Alllaaahhh yardım edin ne yapsam ben dün çürük dişim vardı sert meyve yerken kırıldı köke yakın yerden.. Şimdide bi şişlik var çenemin altı acıyo ne yapıcam ne yapsam geçer doktora gidilirmi?
Benim de dolgum dustu disim kirilmisti hafif hafif agrilarim oluyordu onemsemiyordum ama gecen hafta sabaha kadar agridan aglayinca ve 2 gunde 1.5 kilo verince doktora gittim normalde dis cekilmesi lazimdi ama gebelik oldugu icin dun kanal tedavisi yapildi icide gecici olarak dolduruldu Allah sabir versin dis agrisi cok zor biraonce gitmelisin
Gidebilen var mı ben de merak ediyorum tandevu almak imkansız gibi akşam 8 de sistem açılıyor 8'i bir geçe dolu diyor. Kadın doğum ana bilim dalı Başkan'ı Prof Mete itil var onu tanıyorum ama muayene ücreti çok fazla. Riskli hamile olmadığımı düşünerek özel muayenehanesine gitmedim. Randevu alabilmenin bir yolu olsa keşke
Ddeniz42derya
Allah yardımcınız olsun inşallah sağsalim hem bebişine hem eşine kavuşur bu günleride anı olarak sadece hatırlarsın üzme kendini...eminim eşinde üzülmeni istemiodur...esyalarıda boşver...sonrasında herşey inşallah hallolur
Canim benimde dolgum düsmüstu verilen ilac ve dozu cok onemli dedi tedavide gebelige gore yapilmasi lazim dedi bende riske atmadim yaptirmadim dis doktoru sensodyn hizli rahatlama önerdi cok memnunum agrim azaldi cok sukur
Masallah canim bizim ayrintili haftaya bende oğluma emir ismini vericem Allah izin verirse:))
Oh oh ne guzel cok sukur canim gozun aydin. Burnusunu yiyebilir mu teyzesi onun? Olsun 3boyutlusunu biraz daha buyumusken yaptirmak da guzel olur bence. Benim ayrintilida da bobrek pelvis ap capi 6-7mm cikmisti takip onerilir yaziyodu ama doktor onemli degil dedi. Sizdeki ayni durum mu canim? Ben endiselerimi kovmaya calisiyorum. Ozeldeki doktoruma gitmedigim icin tam cevap da alamadim daha. Saglikla gelsin bebislerimiz insallah.
Bir lokma zaten burnu, ye teyzesi:) aynen canım aynı durum, bizde de böbrek çapı 6,5 mm çıktı, 10 mm üzeri sıkıntılıymış, bize de önemli değil ama takip edelim dedi doktorumuz, erkek bebeklerin sanırım %50 sinde oluyormuş. İnernetten baktığım çoğu vakada ya doğuma kadar ya da doğumdan sonraki ilk 6 ay ya da 1 yıl içerisinde cerrahi müdaheleye gerek kalmadan geçiyormuş, yavrularımızın da iyi olacak inşallah.
canım 3 saat acilde bekledikten sonra sonunda sıra geldi bana. vajinal muayene yaptı önce sonra karından da baktı herşey normal dedi. ağrın olduğunda dinlen dedi. ağrı kesici parol tarzı verdi kullanabilirsin dedi ama ben son noktama kadar kullanmak istemiyorum. sen ne yaptın gittin mi ne dedi Dr ? sağlıkla kall
Ben de ağrı çektiğimde parol da olsa içmemek için direniyorum, ama hamileyken farklı döbemlerde 3 defa içtim, Allaha emanet yavrular.
Sana da çok geçmiş olsun canım, bizim de derçtaylı usg iyiydi çok şükür ,bana da bu kadar ağrı normal, egzersiz yap, yürüyüş yap, ilerleyen dönemlerde alt kısımda daha da gerilmeler çekmeler normal dedi. Sana dinlen demiş bana da hareketsiz kalma dedi, buyur buradan :) sağlıkla kal canım.
Ben de ağrı çektiğimde parol da olsa içmemek için direniyorum, ama hamileyken farklı döbemlerde 3 defa içtim, Allaha emanet yavrular.
Sana da çok geçmiş olsun canım, bizim de derçtaylı usg iyiydi çok şükür ,bana da bu kadar ağrı normal, egzersiz yap, yürüyüş yap, ilerleyen dönemlerde alt kısımda daha da gerilmeler çekmeler normal dedi. Sana dinlen demiş bana da hareketsiz kalma dedi, buyur buradan :) sağlıkla kal canım.
Cok direnclisiniz masallah. Bende migren var ve agrilar basladi mi gecmek bilmiyor
Hamileligim boyunca nereseyse 1.5 kutu parol ictim. Doktor gunde 2 taneye kadar icebilirsin demisti. Dayanilmayacak bir hal aldiginda mecbur ictim. Allah korusun bebislerimizi
Benim troidim sağlık ocağında verdiğim kan ile düşük cikmistiki dahiliyeye gittim tekrarladı ilaç kullancaktimki normal değerlerin dedi doktor ve sağlık ocağındaki sonuçlar doğru çıkmayabilir dedi burda yaptır 3 hafta dediki bakalım doğru mu... Dahası sağlık ocağı idrarima çubuk deydirerek protein çıkıo dedi buda gebe zehirlenmesi oluyormuş yarın gidip hastaneye tekrar idrar vermicem ve çok korkuorum . siz ne durumdaainiz
Bir lokma zaten burnu, ye teyzesi:) aynen canım aynı durum, bizde de böbrek çapı 6,5 mm çıktı, 10 mm üzeri sıkıntılıymış, bize de önemli değil ama takip edelim dedi doktorumuz, erkek bebeklerin sanırım %50 sinde oluyormuş. İnernetten baktığım çoğu vakada ya doğuma kadar ya da doğumdan sonraki ilk 6 ay ya da 1 yıl içerisinde cerrahi müdaheleye gerek kalmadan geçiyormuş, yavrularımızın da iyi olacak inşallah.
