@ccv95km @ozlemokanefe @tomurcugumm @Rosella @veraerva @Semrakaya28 @Englishule V vendetta42 @Betuldamla @eyican06 @minikfm @sule5243 S Septem @pass @perdecan @Neva7 @MisliNeyap @erenefe @tereliye @ege2011 @bulut29 @aytug81 @eftelyahsn
@bebekicin @smeyr @keklik_58 @ddm54 @profesor @elfinya @Beyazit @ELA3411 @rhyildiz @laveyou @fatihpepe @CANIMDAKICAN kizlar cinsiyetler belli olmadi mi dahaaa
canım 3 saat acilde bekledikten sonra sonunda sıra geldi bana. vajinal muayene yaptı önce sonra karından da baktı herşey normal dedi. ağrın olduğunda dinlen dedi. ağrı kesici parol tarzı verdi kullanabilirsin dedi ama ben son noktama kadar kullanmak istemiyorum. sen ne yaptın gittin mi ne dedi Dr ? sağlıkla kallCanım birebir aynı yerde, sol tarafımda, çamaşırımın bittiği yerde ağrı çekiyorum ben de, taa 15. Haftalarda başladı bende, o dönemde ilk acile gitmiştim, bşr şey çıkmadı, bu hafta pazar günü yine gittim, idrar yolu enfeksiyonu çıktı yine, monurol verdi, ayaktayken ve yürürken bir şey yok ama uzun süre oturup kalkınca basamıyorum bile, ben bartolin kesemin olduğunu düşünüyorum, yarn detaylı usg var, doktoruma soracağım, seni de haberdar ederim.
Oh oh ne guzel cok sukur canim gozun aydin. Burnusunu yiyebilir mu teyzesi onun? Olsun 3boyutlusunu biraz daha buyumusken yaptirmak da guzel olur bence. Benim ayrintilida da bobrek pelvis ap capi 6-7mm cikmisti takip onerilir yaziyodu ama doktor onemli degil dedi. Sizdeki ayni durum mu canim? Ben endiselerimi kovmaya calisiyorum. Ozeldeki doktoruma gitmedigim icin tam cevap da alamadim daha. Saglikla gelsin bebislerimiz insallah.Biz geldik kontrolden, detaylı bakıldı, kalp, beyin, mide, eller, kollar bacaklar her şey iyi çok şükür oğluşumun , çok tatlıydııııdoktorumuz "içeride hacivat karagöz oynuyor afacan dedi:) " eller kollar bacaklar hiç durmuyordu, böbrek kanalında genişleme var ama patalojik değerde değil, ama takip edelim dedi, zaten babamızın da sol böbrek kanalında genişleme var, herhangi bir olumsuzluk gelişmemiş şimdiye kadar, genetiktir o zaman, zaten erkek bebeklerde bir miktar geniş oluyor dedi. Allah'a emanet miniklerimiz. Ben detaylı usg ile 3 boyutlu usg aynı zannediyordum, 3 boyutlumuz 6. aydaymış, bugün yine siyah beyaz foto aldık.
Ben de içimden ayni seyi gecirdim ama ben olsam ben de paylasamazdim diye bir sey demedim. Insan merak ediyor ama :))Ayyy Canim ya bizlede paylasman mumkun mu.cok merak ediyorum benimki hic oyle disardan cok hissedilir hareket etmiyor
Ayy bu cok iyiymiss yaaa baya rahat gozukuyorbetuld yapar yapar kocacın merak etme hiç yapılmamasından iyidir sonuçta
Yastığa gelince şekline göre değişiyomuş alabileceğin pozisyonlar yan yatıp bacak arasından beri sarılmayı planlıyorum şimdilikşöyle bişeyler;
Eki Görüntüle 1826917 Eki Görüntüle 1826918
Biz daha yeni anliyoruz ya onlarin anlamamasi normaal. Yazik benimki uzuluyor bazen ben ne zamn hissedicem diyeAhahaa ay ilahi güldürdünne güzelmiş bende heves ediyorum hissetsin eşim diye ama anlamıyor henüz
Ben de aynı kitaba başladım. :) Allah her şeyin hayırlısını versin ama normal doğum çok istiyorum. Hipnoz, meditasyon, sporla kafayı yedim şu aralar. Eşimle çok komik, akşamları nefes egzersizleri çalışıyoruz.Çok da takıntılı olmamak lazım tabi, ama elimden geleni zorlayayım olmayacağı varsa yine olmasın diyorum...
Canim Allah yardimciniz olsunAÇIK KALP AMELİYATI OLACAK. VALLAHİ HAMİLELİĞİMDEN BİR ŞEY ANLAMIYORUM, İÇİMDE TEK BİR HEVES KALMADI, hatta 6. ayda alışverişi bitirin derler, ama bir çöp dahi alasım yok, içimde heyecan yok, anneme dedim ne gerekiyorsa sen al getir gelirken dedim, çünkü bebek mağazasına girdikmi eşimle duygusallaşıyor, devamlı gözü yaşlıyım, biliyorum bebeğimde benimle bir ağlıyor etkileniyordur ama elimde değil üzülmemek ağlamamak. 1,5 ay kaldı ameliyata insan ister istemez etkileniyor.
