Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
hosgeldin canim, hic sabirsizlanma :)) ilk gebeliginse hele 20-22 arasi anca hissedersin net olarak. ne bekleyecegini bilmedigin icin odaklanman zor oluyordur. saglikla gelsin minigin..

İnşallah hepimiizin sağlıkla gelsin bebişleri en önemlisi tek isteğimiz

Günaydın :) bugun tartıya çıkmamla inmem bir oldu gercekten çok sasırdım 67 kilo olmuşum. 60 kilo ile hamile kalmıştım ne çabuk aldım 7 kiloyu hic anlayamadım sizde durumlar nedir ??

Bence telaşlanma ama ağrın fazlaysa yinede doktoruna soyle en iyi o bilir

Günaydın :) bugun tartıya çıkmamla inmem bir oldu gercekten çok sasırdım 67 kilo olmuşum. 60 kilo ile hamile kalmıştım ne çabuk aldım 7 kiloyu hic anlayamadım sizde durumlar nedir ??

48 le hamile kaldım 20.haftamdayım şuan 53 kiloyum

Sağlıkla gelsin bebişinn :) buraya yazınca biraz daha içim rahatladı yalnız değilimm. İsim düşündünğz mü bu arada

kesinlikle değilsin bizimkiler diğer arkadaşlara göre daha küçük o yüzden böyle :) bizim ismimiz daha evlenmeden belliydi ben eylül ayında doğduğum için eşim eylül olsun demişti eylül olacak işalah :) oda şansa eylülde doğuyor :)

@profesor ve @yapayalniz1 teşekkür ederimm hoşbuldumm :) ilk hamileliğim benimde erken hissedenleri okudukça telaşlanıyorum ben hissetmiyorum diye. Evet aynı haftadayız seninle :) cinsiyeti ne senin
Canim kiz bebekler gec oynar kizimda 24.haftadan sonraydi sanirim hissetmisdim ama oglumda 12 haftalik hissettim, ,,,, ayrica ilk cocukda insan farketmiyor bazen:)

Çok güzel bi tesadüff olmuşş. Bende eylül ve armin arasında kaldımm. Bakalım daha değişebilir ama artık yavaş yavaş belirlemek gerekiyor sanırım.

o tartıyı hiç sorma eşim almış bide bangır bangır bağırıyor alt ust komsu kılo almamı duyuyor resmen

aksamla sabah bile bazen 1 kılo farkediyor aslında abur cuburda yemiyorum ama şişkinlikten fazla çıkıyoruz galiba

Çok güzel bi tesadüff olmuşş. Bende eylül ve armin arasında kaldımm. Bakalım daha değişebilir ama artık yavaş yavaş belirlemek gerekiyor sanırım.

benim doğum tarihimde 22.09 doktorun verdiği son tarihli 26.09 benimle aynı tarihte doğabilirmiş :) :)

ben seviyorum eylül ismini ama arminde değişikmiş

Benim ilk 3 ay midem bulanmadı ve çok fazla kilo aldım 8 kilo kadar sonra kilomu görünce dikkat etmeye başladım doktor diyetisyene gitmemi soyledi ama fırsat bulup gidemedim. İnternetten baktım hatta bu sitede de var hamile diyeti başlığı sağlıklı vitamini bol menü önerileri var oradan bakıp yapabilirsin. Bu arada kilo alıcaz yapacal birşey yok doğumdan sonra bebişlerin peşinde veririz kiloları çok fazla da takma ama tabi çokta yememek lazım :)

Ah bu kilo sorunsalı canım bizde de durumlar pek farklı değil. yiyoruz şişiyoruz büyüyoruz yapacak birşey yok. 1 nisan-1 mayıs arası 2 kilo yerleşti bana da

Gunaydin:) zayif hamile kalanlardanim ama 6 kilo almis bulunmaktayim.saglikli beslenmeye dikkat etmeme ragmen.saglikla kucagimiza aliriz insallah en kisa zamanda bebislerimizi.

Günaydın aynı duyguları paylaştığımız hamisler gelebildigimiz günlere şükürler olsun..

Yine mi konumuz kg yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…