Bn iste yanima almiorum niyeyse su lavaboyada gidiom fln derkn yat tekrar uyumaya calis fln oyle gecio. Bi de tek im bn esim dogu gorevinde oyle yani free takiliom evde geceleri fln bn en son gittigimde 4 kilo almistim cnm . Yarin da tetanoz olcm ins
Eki Görüntüle 1827259
kizllaaaarrrr simdi sizce bacak arasindaki bi pipi mi yoksa kordon bagi mi bi doktor israrla erkek digeri kordon var kiz diyor :)
Zor bi durum olmus seninki canim ayrintili ultrasonda belli olur herhalde degil mi doktorun dedi mi bu sekilde? Yani ben hic bilemedim kiz mi erkek mi. Ne zaman gideceksin ayrintiliya? Ben bu hafta devlette ayrintiliya gitmistim kadina sordum cinsiyet yuzde yuz diyebilir misiniz diye, asla oyle bisi diyemeyiz dedi, benzer duruyormus da karistirabiliyorlarmis. Her seyden suphe eder oldum o yuzden ama muayeneden cikinca ufak bobrek ve plasenta sorunlari yuzunden cinsiyeti hic takmiyor durumdaydim. Esim bile saatlerce aklina gelmedi de ben otobuste aaa dedim unuttum sana soylemeyi bizimki kesun erkekmis ya dedim. O da o sira netten saglik sorunumuzu arastiriyodu ya dedigimi onemsemedi tabi. Yani kisacasi soylemek istedigim cinsiyeti hic takmiyor insan valla saglikli olsunlar hic ogrenmeden doguma gitsek de olur. Yakin zamanda kesinlesir seninki de umarim, saglikla gelsin bebisin canim.
Zor bi durum olmus seninki canim ayrintili ultrasonda belli olur herhalde degil mi doktorun dedi mi bu sekilde? Yani ben hic bilemedim kiz mi erkek mi. Ne zaman gideceksin ayrintiliya? Ben bu hafta devlette ayrintiliya gitmistim kadina sordum cinsiyet yuzde yuz diyebilir misiniz diye, asla oyle bisi diyemeyiz dedi, benzer duruyormus da karistirabiliyorlarmis. Her seyden suphe eder oldum o yuzden ama muayeneden cikinca ufak bobrek ve plasenta sorunlari yuzunden cinsiyeti hic takmiyor durumdaydim. Esim bile saatlerce aklina gelmedi de ben otobuste aaa dedim unuttum sana soylemeyi bizimki kesun erkekmis ya dedim. O da o sira netten saglik sorunumuzu arastiriyodu ya dedigimi onemsemedi tabi. Yani kisacasi soylemek istedigim cinsiyeti hic takmiyor insan valla saglikli olsunlar hic ogrenmeden doguma gitsek de olur. Yakin zamanda kesinlesir seninki de umarim, saglikla gelsin bebisin canim.[/QUOT]
Hersyden onemlisi sagligi tabiki rabbim bebislerimizi hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah gonlum kizdan yana rabbim hayirlisini versin ama arada kalmakta zor 13 unde ayrintiliya giricem ins netlesir
Eki Görüntüle 1827259
kizllaaaarrrr simdi sizce bacak arasindaki bi pipi mi yoksa kordon bagi mi bi doktor israrla erkek digeri kordon var kiz diyor :)
Ya aslında çok kızgınımda aynı zamanda
Birde böyle üstüme kendime güvensizlik geldi niyeyse.
Kilo almak etmek hiç umrumda değil normalde ama 3 hafta sonra top gibi görecek ya onun tepkisi ne olacak o endişelendiriyor beni patavatsızca bir laf ederse oklavayı yer kafasına sinirliyim hırsımı bir çırpıda alırım
Ddeniz42derya
çok çok geçmiş olsun, inşallah eşinin ameliyatı başarılı bir şekilde olur canım, yavrunuz size uğur getirsin tez zamanda eşin de atlatıp ayaklansın musmutlu günleriniz olsun bol bol dua edelim
Aa geçmiş olsun canım ya uzan bol bol ben şu halimle zaten bi süre ayakta kalınca hemen ağrılar başlıyo senin çok daha dikkatli olman lazım tabi aynen bende dokunmuyorum bişeye kadın geldikçe hallediyo işte, arada yine lazım oluyo deli gibi tozlanıyo ztn cam kapı açık olunca yine yapmak gerekiyo ama napalım artık olduğu kadar
Ben düzenli gelecek bi kadın da bulamadım ya isyanlardayım hepsi mi dolu olur rica minnet birini buluyoruz bidakine yan çiziyor artık eşim kardeşlerim kimi elime geçirirsem veriyorum eline süpürgeyi bezi mecbur dikkat ediyoruz artık 18 haftalık oğlumu toprağa verdikten sonra aklım çıkıyor bişey olacak diye