gözün aydın canım maşallah bebişine, sağlıkla gelsin kuzucun inşallah.Günaydın kızlar şimdi detaylıdan geldik çok şükür herşey yolunda bugün tam 22+0
512 gr olmuşuz paşamız ayakları üst üste atmış yatıyodu
maşallah ona, yerler onu teyzeleriGünaydın teyzoslar biz renkli den geldik çok şükür hiç bir sıkıntı yok herşey gayet olması gerektiği gibi. 22 haftalık 560 grm 27 cm oğlumuz. Bize gülümsediama rahat durmadığı için görüntüler kötü
Darısı diğer arkadaşlarımıza
Gidebilen var mı ben de merak ediyorum tandevu almak imkansız gibi akşam 8 de sistem açılıyor 8'i bir geçe dolu diyor. Kadın doğum ana bilim dalı Başkan'ı Prof Mete itil var onu tanıyorum ama muayene ücreti çok fazla. Riskli hamile olmadığımı düşünerek özel muayenehanesine gitmedim. Randevu alabilmenin bir yolu olsa keşkeARKADAŞLar merhaba, izmirde ege üniversitesi kadın doğum doktorlarından birine giden var mı? memnunmusunuz?
Gidebilen var mı ben de merak ediyorum tandevu almak imkansız gibi akşam 8 de sistem açılıyor 8'i bir geçe dolu diyor. Kadın doğum ana bilim dalı Başkan'ı Prof Mete itil var onu tanıyorum ama muayene ücreti çok fazla. Riskli hamile olmadığımı düşünerek özel muayenehanesine gitmedim. Randevu alabilmenin bir yolu olsa keşke
Yaa oyle demeOof çok fena geriliyorum. 3 haftadır iş nedeniyle görmüyoruz birbirimizi paşa hazretlerimle. Yarın geliyor heyecanlı olmam lazımken aşırı tedirginim. Karnım kocaman oldu 3 haftada
O gittiğinde daha normaldim
Şimdi böyle görünce dumur olacak
Bir an böyle çirkinleştim gibi geldi
Anldm cnm . Sn de uyguna almissin baya . Bi takip edeyim bn onukampanyadan 68 e aldım unnadodan ama geçenlerde 59a gördüm takip edersen uygun fiyata bulabilirsin normalde 100 tl
sağol canım inşallaaah hepimiz görelim o günlerigözün aydın canım maşallah bebişine, sağlıkla gelsin kuzucun inşallah.
Cnm bnde yaptirmk istemiom nasil oluo bi fikrim de yok . Herkese mi yapilio yoksa sekeri cikanlara mi fln. Bnde riskli gebelige gidiyorum dr um yaptir dedi. Bi daa ki randevuda tekrar bi sorayim ins yaptirmsk oluo mu fln dieKızlar merhaba..23+2 haftalık hamileyim.yalniz şeker yüklemesi yaptırmadım.doktorum daha önceki gebeligimde çıkmadı dedi.bana bıraktı.ayrıca riskli gebelik profunada sordum yaptırmadan olur mu istemiyom diye.olabilir dedi.şöylede yaptirsaniz olur diye fikir verdi.kahvaltı yapmadan sabah açlık şekeri için kan verin daha sonra evde kahvaltinizi yapın .kahvaltıdan 1 saat sonra tokluk için kan verin dedi.bu şekilde de öğrenilebilirmis.şekerli birşeyler içmeden.ve mantikli.sizlerinde bilgisi olsun diye paylaştım.
HahahaTeyzeler bugun bizim ayrıntılı ultrason randevumuz vardı sukur herseyimiz normal çıktı gelisimimiz önde gidiyor tabi oğlum yüzünü dönmedi bir kere gorebildim sadece doktor pipisi hariç her yerini sakliyor pipisi meydanda dedi
Canim benimde dolgum düsmüstu verilen ilac ve dozu cok onemli dedi tedavide gebelige gore yapilmasi lazim dedi bende riske atmadim yaptirmadim dis doktoru sensodyn hizli rahatlama önerdi cok memnunum agrim azaldi cok sukur tavsiye ederimAlllaaahhh yardım edin ne yapsam ben dün çürük dişim vardı sert meyve yerken kırıldı köke yakın yerden.. Şimdide bi şişlik var çenemin altı acıyo ne yapıcam ne yapsam geçer doktora gidilirmi?
Sağol canımHahahaEdepsiz çükü salmış meydana
Gözün aydın canım
Canim benimde dolgum düsmüstu verilen ilac ve dozu cok onemli dedi tedavide gebelige gore yapilmasi lazim dedi bende riske atmadim yaptirmadim dis doktoru sensodyn hizli rahatlama önerdi cok memnunum agrim azaldi cok sukurAlllaaahhh yardım edin ne yapsam ben dün çürük dişim vardı sert meyve yerken kırıldı köke yakın yerden.. Şimdide bi şişlik var çenemin altı acıyo ne yapıcam ne yapsam geçer doktora gidilirmi?
Masallah canim bizim ayrintili haftaya bende oğluma emir ismini vericem Allah izin verirse:))Teyzeler bugun bizim ayrıntılı ultrason randevumuz vardı sukur herseyimiz normal çıktı gelisimimiz önde gidiyor tabi oğlum yüzünü dönmedi bir kere gorebildim sadece doktor pipisi hariç her yerini sakliyor pipisi meydanda dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?