Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Oo sen epey tecrübelisin:) ne güzel kalabalık bir aile olacaksınız maşallah size amin canım hepimiz görelim inşallah o günleri
Cok sukur canim iki kizim var bunada erkek dediler insallah oyledir:)))senin ilk mi

Benim tosbik bi üst sağ yandan bi sol yandan vuruyor sonra göbek altı da vuruyor. Alttan da vuruyo çıkacak gibi hrektliyiz nerden vuracağı belli olmuyor alanın her yerini kullanıyor değerlendiriyor sağolsun

kızlar ben mycey markasının bir tarafı pembe diğer tarafı beyaz renkte olan hamile yastığını 2. ayımda almıştım. ben arazide çalıştığım için ayağımın altına yastık koyup uyurum. hamilelikte zorlandığım için o kadar erken aldım. inanılmaz rahat. ben kendimce yeni pozisyonlar buldum çok rahat ediyorum ama eşim yastığı kıskanmaya başladı

Kesinlikle cok rahat oluyor yastiklar. Ben de siddetle tavsiye ederim hamis bayanlara :))

Biz geldik kontrolden, detaylı bakıldı, kalp, beyin, mide, eller, kollar bacaklar her şey iyi çok şükür oğluşumun , çok tatlıydıııı doktorumuz "içeride hacivat karagöz oynuyor afacan dedi:) " eller kollar bacaklar hiç durmuyordu, böbrek kanalında genişleme var ama patalojik değerde değil, ama takip edelim dedi, zaten babamızın da sol böbrek kanalında genişleme var, herhangi bir olumsuzluk gelişmemiş şimdiye kadar, genetiktir o zaman, zaten erkek bebeklerde bir miktar geniş oluyor dedi. Allah'a emanet miniklerimiz. Ben detaylı usg ile 3 boyutlu usg aynı zannediyordum, 3 boyutlumuz 6. aydaymış, bugün yine siyah beyaz foto aldık.

Eklentiler

• Adsız.webp
    9 KB · Görüntüleme: 78
  • Adsız1.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 82
Canım geldik kontrolden, çok şükür hasret giderdik paşamızla. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

kızlar 8 mayıs eşimin doğum günü, ama malesef o gün çalışıyor, bizde cumartesi bişeyler yapalım dedik, hediyesini aldım hatta birlikte aldık çünkü takım elbise almak istiyordum çok beğendiğim bir model vardı ama denemeden alamazdık, mecburen bu sefer böyle oldu bende yemek sürpriz olsun daha önce gitmediğimiz bir yer olsun dedim, galatasaray adasına rezervasyon yaptırdım, inşallah pişman olmayız, daha önce giden var mı?
Ha bir de bana hamile pantolonlarım ve günlük giydiğim triko tuniklerimden başka olan kıyafetim yok, napıcam

Hadi ya mycey tamam bakayım bi :)

Kizlar son doktorkontrolum de tartildim.toplamda 4 kilo aldigim icin doktorum kızdı. Hic bir seyyemiyor musun sen dedi sağlıklı birbunyenin en az 14-15 kilo almasi lazım dedi. Eee bebege zararliymis dedim daha da bir kızdı. Agzi olan konuşuyor pakete girmis urunleriyeme cikulata cips hazir yoğurt sut corbavb onun disinda bol bol sebze meyve ye dedi. Galiba kiloyu cok fazla takmamak gerekiyor . Dogumdan sonra plates aletli cimlastik yuzme ne varsa gidicez artik :)

Son düzenleme:
ben de ilk basta 20lilere heves etmistim sonra cok sacma geldi. 5lilerden alirim hem daha cok cesit olur diye dusundum. Bazi markalarda mesela carters mothercare idil bebe aziz bebe vs gibi 0-3 ay disinda yenidogan tulum setleri vs de oluyor. Onlar da gayet hastane çıkışi olarak kullanılır bence. Bebegin kilosuna bagli aslinda tamamen

bence gayet normal takma kafana

Benim de belli agrilarim olmamasina ragmen ben de cok yapamıyorum. 2 gun once esim topladi mutfagi. Bundan sonra bebek dogup 3 aylik olana kadar isleri ben yapicam evi supurup mutfagi topliycam yemek haric fln dedi. Ben sok :)) bakalim yapabilcek mi :))

Yastik konusunda yastigi neremize koyup yatiyoruz? Hicc bi bilgim yok :))
Benim tosbik bi üst sağ yandan bi sol yandan vuruyor sonra göbek altı da vuruyor. Alttan da vuruyo çıkacak gibi hrektliyiz nerden vuracağı belli olmuyor alanın her yerini kullanıyor değerlendiriyor sağolsun
:)) benimki tembel galiba hep ayni yerden vuruyo :)) o da hafif hafif. Daha hic guclu bi tekme gelmedi. Dr kilosu 10 gun fln onden gidiyor dedi belki yazik tosbagaa tombiklikten tembeldir :))

Suada guzel bir yer. Icinde bir cok restoran var ama bence hepsi guzeldir. Bjr de hamile pantolonun ustune hosuna giden bir sey giyip gidebilirsin. Spor da olur yani. Bu arada mutlu yillar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…