Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
normal istiyorum ama sezeryan gerekirse denk getiricem ::) başak burcuyuz canım oda tehlikeli :)

Hahaha evet oda tehlikeliymiş. 22 si başak oluyo o zaman ben terazi sanıyordum. Çok anlamıyorum burç işlerinden ama annem terazi ablam başak çok fenalar :) gerçi bende aslanım pekte normal sayılmam :) ben sezeryan istiyorum zaten doktorda sezeryan dedi tüp bebek olduğu için

Çok güzel bi tesadüff olmuşş. Bende eylül ve armin arasında kaldımm. Bakalım daha değişebilir ama artık yavaş yavaş belirlemek gerekiyor sanırım.
Ayy eyluller cogalmis benimde esim bu ara tutturdu eylul diye bakalim nolcak ben cok kararsizim lena istiyorum gerci

Herkese Günaydın ve iyi haftalar
cuma günü kontrolüm vardı , kızımla beraber gittik.
bizim sıpa 430 gr olmuş , herşeyi gayet normal çıktı.alışmışım her hafta doktor kontrolüne gitmeye ,doktor ilk defa 3 hafta sonra gel dediğinde bir garip oldum. bu 3 hafta arada sadece fetal ekokardiyografi yaptırmaya gidicem.umarım iyi çıkar.
yavaş yavaş bende alışveriş yapmaya başladım , kızdan sonra erkek kıyafetleri bir garip geliyor gözüme

öncelikle başın sağolsun canım
umarım tatilin olumlu geçer ve bomba gibi geri dönersin

Kızlar kozmonot alıcam ama fikrinizi almam lazım. Doğum ağustos sonu gibi olacak, ben bu kozmonotu kışın giydireceğim için 3-6 mı yoksa 6-9 mu alayım

6-9 almalısın fıstık , kışın birde lahana gibi giyinecek çocuk daralır 3-6 ile

Eki Görüntüle 1824425
Bunu yapacak potansiyeli kendimde görüyorum

gün geliyor (bu sabah bana olduğu gibi) sabahın yedisinde
-anne yandan at kuyruğu yap , arasına da 4 tane küçük küçük örgüler yap!
diyen bir zibidi beliriyor.

Kizlar ya bn bu ara sarimsakli cacik cok seviom yiom. Sarimsak hamileykn onerilio mu bi fikriniz var mi

vala bir ara idrar yolları için ilaç yerine sarımsak kullandım ben ama herzaman ki gibi herşeyin azı karar çoğu zarar.

çok üzüldüm canım , başın sağolsun , allah sabırlar versin. umarım tez zamandan sağlıklı bir gebelikle yavru kuşlar alırsın kucağına...

Ayy eyluller cogalmis benimde esim bu ara tutturdu eylul diye bakalim nolcak ben cok kararsizim lena istiyorum gerci

Lena da değişikmiş çok zor ya bütün bi ömür taşıyacak sonuçta. Eylül ismide biraz duygusal sonbahar filan duygusal bi kız olsun istemiyorum ama yine de çok güzel isim

başak daha tehlikeli evde ıkı tane bayan bide başak artık düzen takıntısı ile naparız bilmem :) :)

Günaydın :) bugun tartıya çıkmamla inmem bir oldu gercekten çok sasırdım 67 kilo olmuşum. 60 kilo ile hamile kalmıştım ne çabuk aldım 7 kiloyu hic anlayamadım sizde durumlar nedir ??

61le hamile kaldim. bulantilarla falan 57ye kadar indim. bugun 60 kiloyum ama kilolu hamile kaldigim icin cok almak istemiyorum :/

bende şimdi korkmaya başladım ya bizimde 16 mayıs ayrıntılı erkek dermi bide çok alıştım ben kıza :)
Şuan tam olarak bunu düşüyordum, cumartesi detaylım var ve 2 farklı doktorun kız dediği bebeğime erkek bu derlermi diye, alıştırdım kaç haftadır kendimi ve ailemi şok olurum heralde :)

bende şimdi korkmaya başladım ya bizimde 16 mayıs ayrıntılı erkek dermi bide çok alıştım ben kıza :)

vala diye bilir canım
benim 12. hafta erkek dedi 2li testi yapan uzman , 16. hafta kız dedi doktorum , 18.hafta %70 erkek oldu , ayrıntılıda erkek kesinleşti.

aaaaa basak iyidir yahuuu.. benim kizce ya basak ya aslan olacak bakalim hangisi :)

bende çok severim başakları

vala diye bilir canım
benim 12. hafta erkek dedi 2li testi yapan uzman , 16. hafta kız dedi doktorum , 18.hafta %70 erkek oldu , ayrıntılıda erkek kesinleşti.

Merhaba bana da 12 hafta kız dedi diğer kontrollerimde kesin kız dedi. Değişmez umarım ya. Başka doktpra göstermedim ben tek doktor boyle dedi. Başka birne daha gösyermeme gerek var mı

Merhaba bana da 12 hafta kız dedi diğer kontrollerimde kesin kız dedi. Değişmez umarım ya. Başka doktpra göstermedim ben tek doktor boyle dedi. Başka birne daha gösyermeme gerek var mı

Ayrıntılı ultrasona girdin mi? girmediysen eğer yapılırken muhakkak sor cinsiyeti tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…