Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar izmir çınarlıda doğum yapmak isteyenler bu haberi dikkate alsınlar. Boşuna rezalet hastane demedim
Lanet olsun bunlara!
http://m.haberler.com/doktor-gelmeyince-ebe-bebegi-rahme-geri-itti-8387005-haberi/

Gerçekten ağzım açıkta kaldı ne diyeceğimi bilemiyorum, kendimi koydum yerine resmen o an çaresizsin ve bebeğine yapılan yanlış müdahaleyi gördüğün halde hiç bir şey yapamıyorsun... Allahım hayırlı vicdanlı insanlarla karşılaştırsın bizi her zaman

Kızlar iyi akşamlar. İnşaallah herkes iyidir. Balık hapı kullanan var mı aranızda kaçıncı haftada basladiniz? Birde magnezyuma başlayan olduysa ne kadar surede bir alıyor?

Kızlar iyi akşamlar. İnşaallah herkes iyidir. Balık hapı kullanan var mı aranızda kaçıncı haftada basladiniz? Birde magnezyuma başlayan olduysa ne kadar surede bir alıyor?
Balık yağına baslarda başladık bıraktım 15 te falan tekrar başladom. Magnezyum da günde 1 içiyordum bel ağırımı cok rahatlattı cok yorulunca agrıyor bazen onun dışında agrımıyor cok şükür

Kizlar 2 gundur annemlerdeydik. Bursa da pamidor magazasi yok bende oraya gitmisken bakayim dedim. Tekstil urunlerinde 50tl ustune %25 indirim vardi. Ordan 1 tane 10lu hastane cikisi 1tulum, bir 3lu takim, pelus battaniye, 3lu corap,patik,3 tane onluk 133tl odedik. Bana baya uygun geldi. Sonra ver elini pazar orada takimi 7tlye kumasi gayet guzel (hatta magazadakiler kadar guzel) altust takimlar aldim. Tam 8 takim cok iyi oldu bu alisveris. Nerdeyse 200tl ye tum giyimi almis oldum. Bence imkan varsa pamidoro bakin derim. Bide bebekler cok hizli buyudugu icin magazalardan alip dunya kadar para verme taraftari degilim acikcasi. Alanlara tabiki saygim var ama elimde paran olsa dahi vermem. Allah herkesin gonlundekini versin insallah

ikisini de kullanıyorum canım 16. haftadan beri. günde bir kere alıyorum. hiç balık yiyemediğimi ve kemik ağrılarım olduğunu söylemiştim doktorum da bunları vermişti. magnezyum kalsiyumla karışık bir hap benimki o yüzden demir ilacımla birlikte almıyorum emilimini azaltıyor diye. efa daily ile osteocare benim ilaçlarım.

inşallah benmde öyle bişidir. test yapıcaz sonuçlarını değerlndircezz dedi bakalmm inşallah bişi yoktur bebeğim de
İkili testi yaptirdiktan sonra doktot benimde sinirimi bozmuştu. Genetik.kan tahlilo yapalım risk var filan dedi. Cok üzülmüştüm. Sonra tahlil sonuçlarını baska doktorlara gösterdim hic bir sorun yok dediler. Bu genetik kan tahlili denilen.sey 2500 tl mis. Adam para icin bizi üzdü. Hemen degistirdim doktorumu kagam cok rahat. Mutlaka baska doktorlara da git.

kesinlikle katılıyorum canım bence de iyi yapmışsın, güle güle kullanın bebişinle inşallah. pamidor netten satışı da var , haftasonu süper indirim vardı, burdan da paylaşmışlardı, bende birazcık alışveriş yapmadan duramadım tabi daha elime geçmedi. kargolama biraz yavaş olcak sanırım. 2016 eylül bebeklerinin cicileri'nde aldıklarımızı paylaşıyoruz güzel oluyor, sen de istersen cicilerinizi görmek isteriz.

canımmm başınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda hayırlı bir evlatla mükafatlandırsın seni inşallah... çok üzüldüm ya
Sağol canım Allah razı olsun insallah çok güzel bir dua Rabbim sana nasip etsin inşallah kucağına almayi

Reactions: Ebt
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…