Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kızlar bebişleriniz en çok ne tarafta oynuyor?
kızım sol kasığıma yerleşmişti , şimdiki devamlı sağ kasık tarafımdan tepikliyor.

@Candy1Candy çok sevindim canım , sağlıkla gelsin paşa
Ben yoğun olarak pazartesiden itibaren yeni hissetmeye başladım önceleri gaz mı değil mi tam kestiremiyordum ama büyüdü tabi artık emin oldum
Bende sol tarafa doğru hissediyordum geçen gün ard arda bir sağ bir sol oldu heralde ayağı başı ayrı oynuyor diye düşündüm

Slmkizlar bende eylül annesi olcam inş araniza yeni katildim çok şükür bizde çok saglikliyiz ama henüz 1.70 kilo almisim bu acaba normal mi ama bebeğmin gelişimi 1 hafta ilerde inş saglikli bi kizimiz olacak

ben hala hissedemiyorum :)

kızım sol kasığıma yerleşmişti , şimdiki devamlı sağ kasık tarafımdan tepikliyor.

Benmkide ayni seninki gibi ilk baslarda soldaydi simdi yoğunluk sağda ve asidi tekmeliyo bide Kiz çocuğu balik gibi süzülür elinin altında benm öyle oluyor çok güzel bi duygu

gunaydin herkese.. kilolar yine gunun konusu olmus, aliyoruz artik ister istemez cok da takilmamak lazim. herkesin basladigi kilo, yapisi, haftalari farkli. bebisler saglikli olsun yeter..

Günaydın kızlar şimdi detaylıdan geldik çok şükür herşey yolunda bugün tam 22+0
512 gr olmuşuz paşamız ayakları üst üste atmış yatıyodu

canim masallah ne guzel buyumus kuzun yarim kiloyu gecmissiniz :)

ohhh masallah sizden de guzel haberler aldik harika. bebisler hizli buyuyor bu haftalarda artik kilolara masallah..

Slmkizlar bende eylül annesi olcam inş araniza yeni katildim çok şükür bizde çok saglikliyiz ama henüz 1.70 kilo almisim bu acaba normal mi ama bebeğmin gelişimi 1 hafta ilerde inş saglikli bi kizimiz olacak

hosgeldin canim. takvimin yok kacinci haftadasin, baslarda bulanti kilo kaybi vs oldu mu bilmiyorum ama ben basladigim kiloya hala gelmedim ama bebegim guzel buyuyor sukur. annenin kilo alimi cok da onemli degil yani.

Tek tek alıntı yapamadım kızla okul saatmiz yaklaştı . Çok teşekkür ederim hepinize iyi haberlerle inşallah dönün bekleyen annisler. Gulmemis de siritmis resmen sipa

Bende 23.haftaya gircem inş yarin ilk baslarda çok kotuydum 3 ay hic bsey yiyemedim sadece vitamin desteği aldm ondan olabilir sanirim

Ben de 66 ile hamile kaldım 3 kg aldım şimdiye kadar. Doğuma kadar max 7 kg katmam gerekiyor. Bence kimsenin ne söylediğine takılma, usg de bebeğinin gelişimi iyiyse bir sıkıntı yoktur. Zaten 300-400 gr bebek, plasentası da 100 gr desen artan kan hacmi, suyu vs desen şuan fazladan 1,1,5 kg civarı vücudunda var. Geri kalan fazla kilo :)

Aynen bende 4-5 gundur eminim artik dönüp tekme attigindan üçüncü gebeliğim ama bu his ayni heyecan ayni mucizevi birsey şükürler olsun yaradana saglikla kucaklarimizida almayi nasip etsin :))

Yok ben yüzüstü yatardım hep yan yatmaya alışmak biraz zorladı beni şu yastık olayına biraz erken başlicam ben galibasenin kaç haftalık nasıl gidiyor
Bnde ayni cnm yuzustu yatiodum. Simdi genellikle sola yatmaya calisiyorum geceleri cok uyaniom . Yastik olayina yavastan bnde bakmaya baslicm . 21e girdk cnm ins . Ins ii dir . Igne fln kullaniorum kan sulandirici

Sen az almissin ne guzel geri vermesi cok zor oluyor ben 56 ile basladim simdi 62 bebeklerimde zayif oluyo ben kendimi besliyorum:)))

bende sırt ustu yatardım ve hala yan yatsamda sabah kalktıgımda sırt ustu olarak uyanıyorum çok onemli birseymı acaba
Önemli bir durum değil. Şöyle ki, bu haftalarda rahim henüz senin kan damarına yoğun baskı yapmadığı için rahatsızlık hissi oluşmuyor. İlerleyen haftalarda sırt üstü yatmak kan damarına baskı yaratacağından annede ödem, kalp çarpıntısı tansiyon vb. şikayetler oluyor ve istesen de sırt üstü pozisyonda yatamıyorsun. Bir noktadan sonra sen de zaruri olarak sola dönmeye başlayacaksın yani. :)

Aynen bende 4-5 gundur eminim artik dönüp tekme attigindan üçüncü gebeliğim ama bu his ayni heyecan ayni mucizevi birsey şükürler olsun yaradana saglikla kucaklarimizida almayi nasip etsin :))
Oo sen epey tecrübelisin:) ne güzel kalabalık bir aile olacaksınız maşallah size amin canım hepimiz görelim inşallah o günleri

Benim genelde sol kasıktan atıyor ama bazen sağa da geçiyor. Mesela tam şuan ortadan attı. :) değişiyormuş baya pozisyonu.

Bnde ayni cnm yuzustu yatiodum. Simdi genellikle sola yatmaya calisiyorum geceleri cok uyaniom . Yastik olayina yavastan bnde bakmaya baslicm . 21e girdk cnm ins . Ins ii dir . Igne fln kullaniorum kan sulandirici
Evet benim de uykum çok bölünüyor 2 kez tuvalete kalkıyorum zaten bir de şu sağa sola dönmeler pozisyon yakalama çabaları derken tuhaf bir uyku durumu yaşıyorum
Yastığı araştırmaya başlicam bende yavaştan kullanışlı birşeydir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…