Ben şok canım ben bi an gamze yazmış gibi gördüm pardon Ya bazen kg dengeleniyor bazen de tam tersi kilolu oluyor o yuzden 8 ayda netleşiyor o benim kızım 8.ayimda 1.500 dü prematüre alacaktım bir hafta sonra almaya başladı kg hemencik normal hastane çıkışı aldım. Sende acele etme istersen kg ya göre hastane çıkışları da war iri bebekler için. Bana öyle geliyor ki sen topigin en tosbihini dogurcan
Demek oylee bakalim tutcak mi tahmininn :)) artik eylul ayinda gorucez. Ayy ilk kim dogurcak acaba. Bana dr 1 eylule hazırlıklı ol fln dedi ama daha cok var tabii.
Bu arada benimki gecen hafta 523 gr demisti dr ama bir arkadas 700 kusur gr yazmis, en tosbik onunki olabilir :)) gerci anneme soyleyince o gr tahminleri tutmuyor cok inanma fln dedi amabilemedimm
dün gece eşim çalışıyordu, benim minik de bir coştu ki sormayın gitsin, dayanamadım baktım duracak gibi değil açtım video çektim, öyle net görünüyor ki vurduğu yer 1 dk 30 sn videoda 6-7 kere vuruyor, eşime gönderdim sonra, adam nerdeyse işi bırakıp eve gelecekti
Demek oylee bakalim tutcak mi tahmininn :)) artik eylul ayinda gorucez. Ayy ilk kim dogurcak acaba. Bana dr 1 eylule hazırlıklı ol fln dedi ama daha cok var tabii.
Bu arada benimki gecen hafta 523 gr demisti dr ama bir arkadas 700 kusur gr yazmis, en tosbik onunki olabilir :)) gerci anneme soyleyince o gr tahminleri tutmuyor cok inanma fln dedi amabilemedimm
ben geçenlerde mayıs annelerinin sayfasına girip doğuruyorlarmı diye okudum biliyomusun birisi yazmıştı tam o anda benim galiba nişanım geldi diye, öyle heyecanlandım ki dizlerim bile uyuştu, ve doğruymuş ertesi sabaha normal doğumla doğum yaptı, baya heyecanla takip ettim, sağlıkla büyüsün darısı bize inşallah da önce kendimi psikolojik olarak hazırlamam lazım, benim sancım gelse korkumdan geri kaçabilir o derece tırsıyorum
Allah tamamina erdirsin canim bana 14 haftalikken ozelde erkek dedi bacak arasi foto verdi doktor cok emindi iki tecrubeli doktor vardi digeride onayladi erkek dedi haftaya ayrintili ya gidince degisir diye korkuyorum cunku herkese soyledik kendimizi alistirdik degisenleri duydukca tedirgin oldum iki kizim var kizlarda kiz dediler kiz oldu tabiki onemli olan saglik ikiside evlat ama birde erkek bebis istiyorum rabbim herkesin gonlune gore versin
dün gece eşim çalışıyordu, benim minik de bir coştu ki sormayın gitsin, dayanamadım baktım duracak gibi değil açtım video çektim, öyle net görünüyor ki vurduğu yer 1 dk 30 sn videoda 6-7 kere vuruyor, eşime gönderdim sonra, adam nerdeyse işi bırakıp eve gelecekti
ben geçenlerde mayıs annelerinin sayfasına girip doğuruyorlarmı diye okudum biliyomusun birisi yazmıştı tam o anda benim galiba nişanım geldi diye, öyle heyecanlandım ki dizlerim bile uyuştu, ve doğruymuş ertesi sabaha normal doğumla doğum yaptı, baya heyecanla takip ettim, sağlıkla büyüsün darısı bize inşallah da önce kendimi psikolojik olarak hazırlamam lazım, benim sancım gelse korkumdan geri kaçabilir o derece tırsıyorum
Ben de gecen senenin eylul annelerine fln bakmistim ama dogum sonrasi pek canli kalmamis galiba topik. Bulundugumuz aya bakmak hic aklima gelmemisti :))
Bu arada korku demisken hypnobirthing yöntemini hic duydun mu bilmiyorum ama kitabi var. Herkese tavsiye ederim. Beynimize islenmis dogum korkularini aşmak icin faydali. Aslinda dogumun dogal kolay bir surec oldugunu hatta agri aci hissetmeden yapilabilecegini anlatıyor. Zihnini hazırladığın zaman vucut salgilariyla hormonlariyla agriyla basa cikabiliyor vs. Ben de daha bitirmedjm ama kesjnlikle heerkese tavsiye ederim.
Hypnobirthing morgan yontemi diye aratirsaniz kitap çıkar nette
betuld
yapar yapar kocacın merak etme hiç yapılmamasından iyidir sonuçta
Yastığa gelince şekline göre değişiyomuş alabileceğin pozisyonlar yan yatıp bacak arasından beri sarılmayı planlıyorum şimdilik şöyle bişeyler;
Bizimki babayı görünce coşuyor elini koysun hele nerden vurduğunu takip edemiyoruz elimizle Eltimi çok severim oynarken elini koydu mu o oynamıyor daha çek kız elini çocuğum içeride pıstı kaldı diorum
Evet benim de uykum çok bölünüyor 2 kez tuvalete kalkıyorum zaten bir de şu sağa sola dönmeler pozisyon yakalama çabaları derken tuhaf bir uyku durumu yaşıyorum
Yastığı araştırmaya başlicam bende yavaştan kullanışlı birşeydir umarım
kızlar ben mycey markasının bir tarafı pembe diğer tarafı beyaz renkte olan hamile yastığını 2. ayımda almıştım. ben arazide çalıştığım için ayağımın altına yastık koyup uyurum. hamilelikte zorlandığım için o kadar erken aldım. inanılmaz rahat. ben kendimce yeni pozisyonlar buldum çok rahat ediyorum ama eşim yastığı kıskanmaya başladı