Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
H
Demek oylee bakalim tutcak mi tahmininn :)) artik eylul ayinda gorucez. Ayy ilk kim dogurcak acaba. Bana dr 1 eylule hazırlıklı ol fln dedi ama daha cok var tabii.
Bu arada benimki gecen hafta 523 gr demisti dr ama bir arkadas 700 kusur gr yazmis, en tosbik onunki olabilir :)) gerci anneme soyleyince o gr tahminleri tutmuyor cok inanma fln dedi amabilemedimm

yok ya ben hissedemiyorum eşim güya hissediyomuş ole diyor
dün gece eşim çalışıyordu, benim minik de bir coştu ki sormayın gitsin, dayanamadım baktım duracak gibi değil açtım video çektim, öyle net görünüyor ki vurduğu yer 1 dk 30 sn videoda 6-7 kere vuruyor, eşime gönderdim sonra, adam nerdeyse işi bırakıp eve gelecekti

ben geçenlerde mayıs annelerinin sayfasına girip doğuruyorlarmı diye okudum biliyomusun birisi yazmıştı tam o anda benim galiba nişanım geldi diye, öyle heyecanlandım ki dizlerim bile uyuştu, ve doğruymuş ertesi sabaha normal doğumla doğum yaptı, baya heyecanla takip ettim, sağlıkla büyüsün darısı bize inşallah da önce kendimi psikolojik olarak hazırlamam lazım, benim sancım gelse korkumdan geri kaçabilir o derece tırsıyorum

Erkek pek değişmiyor canım muhtemelen erkekdir biz pipiyi gördük renklidede göründü.
Rabbim herkesin gönlüne göre wersin inşallah canım.

valla iyiymiş canım ben sanırım kosturmacada anlamıyorum dr gayet hareketli aslında ama biraz daha bekle dedi :) :) şuanda 19 + 4 haftalık

Tutmayabilir çünkü net olcmuyor ama az deil daha fazla da gelebilir..
Eylülde mi dogurucaz oda war

inşallah pişman olmayız da eşimin diline düşmem geçen yaz beğenerek aldığım ne varsa göbeğime zank diye yapışıyor şuan
Pisman olmazsiniz bence tekneyle gecmesi bile bi hosluk oluyor romantiklik katiyor.

Ay ne guzelll benim de bazen göbek segirir gibi oluyor cok tatli yaa

Ben de gecen senenin eylul annelerine fln bakmistim ama dogum sonrasi pek canli kalmamis galiba topik. Bulundugumuz aya bakmak hic aklima gelmemisti :))
Bu arada korku demisken hypnobirthing yöntemini hic duydun mu bilmiyorum ama kitabi var. Herkese tavsiye ederim. Beynimize islenmis dogum korkularini aşmak icin faydali. Aslinda dogumun dogal kolay bir surec oldugunu hatta agri aci hissetmeden yapilabilecegini anlatıyor. Zihnini hazırladığın zaman vucut salgilariyla hormonlariyla agriyla basa cikabiliyor vs. Ben de daha bitirmedjm ama kesjnlikle heerkese tavsiye ederim.

Hypnobirthing morgan yontemi diye aratirsaniz kitap çıkar nette

Tutmayabilir çünkü net olcmuyor ama az deil daha fazla da gelebilir..
Eylülde mi dogurucaz oda war
Evet agustos ya da ekim de olabilir :))

Ayyy Canim ya bizlede paylasman mumkun mu.cok merak ediyorum benimki hic oyle disardan cok hissedilir hareket etmiyor

betuld yapar yapar kocacın merak etme hiç yapılmamasından iyidir sonuçta
Yastığa gelince şekline göre değişiyomuş alabileceğin pozisyonlar yan yatıp bacak arasından beri sarılmayı planlıyorum şimdilik şöyle bişeyler;

Bizimki babayı görünce coşuyor elini koysun hele nerden vurduğunu takip edemiyoruz elimizle
Eltimi çok severim oynarken elini koydu mu o oynamıyor daha çek kız elini çocuğum içeride pıstı kaldı diorum
Ahahaa ay ilahi güldürdün ne güzelmiş bende heves ediyorum hissetsin eşim diye ama anlamıyor henüz

Evet bnde lavaboya su icmeye kalkiom fkn erkn uyaniom. Cok uyumamk da ii bosver yattikca tombisleriz yastik kullanislidir die dusunuyorum

Cnm fiyati nekadardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…