Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet bnde lavaboya su icmeye kalkiom fkn erkn uyaniom. Cok uyumamk da ii bosver yattikca tombisleriz yastik kullanislidir die dusunuyorum
Ay ben üşengecim şişe alıyorum yanıma gözümü bile açamadan hareket ediyorum, şimdi yine iyi bir ara saat 5te açıveriyodum gözümü cin gibi ne yapcaksam o saatte ama gün içinde zor oluyo tabi sonra uykulu uykulu
kilo alımlarımı gidince sorcam ben cumartesi çok derse karbonhidrat kısmaları başlicak

Bn iste yanima almiorum niyeyse su lavaboyada gidiom fln derkn yat tekrar uyumaya calis fln oyle gecio. Bi de tek im bn esim dogu gorevinde oyle yani free takiliom evde geceleri fln bn en son gittigimde 4 kilo almistim cnm . Yarin da tetanoz olcm ins

mutlaka bakayım canım o kitaba çok merak ettim şuan

Ben de aynı kitaba başladım. :) Allah her şeyin hayırlısını versin ama normal doğum çok istiyorum. Hipnoz, meditasyon, sporla kafayı yedim şu aralar. Eşimle çok komik, akşamları nefes egzersizleri çalışıyoruz. Çok da takıntılı olmamak lazım tabi, ama elimden geleni zorlayayım olmayacağı varsa yine olmasın diyorum...

Kizlar ben bugun biraz fazla donadurma yedim midem kotu oldu biraz bebege bi zarari olurmu acaba icim buz gibi oldu ya

Ahahaa ay ilahi güldürdün ne güzelmiş bende heves ediyorum hissetsin eşim diye ama anlamıyor henüz
Bizimkide öyle her hareketini hissetmiyor ama hissedince de sağlam hissediyor ki kahkaha atıyor
Bazı babalarda geç hissediyor demekki hihihihi

D deniz42derya umarım ciddi bişeyler değildir Allah yardımcınız olsun canım,izmirde başka doktora gitmek istersen baya bi alternatif cıkarırız sana merak etme...yazarsın yine buraya
AÇIK KALP AMELİYATI OLACAK. VALLAHİ HAMİLELİĞİMDEN BİR ŞEY ANLAMIYORUM, İÇİMDE TEK BİR HEVES KALMADI, hatta 6. ayda alışverişi bitirin derler, ama bir çöp dahi alasım yok, içimde heyecan yok, anneme dedim ne gerekiyorsa sen al getir gelirken dedim, çünkü bebek mağazasına girdikmi eşimle duygusallaşıyor, devamlı gözü yaşlıyım, biliyorum bebeğimde benimle bir ağlıyor etkileniyordur ama elimde değil üzülmemek ağlamamak. 1,5 ay kaldı ameliyata insan ister istemez etkileniyor.

canım ya umarım ameliyat çok iyi geçer hem esya ne ki pılı pırtı siz sağlıklı olunda hepsini sonrada halledersin yeter ki üzülme her şey yoluna girecek diye düşün dualrım seninle

canım ya umarım ameliyat çok iyi geçer hem esya ne ki pılı pırtı siz sağlıklı olunda hepsini sonrada halledersin yeter ki üzülme her şey yoluna girecek diye düşün dualrım seninle
bende iyi geçeceğini diliyorum istiyorum hissediyorm ama insan duygusallaşıyor , çekeceği acıları düşününce kıyamıyor, sağlığına kavuşşunda hayrlısıyla

SELAM KIZLAR SAYFAYI TAKİP EDİYORUM AMA YAZMAK İLK DEFA NASİP OLDU HERKESE KOLAY HAMILELIK BEBEK ISTEYENLEREDE TEZ VAKITTE HAMILELIK NASİP OLUR INSALLAH TETANOZ AŞISI VE ŞEKER YUKLEMESİNİ AYNI GÜN YAPTIRSAM Bİ SAKINCASI OLURMU Kİ

bende iyi geçeceğini diliyorum istiyorum hissediyorm ama insan duygusallaşıyor , çekeceği acıları düşününce kıyamıyor, sağlığına kavuşşunda hayrlısıyla

amin arkadaşım işalah sana hak veriyorum anlayabiliyorum Allah yardımcınız olsun ameliyat günü bende dua okurum haber verirsen evde olursam eger ki

daha önce şeker yüklemesi yaptırdım su bile içirmiyolardı ama aşıyı bilemicem

Alllaaahhh yardım edin ne yapsam ben dün çürük dişim vardı sert meyve yerken kırıldı köke yakın yerden.. Şimdide bi şişlik var çenemin altı acıyo ne yapıcam ne yapsam geçer doktora gidilirmi?

Çok geçmiş olsun canım Rabbim hayırlısıyla atlatmayı saglıgına kavusmayı nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…