Herkese Günaydın ve iyi haftalar
cuma günü kontrolüm vardı , kızımla beraber gittik.
bizim sıpa 430 gr olmuş , herşeyi gayet normal çıktı.alışmışım her hafta doktor kontrolüne gitmeye ,doktor ilk defa 3 hafta sonra gel dediğinde bir garip oldum
. bu 3 hafta arada sadece fetal ekokardiyografi yaptırmaya gidicem.umarım iyi çıkar.
yavaş yavaş bende alışveriş yapmaya başladım , kızdan sonra erkek kıyafetleri bir garip geliyor gözüme
Herkese iyi pazarlar sayfa açık olsada çok zamandır forumları okumaya zamanım olmamıştı. Çoğunuzun güzel haberlerini almak sevindirici. Güzel bebekleriniz detaylı ultrason photograflarını paylaşmışsınız. Hepsi çok tatlılar, umarım sağlıklı bir şekilde gelişmeleri devam eder.
Bir kaç arkadaşın kötü haberlerinide okudum, hepinize sabır diliyorum. İnşallah en kısa zamanda normal hayatlarınıza geri döner ve umudunuzu asla yitirmezsiniz.
Haftaya benimde detaylı kontrolüm var umarım herşey yolunda gidiyordur. Son Zaman'lar çok zor geçiyor babamın 40nı atlattım, bütün veraset işlemleri ve problemleriyle tek başıma uğraşıyorum çok sorun çıktı ve çok miktarda ödemesini üstlenmek beni strese soktu. Ailemden yanımda olan kimse yok, ne benim nede eşimin tarafindan bir Allah'ın kulu dahi 1 kere baş sağlığı dilemek dışında hiç bişey yapmadı. İlk haftalar çok içerledim ama artık öldürmeyen her darbe güçlendirirmiş diyorum.
Evde de tadilat başladı üstlü- altlı daireyi birleştiriyoruz 3 matkap, balyoz sesleri, kırılan duvarlardan çıkan tozlar derken en sonunda sinir sistemim çöktü galiba. Tansiyonum 4-5 arası, kilo veriyorum her gün ağlayarak kalkıyorum lakin kimseye bişey farkettirmeden yaşamaya devam ediyorum. Önümüzdeki hafta sonuna kadar evi paketleyip İstanbul'u bi kaç aylığına terk edeceğim. Egede sevdiğim yerlere uğramayı planlıyorum. Bazen mekan değiştirmek en faydalı şey oluyor, herşeyden ve herkesten uzağa kaçmak belkide içimdeki için en hayırlısı olacak.
Bakalım önümdeki haftalar inşallah hep olumlu ve positif şekilde gelişir doğmamış bebeğim ve köpek kızım+Oğlumla yeniden toparlanırız.
Sizde kendi moralinizi hep yüksek tutmaya çalışın kimse sizden daha önemli değil, Mutlu ve huzurlu olmak için ne yapmanız gerekiyorsa onu yapın. Kendinize çok iyi bakın.
öncelikle başın sağolsun canım
umarım tatilin olumlu geçer ve bomba gibi geri dönersin
Kızlar kozmonot alıcam ama fikrinizi almam lazım. Doğum ağustos sonu gibi olacak, ben bu kozmonotu kışın giydireceğim için 3-6 mı yoksa 6-9 mu alayım
6-9 almalısın fıstık , kışın birde lahana gibi giyinecek çocuk daralır 3-6 ile
Eki Görüntüle 1824425
Bunu yapacak potansiyeli kendimde görüyorum
gün geliyor (bu sabah bana olduğu gibi) sabahın yedisinde
-anne yandan at kuyruğu yap , arasına da 4 tane küçük küçük örgüler yap!
diyen bir zibidi beliriyor.
Kizlar ya bn bu ara sarimsakli cacik cok seviom yiom. Sarimsak hamileykn onerilio mu bi fikriniz var mi
vala bir ara idrar yolları için ilaç yerine sarımsak kullandım ben ama herzaman ki gibi herşeyin azı karar çoğu zarar.
İyi akşamlar hanımlar,ben dün ikizlerimi erken doğumla kaybettim sadece bir gün yaşayabildiler, suları fazlaydı.iki farklı doktora gorunmeme ragmen nedenini bulamadılar.herkesin bünyesi farklı tabi ama size tavsiyem suyu fazla olan lütfen çok dikkat etsin.hakkınızı helal edin,Allah kuzucuklarinizi korusun.
çok üzüldüm canım , başın sağolsun , allah sabırlar versin. umarım tez zamandan sağlıklı bir gebelikle yavru kuşlar alırsın kucağına...