Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim de dolgum dustu disim kirilmisti hafif hafif agrilarim oluyordu onemsemiyordum ama gecen hafta sabaha kadar agridan aglayinca ve 2 gunde 1.5 kilo verince doktora gittim normalde dis cekilmesi lazimdi ama gebelik oldugu icin dun kanal tedavisi yapildi icide gecici olarak dolduruldu Allah sabir versin dis agrisi cok zor biraonce gitmelisin

Ege Üni doktorları artık muayeneye bakmıyor diye biliyorum. Özel muayenehaneleri var hepsinin. Sadece doğumda Ege' yi kullanıyorlar. D deniz42derya

D deniz42derya Allah yardımcınız olsun inşallah sağsalim hem bebişine hem eşine kavuşur bu günleride anı olarak sadece hatırlarsın üzme kendini...eminim eşinde üzülmeni istemiodur...esyalarıda boşver...sonrasında herşey inşallah hallolur

Adaş olcaklar o zaman bizimki Emir Hamza olcak inş

Bir lokma zaten burnu, ye teyzesi:) aynen canım aynı durum, bizde de böbrek çapı 6,5 mm çıktı, 10 mm üzeri sıkıntılıymış, bize de önemli değil ama takip edelim dedi doktorumuz, erkek bebeklerin sanırım %50 sinde oluyormuş. İnernetten baktığım çoğu vakada ya doğuma kadar ya da doğumdan sonraki ilk 6 ay ya da 1 yıl içerisinde cerrahi müdaheleye gerek kalmadan geçiyormuş, yavrularımızın da iyi olacak inşallah.

Ben de ağrı çektiğimde parol da olsa içmemek için direniyorum, ama hamileyken farklı döbemlerde 3 defa içtim, Allaha emanet yavrular.
Sana da çok geçmiş olsun canım, bizim de derçtaylı usg iyiydi çok şükür ,bana da bu kadar ağrı normal, egzersiz yap, yürüyüş yap, ilerleyen dönemlerde alt kısımda daha da gerilmeler çekmeler normal dedi. Sana dinlen demiş bana da hareketsiz kalma dedi, buyur buradan :) sağlıkla kal canım.

Cok direnclisiniz masallah. Bende migren var ve agrilar basladi mi gecmek bilmiyor
Hamileligim boyunca nereseyse 1.5 kutu parol ictim. Doktor gunde 2 taneye kadar icebilirsin demisti. Dayanilmayacak bir hal aldiginda mecbur ictim. Allah korusun bebislerimizi

"kremalicorek, post: 46371584, member: 724975"]Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ???

Benim troidim sağlık ocağında verdiğim kan ile düşük cikmistiki dahiliyeye gittim tekrarladı ilaç kullancaktimki normal değerlerin dedi doktor ve sağlık ocağındaki sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi burda yaptır 3 hafta dediki bakalım doğru mu... Dahası sağlık ocağı idrarima çubuk deydirerek protein çıkıo dedi buda gebe zehirlenmesi oluyormuş yarın gidip hastaneye tekrar idrar vermicem ve çok korkuorum . siz ne durumdaainiz

senin doktorunun da aynı sekilde yorumlamasına sevindim canım umarım hiçbiseycikleri kalmaz da sağlıkla gelir bebişlerimiz.

Aa öylemi allah kavuştursun diyelim o zaman :) ben 3.5kg dayım şimdilik ama iştahımın maşallahı var görcez bakalım daha ne şekillere gircez :))

kizllaaaarrrr simdi sizce bacak arasindaki bi pipi mi yoksa kordon bagi mi bi doktor israrla erkek digeri kordon var kiz diyor :)

Eki Görüntüle 1827259 kizllaaaarrrr simdi sizce bacak arasindaki bi pipi mi yoksa kordon bagi mi bi doktor israrla erkek digeri kordon var kiz diyor :)
Zor bi durum olmus seninki canim ayrintili ultrasonda belli olur herhalde degil mi doktorun dedi mi bu sekilde? Yani ben hic bilemedim kiz mi erkek mi. Ne zaman gideceksin ayrintiliya? Ben bu hafta devlette ayrintiliya gitmistim kadina sordum cinsiyet yuzde yuz diyebilir misiniz diye, asla oyle bisi diyemeyiz dedi, benzer duruyormus da karistirabiliyorlarmis. Her seyden suphe eder oldum o yuzden ama muayeneden cikinca ufak bobrek ve plasenta sorunlari yuzunden cinsiyeti hic takmiyor durumdaydim. Esim bile saatlerce aklina gelmedi de ben otobuste aaa dedim unuttum sana soylemeyi bizimki kesun erkekmis ya dedim. O da o sira netten saglik sorunumuzu arastiriyodu ya dedigimi onemsemedi tabi. Yani kisacasi soylemek istedigim cinsiyeti hic takmiyor insan valla saglikli olsunlar hic ogrenmeden doguma gitsek de olur. Yakin zamanda kesinlesir seninki de umarim, saglikla gelsin bebisin canim.

Yaa oyle deme
Gelince ne kadar sevecek gobegini, bebisimiz buyumus diycek.

Canımcımm merak etme yarın seni heyecan basar. Insan uzak olunca eşinden aşkı depresiyor
DIPTISDIPTIS

Ya aslında çok kızgınımda aynı zamanda
Birde böyle üstüme kendime güvensizlik geldi niyeyse.
Kilo almak etmek hiç umrumda değil normalde ama 3 hafta sonra top gibi görecek ya onun tepkisi ne olacak o endişelendiriyor beni patavatsızca bir laf ederse oklavayı yer kafasına sinirliyim hırsımı bir çırpıda alırım

Günaydın hanımlar, nasılsınız, nasıl göbüşler, büyüyor mu?
biz dün tetanoz aşısı olduk ilk doz sağlık ocağında

Günaydınlardan bir demet

D deniz42derya çok çok geçmiş olsun, inşallah eşinin ameliyatı başarılı bir şekilde olur canım, yavrunuz size uğur getirsin tez zamanda eşin de atlatıp ayaklansın musmutlu günleriniz olsun bol bol dua edelim

gözün aydın hep böyle sorunsuz devam etsin minikler sağlıkla hoooop kucağımıza gelsin inşallah darısı benim ayrıntılıya

Ben düzenli gelecek bi kadın da bulamadım ya isyanlardayım hepsi mi dolu olur rica minnet birini buluyoruz bidakine yan çiziyor artık eşim kardeşlerim kimi elime geçirirsem veriyorum eline süpürgeyi bezi mecbur dikkat ediyoruz artık 18 haftalık oğlumu toprağa verdikten sonra aklım çıkıyor bişey olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…