Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar sabahtan beri ağladığım için eşim olmuycak böyle için rahat etsin dedi ve beni genetik test için kan vermeye götürdü. 7 ile 9 iş günü arasında sonuçlanıcak. İnş temiz çıkar, yoksa kendimi düşünemiyorum atlatabilir miyim diye

2 2miracles Allah sabır versin hem sana hem eşine...birbirinize daha çok kenetlenin bu zor günlerden beraber çıkacaksınız...inşallah istediğin zamanda tekrardan bi minik kapını çalar

Arkadaşlar aranızda gebelikle alakalı herhangi bi kursa gitmeye karar veren varmı? Çevremde hiç bebek olmadığından annemde başka bi şehirde olduğundan ben bu ay sonunda başlıycam kısmetse

C ceren151115 . DIPTISDIPTIS
Bende hic bir sey almadim. Bir tek turuncu renk hastane çıkışı aldım kızıma. Annemler hic bir sey alma biz herseyi alacağız diyorlar. Arkadaşım kızı büyüdüğü icin odasını degistirecekler. 3- 4 sene kullandilar sanirim onun odasını alacagım. Onceden cok sey alip gereksiz şeylere para harcamak istemiyorum. Allah kismet ederse elimdeki parayi doğum sırasında kordon kani ve kordon dokusu aldirmak icin kullanacağım.

Son düzenleme:

Kendini de bebegini de perisan edecegine en guzelini yapmissin canim. Testler istatistikler hep bi ihtimal. En azindan bunda netlesir icin rahat eder

olbey tunikoda anneler günü indirimi var sling alayım diyorum. Lakin neko mu boba mı almak lazım kafam karıştı
İkiside esnek ama farklarını tam anlayamadım. Hülyayıda online yakalayamadım bir türlü. Senin bilgin var mı?

Hic bir sorun cikmaz insallah canim. 2 li 3 lu test hic guvenilir degil

En iyisini yapmışsın. Bütün hamileliği zindan ediyor bu tip durumlar. Sonuçlar temiz çıkacaktır ama en azından kesinleşince rahatlarsın

bende ole dusunuyorum besıgını ablamın kızının besiğini kullanacağız odasını dedesi ben alırım dedi almasalrdıda almayıp kordon kanı için kullanacaktık

fakat hangi firma ile anlaşacağımıza karar veremedik , dr um iki firma söyledi

Arkadaşlar aranızda gebelikle alakalı herhangi bi kursa gitmeye karar veren varmı? Çevremde hiç bebek olmadığından annemde başka bi şehirde olduğundan ben bu ay sonunda başlıycam kısmetse

çok isterdim fakat çalışıyorum hepte hafta içi var maalesef , kendi hastanemin kurslarıda hafta içi

Ben yasam bankası ile görüştüm. Doktorumla da önümüzdeki hafta gorusup karar verecegiz. Sen hangi firmalari arastirdin?

en iyisini yapmışşın canım bence temiz çıkar birazda ticaretten insanın akıllarına sokuyorlar böyle şeyleri

Ben yine kendimi tutamayıp indirimdeyken arabasını almıştım
Kullanışlı bir araba seçtiğimi düşündüğüm için aklım rahat ama oda konusunda takım yapmayacağım. Park yatak ve dolap yeterli olur sanırım. Kıyafet konusunda fazla almayı düşünmüyorum. Şuan hali hazırda 2 doğum yapmış akrabam var ve bir çok kıyafeti giydiremediler bebişler büyüdü bir kısmını alıp gerektikçe paşayla beraber çıkıp almayı düşünüyorum. Biraz tabi avmlerin evime yakın olmasıda etken bu düşüncemde. Hoş olmasa bile netten halledilen şeyler

Ben yasam bankası ile görüştüm. Doktorumla da önümüzdeki hafta gorusup karar verecegiz. Sen hangi firmalari arastirdin?

yaşam bankası ile bende görüştüm fakat beni bunalttılar karar verdinizmi diye aramalarından bir hafta içinde karar verecekmişim kampanya varmiş falan..

bana da dr um baby life birde bsa saglık hizmetleri diye biryeri söyledi bu iki firma geliyor tanıyorum dedi ama biz karar veremedik

Indirimde denk getirip almak cok mantıklı. Kıyafet zaten hic sorun degil. Bir suru hediye geliyor zaten. Benim gozumde hep ayakkabılarla takılıyor. Bir iki cift ayakkabi alacagim :)

Kordon kani alındıktan sonra bir islemden geçiyor, uygunsa odeme yapılıyor diye biliyorum. Onceden arayip para istedilerse cok hata yapmislar

C ceren151115 bende ücretsiz olan eğitimi paralı yapınca anca kafama bastı kızıorum kendime şimdi ama daha ilk aylardı....ben medicale gidiorum burda hafta sonları yapıyorlarmıs canım şehrindeki medicale sor olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…