Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım 3 saat acilde bekledikten sonra sonunda sıra geldi bana. vajinal muayene yaptı önce sonra karından da baktı herşey normal dedi. ağrın olduğunda dinlen dedi. ağrı kesici parol tarzı verdi kullanabilirsin dedi ama ben son noktama kadar kullanmak istemiyorum. sen ne yaptın gittin mi ne dedi Dr ? sağlıkla kall

Oh oh ne guzel cok sukur canim gozun aydin. Burnusunu yiyebilir mu teyzesi onun? Olsun 3boyutlusunu biraz daha buyumusken yaptirmak da guzel olur bence. Benim ayrintilida da bobrek pelvis ap capi 6-7mm cikmisti takip onerilir yaziyodu ama doktor onemli degil dedi. Sizdeki ayni durum mu canim? Ben endiselerimi kovmaya calisiyorum. Ozeldeki doktoruma gitmedigim icin tam cevap da alamadim daha. Saglikla gelsin bebislerimiz insallah.

Ayyy Canim ya bizlede paylasman mumkun mu.cok merak ediyorum benimki hic oyle disardan cok hissedilir hareket etmiyor
Ben de içimden ayni seyi gecirdim ama ben olsam ben de paylasamazdim diye bir sey demedim. Insan merak ediyor ama :))

Ayy bu cok iyiymiss yaaa baya rahat gozukuyor
Ama kocamanmiss . Su an yine rahat ediyorum sayilir, cok ihtiyacim olmadikca kocamla arama sokmiyim :))

Ahahaa ay ilahi güldürdün ne güzelmiş bende heves ediyorum hissetsin eşim diye ama anlamıyor henüz
Biz daha yeni anliyoruz ya onlarin anlamamasi normaal. Yazik benimki uzuluyor bazen ben ne zamn hissedicem diye

Tabi ki gerektiğinde sezeryan olmak hem anne hem bebek icin daha saglikli ama iste gereklilik ne. Sudan sebeplerle degil de gercekten gerektiginde sezeryan olmali. Bir de anne&bebek dostu sezeryan diye bir sey var artik . Onlra da dikkat edilirse gayet guzel.
Canim Allah yardimciniz olsun
Duygusallasman cok normal ama olumlu dusunmeye calis. Insallah esin bir an once sagligina kavusur

Oof çok fena geriliyorum. 3 haftadır iş nedeniyle görmüyoruz birbirimizi paşa hazretlerimle. Yarın geliyor heyecanlı olmam lazımken aşırı tedirginim. Karnım kocaman oldu 3 haftada
O gittiğinde daha normaldim
Şimdi böyle görünce dumur olacak
Bir an böyle çirkinleştim gibi geldi

ARKADAŞLar merhaba, izmirde ege üniversitesi kadın doğum doktorlarından birine giden var mı? memnunmusunuz?
Gidebilen var mı ben de merak ediyorum tandevu almak imkansız gibi akşam 8 de sistem açılıyor 8'i bir geçe dolu diyor. Kadın doğum ana bilim dalı Başkan'ı Prof Mete itil var onu tanıyorum ama muayene ücreti çok fazla. Riskli hamile olmadığımı düşünerek özel muayenehanesine gitmedim. Randevu alabilmenin bir yolu olsa keşke

Aynen egeden randevu almak çok zor. Tanıdık vs olursa alınabiliyormuş.

Yaa oyle deme
Gelince ne kadar sevecek gobegini, bebisimiz buyumus diycek.

Kızlar merhaba..23+2 haftalık hamileyim.yalniz şeker yüklemesi yaptırmadım.doktorum daha önceki gebeligimde çıkmadı dedi.bana bıraktı.ayrıca riskli gebelik profunada sordum yaptırmadan olur mu istemiyom diye.olabilir dedi.şöylede yaptirsaniz olur diye fikir verdi.kahvaltı yapmadan sabah açlık şekeri için kan verin daha sonra evde kahvaltinizi yapın .kahvaltıdan 1 saat sonra tokluk için kan verin dedi.bu şekilde de öğrenilebilirmis.şekerli birşeyler içmeden.ve mantikli.sizlerinde bilgisi olsun diye paylaştım.

Cnm bnde yaptirmk istemiom nasil oluo bi fikrim de yok . Herkese mi yapilio yoksa sekeri cikanlara mi fln. Bnde riskli gebelige gidiyorum dr um yaptir dedi. Bi daa ki randevuda tekrar bi sorayim ins yaptirmsk oluo mu fln die

Hahaha Edepsiz çükü salmış meydana
Gözün aydın canım

Canim benimde dolgum düsmüstu verilen ilac ve dozu cok onemli dedi tedavide gebelige gore yapilmasi lazim dedi bende riske atmadim yaptirmadim dis doktoru sensodyn hizli rahatlama önerdi cok memnunum agrim azaldi cok sukur tavsiye ederim

Canim benimde dolgum düsmüstu verilen ilac ve dozu cok onemli dedi tedavide gebelige gore yapilmasi lazim dedi bende riske atmadim yaptirmadim dis doktoru sensodyn hizli rahatlama önerdi cok memnunum agrim azaldi cok sukur
Masallah canim bizim ayrintili haftaya bende oğluma emir ismini vericem Allah izin verirse:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…