Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederiz teyzesi sinemnur evet aslında 10lu baktımda zevkime görede pek bulamadım carters omuz bezlerinden alcam en son gittiğimde gözüm onlarda kalmıştı,kısmet ya bakalım yetmezse elbet benden önce doğum yapan arkadaşlar olur yazarlar buraya ona göre bi güncelleme yaparız...

elimde değil işte canım ya ihtimali bile can sıkıcı bu test sonucuna göre renkliyi erkene alcaz dedi doktor bakalam bu hafta halledersem hemen gidicm doktora umarım iyidir bebeğimm
Tabi insanın elinde olmuyor ister istemez kafana takılıp bunalıyorsun ama inşallah iyidir yoktur öyle birşey içini ferah tutmaya çalış canım.

ELA3411 canim ya umarim onemli bisey yoktur sen icini rahat tut guzel seyler dusun tabiki normal kafana takman uzulmen cok nitmal ama internettende cok arastirma moral bozucu seylerde olabiliyor

Bence de aslinda cok abartmamamiz lazim cok kucuk geliyorlarmis bi de bebegin son aylardaki kilosu da onemli bazen bebekler iri oluyor 4 kg fln o zmn iyice kucuk gelir hemen her sey. Ama jste tutamiyoruz kendimizi napalim :))

bilmiorum ya canım çok sıkıldı kötü bişi de çıkmayabilir ama tedbir dedi ama yine de içim içimi yiyo şuan

Sonuclari alana kadar bekle, stresten uzak dur. Hic bir sey olmayabilir de bosuna sana da yazik bebisine de. Baska uzman gorusu de cok onemli. Down Sendromu fln demissin ikili testte cikardi oyle bir ihtimal olsaydi ense kalinligini olcuyorlar orda?

betuld bence 1.700 gramdan nolcak sanki ya okadar vitamin iciyorum istahimda acilup busefer :) elektronik tartiyla olcuyor
Ay senin dr beni gorse topa tutar herhalde..

buda benim kizimin hastane cikisinin tulumu :)
Eki Görüntüle 1821430

Cok guzel cok sirin :))
Kacli, kac tane hastane cikisi aldiniz kizlar.

Bebek ilk ay ne giycek ben hic bilmiyorum sonucta 0-3 aylik seyler ilk baslarda buyuk gelmez mi bebege?
2 tane hastane cikisi alin diyorlar mesela ilk ay hep ayni seyleri mi giydircez yoksa 0-1 aylik kiyafet almamiz lazjm mi. Tecrubeli anneler duyuun :))

O fiyata hamal tutarım ben
Hahaha normal sırt çantasına talim
Ne biçim fiyat öyle çanta için

Ya ben anne adayını bu şekilde korkutan doktorlardan nefret ediyorum!
İhtimal olarak sıkıntı varken dönk diye bu şekilde anlatmaması lazım bak benim canavarın beyninde sağ ve sol lobunda 2 adet kist çıktı ve buda bahsettiğin durumlarla ilişkilendiriliyor. Sadece dediği şuydu, şu aşamada endişe edilecek bir şey yok, eşlik eden herhangi bir durum olmadığı sürece problemde olmaz. Önümüzdeki ay yeniden kontrol edelim ama eyvah bebeğim downlu mu diye aklını kaçırma dedi. Küçük bir ihtimal bu. Yüzlercesini okumuşluğum var bu forumda senin gibi ufak tefek bağırsak parlamaları. Eşlik eden kalp, böbrek, mide ve beyin sorunları, nazal kemik problemleri yoksa (ki olduğunu düşünmüyorum) kendini üzeceğin hayatı zindan edeceğin bir durum değil canım.

ben bunu 3 aylik aldim cunku babaannesi bitane almis bitane annem alicakmis yeter iki tane

bi tulum bi pijama sapka eldiven onluk iki tane bady bitane battaniyesi var , 20 li seyler gereksiz bence

teyzelerimiz biz dr dan geldik hersey yolundaymis minik kizimin 3 hafta sonra detayli ultrason yaptiracagiz :) 240 gram olmusuz fakat bende 1.70 kilo almisim dr biraz hizli gitmisiz dedi :)))
Maşallah kuzuya :) ben 7mayısta gidiyorum detaylıya, seninle aynı günlerimiz ben 3 kilo aldım bana gayet iyi normal dedi, ah şu doktorlarrr :))

Canım benimkinde de görülmüştü 12.hafta civarı çoğunlukla kendiliğinden geçer dendi ve gerçektende 16da gittiğimde kaybolmuştu, tek başına birşey ifade eden şeyler değil denmişti bana, ikili test vs herşeyin destekliyo olması lazım demişti, ayrıca evde köpeğim de var ve onun da gebelikte bir sorun yaratmadığını söyledi

İzmirliler bilir bostanlıdan çevre yolu üstünden point bornovaya gitcektik süper hafızamla ve leyla halimle kredi kartını unutmusum evde bütün iş çıkışı trafiğiyle eve geri döndük,varın siz düşünün bi adam nasıl sölenir... DIPTISDIPTIS alternatif bulmak lazım ama hiç bi sitede o denli kapsamlı bişey görmedim henüz

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı

Adımı unuttum ben geçen gün ne diyorsun
Superonline aradı adımı sordu mel mel baktım sustum kapattım telefonu hahaha çok normal yani
Alternatifleri illaki vardır. %100 aynı özellikleri karşılamayabilir tabi. Ben daha çok yatağı arabası konusunda paraya acımadım. 100-150 tl civarı güzel bebek bakım çantaları vardı nette. Muhtemelen onlardan düşünürüm. Bu efsaneymiş ama ben alacağım diye tutturursam adam delirir kanımca

arkadaslar merhaba ben suımdı her ay bana verılen ultrason goruntulerınden bır album yapmak ıstıyorum ama nette album bulamadım guzel bısey sızın bıldıgınızbr adres vrmı
D&R da vardı ama bakıp almanız daha mantıklı. Parlak kağıttan yapıyorlar bazıları. Çok sevimli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…