Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım kilo almanı gerektirecek etkenleri bul bence aşırı kilo da normal doğum yapma durumu olmuyor. Çok mu zayıfsın genelde zayıflar çok. Kilo alır

Benimkinin asagida oldugunu doktorda söylüyor ve 2 kayibimda oldugu icin biraz endise var ama hersey olacagina varir, rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah zaman durmus sanki biran önce gelse 9.ay

Canım aşağıda olmasıyla ilgili herhangi bir tedbir aldı mi doktorun ? Benim bebegimde aşağıda duruyor ama doktorlar bu durumu pek önemsemiyor bense korkuyorum surekli ayakta çalıştığım için

Canım hoşgeldin :) seninle aynı sayılır günlerimiz ben bazen bi kıpırtılar hissediyorum ama çok hafif ve gaz mı değil mi ayırt edemiyorum, benim ilk gebeliğim seninki de öyleyse bu haftalarda hissetmememiz çok normal çoğu insan az da olsa 22.haftalarda falan hissediyor merak etme

Hoşgeldin, sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Ben baya erken hissettim, 17. haftada pıtpıt yapmaya başladı daha sonra hafta hafta güçlendi, şuan oldukça sert vuruyo dışarıdan elini koyduğunda eşim çok net hissediyor. Bizimki ultra hareketli bir bebek doktorumuz da öyle diyor, sanırım bu yüzden erken hissettim. Dün gece yattım tam uykuya dalacağım bir türlü durmadı arka arkaya vurdu yarım saat boyunca, sonra uyudum çok şükür

Canım benim başın sağolsun çok üzüldüm gerçekten, böyle haberler alınca ne diyeceğimi hiç bilmiyorum, umarım en yakın zamanda nedeni anlaşılır ve birdahaki sefere sorunsuz bir gebelik geçirirsin
Ayrıca diyabetin var mıydı bakıldı mı biliyor musun? Ben bi tanıdığımdan duymuştum ona doktoru diyabete bağlı olabilir ve sıvının çok olmasını sık sık bu sebeple görebiliyoruz demişti o da kaybetti bebeğini, tam olarak aynı durum mudur bilemem ama istersen bir danış doktoruna tedavi edilsin ki tekrarlanmasın

Başın sağolsun canım, çok üzüldüm. İnş daha sonra yaşayacağın sıkıntılarını gidersin bu kaybın. Allah en kısa zamanda acılarını unutturacak bebişler nasip etsin sana.

Haklısın çok hevesleniyorum ben de hissetmek için, burda en küçük gebeliklerden biriyiz herşey en son bize oluyor öğreniyorum artık ama biraz daha sabır kız canım benimki de

Merhaba hoşbuldum:) Maşallah gerçekten baya erken hissetmişsin bebişini. İşte bende boyle görünce sabırsızşanıyorumm hemen hissetmek istiyorum. İlk hamileliğin mi seninde?

Merhaba hoşbuldum:) Maşallah gerçekten baya erken hissetmişsin bebişini. İşte bende boyle görünce sabırsızşanıyorumm hemen hissetmek istiyorum. İlk hamileliğin mi seninde?
evet canım ilk. merak etme eminim az kalmıştır bir hafta içinde sende hissedersin, ağırlığı artıp kas yapısı geliştikçe bam bam vuruyor resmen. Adını bambam koydum ben, evi süpürürken sıkışıyor vuruyor, dün biraz ağız mendili oyalıyordum bacaklarımı karnıma doğru çekip oturdum saniyesinde vurmaya başladı. Rahatsız oluyor hanımefendi hemen sıkışıyorum burdaaa diyo

Kimse cvp vvermemiş bana
Sana da merhaba hoş geldin aramıza
Ben de erken hissedenlerdenim 17.haftamda hissetmeye başlamıştım artık uykumdan uyandırıyor maşallah baya hareketli ve kuvvetli ilk sağlıklı gebeliğim (2 kimyasal gebelik yaşadım) benin bebeğimin cinsiyeti erkek kız genelde geç hareket edermiş öyle diyorlar ama benim arkadaşının oğlu var 20.haftasında hissetmişti o da kişiden kişiye değişiyor sanırım sende endişelenme hissedersin yakında :)

Merhaba d_d_m hoşbuldumm :) erken hissedenlere maşallahhh diyorum. Harektli bir oğluuşş geliyor desene. Benimkinin cinsiyeti kızz heralde nazlı olcak :) bekliyorum bakalım sabırsızlıkla hissettiğimde yazıcam burdan :)

hosgeldin canim, hic sabirsizlanma :)) ilk gebeliginse hele 20-22 arasi anca hissedersin net olarak. ne bekleyecegini bilmedigin icin odaklanman zor oluyordur. saglikla gelsin minigin..

Günaydın kızlar.. çok üzüzldüm 2 2miracles allah sabır versin inş yakın zamanda sağlıklı bebeğin olur benimde geceden beri kasık ağrım var normalmi bilmiorum doktoramı gitsemm kararsızım bu haftalarda sizde de olmuşmuydu kızlarr yardımm

seninle aynı haftadayız sanırıım bende hissetmiyorum ama normal 20 . haftada dedi dr benimde kızım oluyor :

benimde oluyor devamlı hatta cuma günü bacağıma falanda agrı girmişti dinlenince geçti endişelenme bence

Canım aşağıda olmasıyla ilgili herhangi bir tedbir aldı mi doktorun ? Benim bebegimde aşağıda duruyor ama doktorlar bu durumu pek önemsemiyor bense korkuyorum surekli ayakta çalıştığım için
Canim benim bebegin esigide cok asagidaydi ve sürekli kanamam oluyordu bu yuzden progestan kullandim sürekli ama kanama olmadigi sürece bir sorun olurmu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…