hayattBen sürekli uyku modundayim kizlar isyerinde sandalye ustunde uyuya kaliyorumAksam da 9da dedim mii dogru yataga..Normal mi.bu kadar uyku ??
evet canım bide kalp atısnı duysam sanki dahada rahatlıycam .. ister istemez insan strese giriyo seninde ilk hamilelğnmi ?Babysinibekleyen Canimm tebrik ederim oncelikle sag saglim kucagina alirsin.insallah bebisini..O da.baska.bir.mevzu Bende cok gidiyorum geceleri Ama olsun meleklerimiz icin herseye deger o kdr heycanliyim ki su zaman su gibi geçse hemencik kavussak onlara
Anladim canim basin sagolsunBabysinibekleyen Canim bu benim 2,hamileligim ilk bebegimi kaybettim..Dogdu ve 1gun yasadi,.Kalp.anomolisi vardi.9 ay hergun gözyaşı ile gecen bir hamilelikti.1.5sene oldu simdi tekrar hamileyim oncekine hic benzemiyor ondan korkuyorim.Midem cok bulanmiyor,uyku.dışında bir sikayetim yok
Sata gore 5+6 canim. Senin daha cok erken canim. Ins sen de goreceksin canim, keseyi de kalbinin attigini da en son saglicakla kucagina aldigini da.
Hayirli olsun canim,insallahsaglicakla hayiirlisiyla kucagimiza alalim yavrularimiziMerhabalar arkadaslar.hamile olanlara hayirli olsun.haber bekleyenler de inşaallah guzel haberler alsin...ben carsamba gunu ogrendim hamile oldugumu.beta hcg 260ti.cuma gunu 600 du.bugun baktirdim 1000 cikti.artislar inşaallah guzel devam eder de kucagimiza hayirlisiyla sagliklisiyla aliriz inşaallah. Tam ikiye katlamadigi icin endiseliyim biraz.sizin nasildi degerler
Teşekkürler canım çok sukur.dktora gittim usg ile bakti keseyi gördü içinde nokta gibi bir siyahlık işartledi bebek o galiba. kalp atışları için haftaya bekliyorum dedi altı hafta bitiyor umarım duyariz
Canım bnde kararsızdim ama gittim en iyisi gitmek için rahatlar doktoruna istedigni sorarsinValla değerin çok güzel acaba bende mi yarın gitsemçok kararsızım
Ben beta her iki günde ikiye katlanır diye biliyorum sizinki katlıyor tebrikler icinizi ferah tutun hergun kan aldırmak vücudu yorabilir aradan bir hafta geçmesini beklerseniz netleşirNolur yardım edin(
Kan testlerim
24 ünde gündü 32.5
25 inde Akşam 45.5
27 sinde gündüz 58.9 çıktı
Adetim 26 sıydı yani şuan bir gün geçti bu ilerleme iyi mi bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?