Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ben kovayim yukselenim aslan. aslanlarla iyi bi enerim oldu simdiye kadar. ama basaklarla da aram iyidir hepsi uyar. kuzu saglikla gelsin de is oraya kalsin :))
Başak çok tanıdığım yok nasıl anlaşırım bilmiyorum ben, ay tabiiki o günlerini görelim de burcu eksik kalsın

İkizlerimi kaybetmemin nedeni amniyon sıvılarının fazla oluşuydu,diyabet yoktu,rahim ağzı gayet iyiydi.hatta perinatolog iyisin bebeklerinin gelişimi de çok iyi bir ay sonra kontrole gel dedi 2 gün sonra erken doğumla kaybettim kuzucuklarimi.kaderde varsa oluyor işte,herşeyin hayırlısı.siz de rahat olun kızlar hicbiseye canınızı skmayin.rabbim kuzucuklarinizi korusun,hakkınızı helal edin.

Allah kucağına almayı nasip eden yeni kuzucuklar versin işalah sana , öbür dünyada şefaatciniz olsun işalah , sende hakkını helal et kendine dikkat et her şey gönlünce olur işalah

Allahim sabir versin insallah en kisa zamanda bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

Kızlarr merhabaa nasılsınızzz? Biraz uzak kaldım sizlerden umarım hepinizzzz iyisinizdirrr

Kızlarr merhabaa nasılsınızzz? Biraz uzak kaldım sizlerden umarım hepinizzzz iyisinizdirrr

Selamlaaar o bel ağrıları biraz ayakta kalınca bendede oluyor. Magnezyum verdi doktor. Kullanmıyorsan söyle sanada yazsın iyi geliyor

bende ole düşündüm acaba erkenmi olur dedim bide ramazan giriyor araya önce halletmek istiyorum o yüzden

Ben başladıktan sonra gideyim diyorum. İnsanlar ramazan diye fazla ortalıkta olmuyor haftasonları işime geliyor
Doğru dürüst birşey almadığım için çok dolanmam gerekecek benim

Selaaam

DIPTISDIPTIS aynen oyle bende hiç bişey almadım bi tek hastane çıkısı aldım oda 3 aylık eşimle beraber gidip bakıcaz ona kıyamıyorum :)

Bende kayınvaldemle gideceğim ama muhtemelen o gün tutmaz yoksa gerçekten yazık hem aç hem susuz bizim peşimizde koşacaklar komple oda takımımı alacaksın yoksa parça parça mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…