Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bu arada istanbulda olanlar icin bulusalim fln demistik sonra kaldi oyle. Ne dersiniz ayarlayalım bi bulusma?

Kız bizim herif bile hissediyor artık
kız güldürdün beni aynen benimkide hissediyo ama ilk gebeliklerde gec hissediliyo bide erkek bebis gec oynar diyolardi inanmazdim gercekmis benim kizlar daha erken hareketlenmisti:))

:)) benimki tembel galiba hep ayni yerden vuruyo :)) o da hafif hafif. Daha hic guclu bi tekme gelmedi. Dr kilosu 10 gun fln onden gidiyor dedi belki yazik tosbagaa tombiklikten tembeldir :))
Ahahhaha senin tosbik bulunduğu yeri doldurmuş bence genişlemesini bekliyor yada annesine kiyamiyor
Tabi 10 gün ileriden gelir tr de yediğin yetmedi stok yaptın götürdün

Acikcasi sasirdim. 4 kg bnce az degil . Cok da demiyorum da, Normal olabilir yani bunyeye gore. Hani baksa bebek buyumemis olsa bunu sana ona gore dese tamam da sadece snein aldigin kiloya gore diyorsa.. ne biliyim. . Illa herkes cok alcak diye bir sey yoksa onemli olan saglikli beslenmeye dikkat etmek illa kilo alicam diye de yemez ki insan. Sen kilo almamak icin rejim yapar gibi kendini kisitlamadigin surece az kilo almak olabikir yani

kız güldürdün beni aynen benimkide hissediyo ama ilk gebeliklerde gec hissediliyo bide erkek bebis gec oynar diyolardi inanmazdim gercekmis benim kizlar daha erken hareketlenmisti:))
Ben de tam tersi kizimda 15di hissettiğimde bunu 17 18 de hissettim ama kızım böyle kuvvetli wurmuyodu narin narin di bu da harala gurele

Ahahhaha senin tosbik bulunduğu yeri doldurmuş bence genişlemesini bekliyor yada annesine kiyamiyor
Tabi 10 gün ileriden gelir tr de yediğin yetmedi stok yaptın götürdün
) beni gamzeyle karistirdin galiba ben istanbuldayim hep :))
Bu arada gecen gun ruyamda gordum hic tombik bi bebek degildi dogurdugum :))
9.ayin sonuna kadar kilosu ilerde giderse 4kilonun uzerjnde olursa diye kucuk bir seyler almaya korkar oldum :))

Hadi ya ne guzel. Bizimki bn elimi koydugumda bile duruyor.
Bizimki babayı görünce coşuyor elini koysun hele nerden vurduğunu takip edemiyoruz elimizle
Eltimi çok severim oynarken elini koydu mu o oynamıyor daha çek kız elini çocuğum içeride pıstı kaldı diorum

Allah tamamina erdirsin canim bana 14 haftalikken ozelde erkek dedi bacak arasi foto verdi doktor cok emindi iki tecrubeli doktor vardi digeride onayladi erkek dedi haftaya ayrintili ya gidince degisir diye korkuyorum cunku herkese soyledik kendimizi alistirdik degisenleri duydukca tedirgin oldum iki kizim var kizlarda kiz dediler kiz oldu tabiki onemli olan saglik ikiside evlat ama birde erkek bebis istiyorum rabbim herkesin gonlune gore versin

evet bebeğimi kaybettiğimden haberiniz vardı ama alıştım artık bu gibi şeylere önemli değil. Bebeğim genetik incelemeye gittiği için cinsiyetini öğrendik acı da olsa. Kızmış miniğim. Belki sizler gibi eylül annesi olamayacağım ama kızım beni cennette bekliyor melek olarak. Hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah.

) beni gamzeyle karistirdin galiba ben istanbuldayim hep :))
Bu arada gecen gun ruyamda gordum hic tombik bi bebek degildi dogurdugum :))
9.ayin sonuna kadar kilosu ilerde giderse 4kilonun uzerjnde olursa diye kucuk bir seyler almaya korkar oldum :))
Ben şok canım ben bi an gamze yazmış gibi gördüm pardon
Ya bazen kg dengeleniyor bazen de tam tersi kilolu oluyor o yuzden 8 ayda netleşiyor o benim kızım 8.ayimda 1.500 dü prematüre alacaktım bir hafta sonra almaya başladı kg hemencik normal hastane çıkışı aldım.
Sende acele etme istersen kg ya göre hastane çıkışları da war iri bebekler için.
Bana öyle geliyor ki sen topigin en tosbihini dogurcan

Cok uzuldum senin adina gercekten canim hic kolay degil rabbim kimseye yasatmasin sanada sabrini versin Allah razi olsun iyi dileklerin icin tekrar anne olmayi nasip etsin canim benim

Suada guzel bir yer. Icinde bir cok restoran var ama bence hepsi guzeldir. Bjr de hamile pantolonun ustune hosuna giden bir sey giyip gidebilirsin. Spor da olur yani. Bu arada mutlu yillar :)
inşallah pişman olmayız da eşimin diline düşmem geçen yaz beğenerek aldığım ne varsa göbeğime zank diye yapışıyor şuan

Rabbim kucağını doldursun inşallah. Sana ve eşine güç wersin canım.
Peki sonuç ne neden olmus canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…