Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Eki Görüntüle 1827259 kizllaaaarrrr simdi sizce bacak arasindaki bi pipi mi yoksa kordon bagi mi bi doktor israrla erkek digeri kordon var kiz diyor :)
Canım hayırlı olsun doktorlar bile arada kaldıysa biz ne söylesek yanlış olur
Ama usg de kordon olduğunu mavi kırmızı kan renklerinden anlıyorlardı, ona baktı mı hatırlıyor musun? Yoksa ayrıntılın ne zaman orda belli olur artık

Aa bilmiyordum başın sağolsun canım benim neden olmuşki bu sefer sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Kadın bulmak zor bulduğundan memnun kalmak da zor haklısın.. ama çözümün süper valla herkes bi işin ucundan tutsa olur gider

Günaydın canım benim çok çıktı göbeğim artık bikini bölgemi goremeyorum ağda yapamıyorum
ben yapmıyordum, geçen hafta komple bir yapayım dedim, sonuç, heryerim mosmor tam bacaktakini çekicem ayagım kasılıyor ay kramp girecek diyorum yarıda kalıyor çekerken yeminle rezaletti bir daha da yapmam

gerçekten öyle bende bulamadım devamlı gelecek bir kadın hamile kaldığımdan beri 3. kadın değişiyor bu işi yapan sanırım artık yok şu an sagolsun halam yardım ediyor oda ramazanda yardımcı olamayacak yine kaldım kadınsız

Allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme

gözün aydın hep böyle sorunsuz devam etsin minikler sağlıkla hoooop kucağımıza gelsin inşallah darısı benim ayrıntılıya
Teşekkür ederimAmin canım , gelsin minikler de öpelim, koklayalım, sevelim artık, inşallah güzel haberlerle gel canım sen de , ne zaman olacak ayrıntılın?

senin doktorunun da aynı sekilde yorumlamasına sevindim canım umarım hiçbiseycikleri kalmaz da sağlıkla gelir bebişlerimiz.
Amin canım inşallah, sen de özeldeki doktoruna gittiğinde yorumlarını paylaşırsan sevinirim, bizim bir sonraki kontrol 7 haziranda olacak, o zaman tekrar ölçüm olacak, inşallah gerilemiş olarak yazarız buraya. bazı vakalarda da doğumdan hemen sonra sünnet edildiğinde düzeliyormuş, doktorumuz en doğrusu için yönlendirecektir inşallah.

Teşekkür ederimAmin canım , gelsin minikler de öpelim, koklayalım, sevelim artık, inşallah güzel haberlerle gel canım sen de , ne zaman olacak ayrıntılın?
23 mayısta dedi doktor ama tarih değişebilirmiş, 22. haftayı doldurmak gerek diye ısrar edince tamam sakin ol şampiyon dedim

Slm benimde sağ kaşığım da oluyor batma şeklinde yatakta gerinirsem yürürken oluyor Dr A bir kere sordum normal olabilir dedi

Canım çok geçmiş olsun sana da, benim ağrılar migren gibi değil, ondan dayanabiliyorum, yoksa eşimde migren var, gecenin 3 ünde hastaneye gittiğini bilirim iğne vurdurmak için, migren olsa dayanamazdım herhalde, çok zor bir illet, Allah şifa versin olanlara, benim rüzgara karşı hassasiyetim var, rüzgarlı havalarda baş ağrısı çekiyorum, 3 defa o tarz bir ağrıya yakalandım, o sebeple parol içmiştim, zaten 1 saat içinde de geçirdi, gebelikte parol kullanımı serbest zaten,sen de içini ferah tut, Allah'a emanet yavrular. Ben idrar yolu enfeksiyonundan dolayı bir kutu antibiyotikle 2 doz şase içtim farklı dönemlerde,o yüzden ne kadar minimuma indirebilirsem diye direniyorum.

23 mayısta dedi doktor ama tarih değişebilirmiş, 22. haftayı doldurmak gerek diye ısrar edince tamam sakin ol şampiyon dedim
Seninle tarihlerimiz aynı canım, esasında benim sata göre tdt 19 eylül , usgye göre 16 eylüldü, dünki kontrolde tdt 15 eylül olarak görüldü, erkek bebekler geç gelir deniliyor ama bana çevremdekiler ilk bebek erken geliyor 1 eylülde hazır ol sen doğuma diyorlar, detaylıyı yaptırmak için de 22. haftayı doldurmak bence de iyi, biz dün 20+5 idik, yüzü tam olarak belirgin değildi, bir haftada bile değişiyorlar, güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.

sağol canım hayrlısıyla şifa bulur tüm hastalar inş.

Canım benim de öyle oluyor, usg de 3-5 gün hatta 1 hafta oynuyor, ben gittiğimde 19+6 falandı, minik hanım 350 gram çıkınca 20 haftalık gelişim gösteriyor. Benim de doktorum ilk gebeliğin tarihi net kestirmek zor olur 2 hafta erken 1 hafta geç gelebilir takip edicez demişti inşallah güzel haberler cici pozlarla döneriz canım sağol

Canım sakın olumsuz düşünme, Allah şifa versin, hormonlar da malum, mesajını okuyunca iş yerinde ağlamaya başladım, Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuştursun eşini. Bebeğinizle güzel günler geçirin inşallah, eşinin de morale ihtiyacı vardır, sen de kendini bırakma sakın, bizler de dua ederiz sizler için.

ben yapmıyordum, geçen hafta komple bir yapayım dedim, sonuç, heryerim mosmor tam bacaktakini çekicem ayagım kasılıyor ay kramp girecek diyorum yarıda kalıyor çekerken yeminle rezaletti bir daha da yapmam
Aynen canım çok zorlaniyoruz artık daha bunlar iyi gunlerimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah şöyle hemen dogurasim var haftaları hesapladikca oooo nasıl geçecek diyorum

Slm arkadaşlar bizde 22.haftadayiz kizimla benim hamilelikten önce migren ve diş agrilarim fazlasıyla var di ama hamilelikte sonra ikisini de hic cekmedim şükürler olsun sanki o hastaliklarim yalan gibi oldu kizim beni şimdiden çok mutlu etti inş hep boyle devam eder tek sorunumuz ilk uç ay di o da sanirim normal bi süreç bu ay 13.kontrolumuz var ve heyecanla o günü bekliyorum ve bu arada ben Kiz çok yaramaz olacak sanirim daha 18.haftada hissettirdi kendini bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…