Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kesinlikle şanslı lar canım ya olmasaydı görürdüler günlerini gidip çarşı pazar arayıp dursalardi.
Ben banane ben mi istiorum oğlun ıstiyor diorum

Kızlarr benmde doktor kontrolum vardı bebeğimin bağırsakta parlaklık görüldü doktor kanaman oldumu dedi yok dedim kedi köpek vs varmı evde dedi oda yok ozaman enfeksiyon testi yapıcaz dedi bikaç test verdi bu durumla karşılaşan varmı kafam karıştı ve canm sıkıldı. sonuçlara göre erkene çekebilirz dedi ayrıntılıyı

Sıkma canını hemen canım inşallah önemli değildir. Peki doktorun bunu normal ultrosonda gördü deilmi ? Öyle oLunca ne oluyormuş bilgi verdi mi başka ?

Kızlar az önce 2 tane 6lı hastane çıkışı aldım battaniyelerimizi zaten almıştım english home dan sizde bi bakarmısınız yeterlimidir sizce?
Ben de 2 tane hastane cikisi almayi dusunuyordum, ama daha almadim.
Ben bi 20 li bi de 5li dusundum

bugun semt pazarı gidip gidip meyve almam lazım hayatımı meyve yiyerek idame ettirdiğim için gitmesem olmaz kilolarca yiyorum resmen hemde tek başıma
Herkes meyve canavari cikti forumda :))

Allah mutlulugunuzu daim etsin, bebeginizle birlikte cok cok daha mutlu olursunuz inşallah

teyzelerimiz biz dr dan geldik hersey yolundaymis minik kizimin 3 hafta sonra detayli ultrason yaptiracagiz :) 240 gram olmusuz fakat bende 1.70 kilo almisim dr biraz hizli gitmisiz dedi :)))

1.7 ne ki ya :))
Cok normal degil mi
Kilo olcumunu nasjl yapiyor doktor? Normal tartiyla di mi

crp yuksek cikti. lokositte oyle.. antibiyotik basliyoruz :/ hayirlisi bakalim..

Cok gecmis olsunn

Kesinlikle şanslı lar canım ya olmasaydı görürdüler günlerini gidip çarşı pazar arayıp dursalardi.
Ben banane ben mi istiorum oğlun ıstiyor diorum

Ben hic asermedim ya:))

Oncelikle kotu dusunup stres yapma. Belki basit bi enfeksiyondur.

Evet gördüm canım acaip kullanışlı dediğin gibi, içide geniş gibi benim omuzlarım ağrıo normal çantada bile tek omuzdan daha kullanışlı gibi bu olbey

Sıkma canını hemen canım inşallah önemli değildir. Peki doktorun bunu normal ultrosonda gördü deilmi ? Öyle oLunca ne oluyormuş bilgi verdi mi başka ?
normal ultrasonda gördü kromozom dedi eşinden senden geçebilir vs okadar şey anlattıki kafam karıştı nette baktım tek başına bişi ifade etmiomuş down sendromu olabilrmiş ama bununla beraber bikaç değer ense kalınlıgı vs olmalıymş üfff

betuld ya ben çok aldım kıyafet ama bu 1. Ayda alınanlar baya çabuk kücük geliomuş,10 lulara baktım hep bi yelek bi alt bide battaniye fazlası var yelekleri b.anneye paslıycam güzel örüo battaniye var 3 tane ondan illa o kadar almak istemedim... 2 tanede yeter heralde eve yakın hastane zaten bişey olursa getirirler die düşündüm...

bilmiorum ya canım çok sıkıldı kötü bişi de çıkmayabilir ama tedbir dedi ama yine de içim içimi yiyo şuan

Canım benim ya inşallah hiçbirşey yoktur sen sonuçlarını alana kadar stres yapma en azından.
Bende baktım şimdi yanılma payı çok yüksek yazıyor nette. En iyisi renkli ultroson sen sonuçlarını alıp 20.haftada renkli ultrosona gir canım O zaman netleşiyor ne olduğu..

bilmiorum ya canım çok sıkıldı kötü bişi de çıkmayabilir ama tedbir dedi ama yine de içim içimi yiyo şuan
tek doktorun söylediğiyle günlerinizi boşuna karartmayın. mutlaka en kısa zamanda başka bi doktora daha görünün. benim arkadaşıma da kalbi parlıyor şöyle böyle dediler, başka doktora gitti ya bunlar saçmalamasın akademik olcaz diye kendilerini parçalıyolar o düzelir dedi çok güzel bir bebeği var şimdi.

elimde değil işte canım ya ihtimali bile can sıkıcı bu test sonucuna göre renkliyi erkene alcaz dedi doktor bakalam bu hafta halledersem hemen gidicm doktora umarım iyidir bebeğimm

canim sikma canini.. bende de enfeksiyon cikti. henuz detayliya girmedim. bakalim persembe gunu ne diyecek. bugun antibiyotik basliyorum :/ gerekiyosa kullanicas napalim

Kızlar az önce 2 tane 6lı hastane çıkışı aldım battaniyelerimizi zaten almıştım english home dan sizde bi bakarmısınız yeterlimidir sizce?
Canım güle güle kullansın prensesin, ben 3 tane 10 lu olanlardan aldım, hatta 11 li olmuş artık setler, omuz bezi ya da çorap da dahil etmişler, ayrıca ince kundak battaniye almadım, set içinde battaniye olanlardan aldım, altına sızma, kusma problemlerinden dolayı, kundak battaniye hızlı kirleniyor dediler, hoşuma giden 3 tane aldım ama sanırım genel görüş 2 tane yeterli olması.

inşallah benmde öyle bişidir. test yapıcaz sonuçlarını değerlndircezz dedi bakalmm inşallah bişi yoktur bebeğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…