Evet. Biz eşimle aglayarak çok dua ettik bana doktorlar olmaz senin çocuğun demişti hatta hamile olduğumda bile doktora gittim raporları gordu olmaz dedi aslında hamileydim ve ben biliyordum ultrasona girince şok oldu doktor
Ya aslında çok kızgınımda aynı zamanda
Birde böyle üstüme kendime güvensizlik geldi niyeyse.
Kilo almak etmek hiç umrumda değil normalde ama 3 hafta sonra top gibi görecek ya onun tepkisi ne olacak o endişelendiriyor beni patavatsızca bir laf ederse oklavayı yer kafasına sinirliyim hırsımı bir çırpıda alırım
Mrba hanimlar
Çoğunuzun organ taraması yapılmış okuduğum kadarıyla biz de bugün gittik çok şükür bi sıkıntı yok. bişey sormak istiyorum kendi özel doktorum muayeneyi yaptı ama ben perinataloğa da gitsemmi kararsızım yoksa kafamı karıştırmıyımmı hiç?
He bu da son fotomuz
Mrba hanimlar
Çoğunuzun organ taraması yapılmış okuduğum kadarıyla biz de bugün gittik çok şükür bi sıkıntı yok. bişey sormak istiyorum kendi özel doktorum muayeneyi yaptı ama ben perinataloğa da gitsemmi kararsızım yoksa kafamı karıştırmıyımmı hiç?
He bu da son fotomuz
Yok gece burada olacak. Klasik bir terazi burcudur eşim. Şekilcidir bazen durup dururken bir laf ediyor zoruma gidiyor he ben intikamımı alıyorum ama ettiği lafıda takıyorum kafaya. Niye mi? Bende terazi burcuyum
Yok gece burada olacak. Klasik bir terazi burcudur eşim. Şekilcidir bazen durup dururken bir laf ediyor zoruma gidiyor he ben intikamımı alıyorum ama ettiği lafıda takıyorum kafaya. Niye mi? Bende terazi burcuyum
ah benim eşimde terazi burcu arada tam Ö... 'e bağlıyor sinir ediyor beni kilo almama pek bişey demez ama çatlak konusunda benden daha takıntılı 2.çatlak kremi setini aldı bana bol bol sür diyor bitince yine alırım sen onu düşünme diyor :):)
ah benim eşimde terazi burcu arada tam Ö... 'e bağlıyor sinir ediyor beni kilo almama pek bişey demez ama çatlak konusunda benden daha takıntılı 2.çatlak kremi setini aldı bana bol bol sür diyor bitince yine alırım sen onu düşünme diyor :):)
Körler sağırlar birbirini ağırlar Sen ona kendi şeklini hatirlat Bak bak gece gece adamın gözü onumu görür kız Gidi gidi gidi hasret ten canım hasretten