Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kiyamam ya ne mutlu sana rabbim dualarinizi geri cevirmemis cok sukur Allahim tamamina erdirsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bendensin acıma çek oklavayi
Gelmiştir şimdi belki eşin kim bilir hic de düşündüğün gibi değildir özlemiştir karısını çocuğunu yaparmı hiç

aynı zamanda perınatologtur dr un

bu arada herkes detaylı ultrasona girdi bir ben kaldım herhalde :)

Bendensin acıma çek oklavayi
Gelmiştir şimdi belki eşin kim bilir hic de düşündüğün gibi değildir özlemiştir karısını çocuğunu yaparmı hiç

Yok gece burada olacak. Klasik bir terazi burcudur eşim. Şekilcidir bazen durup dururken bir laf ediyor zoruma gidiyor he ben intikamımı alıyorum ama ettiği lafıda takıyorum kafaya. Niye mi? Bende terazi burcuyum

Yok gece burada olacak. Klasik bir terazi burcudur eşim. Şekilcidir bazen durup dururken bir laf ediyor zoruma gidiyor he ben intikamımı alıyorum ama ettiği lafıda takıyorum kafaya. Niye mi? Bende terazi burcuyum
ah benim eşimde terazi burcu arada tam Ö... 'e bağlıyor sinir ediyor beni kilo almama pek bişey demez ama çatlak konusunda benden daha takıntılı 2.çatlak kremi setini aldı bana bol bol sür diyor bitince yine alırım sen onu düşünme diyor :):)

nasıl sinir oldum şuan bi bilsen, neden? çünkü aynından bitane de bende var

Körler sağırlar birbirini ağırlar
Sen ona kendi şeklini hatirlat
Bak bak gece gece adamın gözü onumu görür kız
Gidi gidi gidi hasret ten canım hasretten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…