Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
oh ya ne güzel maşallah ben hala hissetmiyorum gerçi bizimki çok sakin ya dr kontrollerinde bile okadar hareketli değil :) :)
Canim bende henüz hissedemiyorum arada kipirti oluyor o kadar henüz tekmelere geçmedik. Eşimin hissetmesini de çok istiyorum inşallah kisa zamanda bizlerde hissederiz :)

sağol canım, tüm hastalara acil şifalar inş

Canim bende henüz hissedemiyorum arada kipirti oluyor o kadar henüz tekmelere geçmedik. Eşimin hissetmesini de çok istiyorum inşallah kisa zamanda bizlerde hissederiz :)

umarım ya inanılmaz merak ediyorum bende de hafıf karıncalanma gıbı oluyor ama cok nadır bazen , merakla bekliyorum

canım çok teşekkür ederim, tüm hastalara acil şifalar. lazerden bahsetmişşin, iyiki yaptırmamışşın çünkü ben komple yaptırmıştım ve hamileliğimin 3. ayından sonra çıkmaya başladı. lazer yaptırdığım yer söylemişti doğum yaptınız mı diye ama dinlemedim. doğumdan sonra 2.yi düşünüyorsan yaptırma, düşünmüyorsan yaptır.

tabi ki paylaşırım canım. şimdilik özeldeki doktoruma ne zaman gideceğim belli değil ama. evet ben zaten bebekken düşünüyordum sünneti doktorun da önereceği şekilde. umarım bi sonraki kontrollerimizde içimizi rahatlatan haberler alırız canım. bu arada müzik dinletmeye başladınız mı arkadaşlar, ben hem müzik dinletiyorum hem konuşuyorum artık, bugün de bizimki pek keyifli, dışarı çıkacak neredeyse, kafa tekme yumruk ne varsa tüm gücüyle saldırıyor anneciğine hiç acımıyor valla , tekmeleri dışardan da o kadar belli oldu ki şaşırdım kaldım ama çok hoş bişeymiş, duygularımı nasıl anlatıcam bilmiyorum çok fena oldum

böyle anlatınca bende inanılmaz merak ediyorum ya :) benim kızım tembel galıba :) :) :) ben konusuyorum birde hep aynı nınnıyı her aksam kendim söyluyorum belki duyuyodur :)

Oof al birini vur ötekine kadının terazisi iyi olur ama erkeğin terazisi hatunlarla yaşamak gibi birşey

Körler sağırlar birbirini ağırlar
Sen ona kendi şeklini hatirlat
Bak bak gece gece adamın gözü onumu görür kız
Gidi gidi gidi hasret ten canım hasretten

Adam daha gelmeden kaç kg aldın çok şiştin mi dedi bana kendi nikahtan sonra 15 kg aldı top gibi oldu evde 2 hamileyiz ahanda buda kanıtı

diğer kardeşte eşinde sanırım :) :) sinir bozucu birşey gerçekten

Ev tipi lazer aldım ben yurt dışından Philips lumea
Şimdilik memnunum gebeliği öğrendiğimden beri sadece yüzüme yapıyorum.
Bikini koltuk altı bölgem 1 yıl gittiysem 2 yıldır hiç girmiyordum epilasyona
çıkanlarda rahatsız edecek gibi değil.
Benim tenim beyaz olmamasına rağmen kıl kökleri iyi cevap verdi lazere
Hayatta kılı tüyü bitmeyecek insan bendim yani
Yüzüme lazer hiç yaptırmamıştım evde kendim yaptım bıyıklarımla vedalaştım :)

DIPTISDIPTIS fotografınız çok tatlı ama
Hemde nasıl yaptığın makyajdan giydiğin kıyafete kadar bakar eleştirir beğenmezse. Ha çok zevkli adamdır ama evde 2 kız yaşıyor gibiyiz bazen

çok zor gerçekten yükseleni başakmı acaba :) :) benimki de bakar kıyafete yorum yapmaz sonra güler beni sinir eder :) :)

birde sana gülmedim kzıma güldüm diyo iyici sinir oluyorum bide patavazsız bişeyi begenmesin hiç güzel olmamış der yüzüne ne diceğini şaşırırsın :):) erkeklerin hepsi aynı galiba

böyle anlatınca bende inanılmaz merak ediyorum ya :) benim kızım tembel galıba :) :) :) ben konusuyorum birde hep aynı nınnıyı her aksam kendim söyluyorum belki duyuyodur :)
duyuyodur canım söylemeye devam et sen . karın içi yapısıyla ilgili olduğunu düşünüyorum yoksa hepsi çok kımıldarmış bu dönemlerde, ,içerde yeri bol olduğu için en çok hareket ettikleri dönemmiş. ben de her gün her zaman hissetmiyorum, demekki o sıra aldığı konum da çok önemli. benim plasenta biraz aşağıdaymış, bunun etkisi de olabilir. ama şu plasentam çıksın yukarı bebişi hissetmesem de olur. o yüzden hissetmeyen arkadaşlar üzülmesin, bebişlerinizin keyfi iyidir içerde merak etmeyin

Aynı cihazı bende düşünüyorum beyazım yanarmıyım diye cesaret edememiştim. Ne kadar sürede kurtuldun bıyıklardan

her aksam nınnı soyluyoruz babası konusuyor ama tepkıyı hıssetmıyoruz sağlıkları yerinde olsunda dedin gibi hiç önemi yok senin umarım yukarı çıkar

Hah aynen böyle yapıyor. Keşke başak olsa direk yay terazinin yükseleni yay olunca fena oluyor

plesenta aşağıda olunca bebeğin hissedilmesi daha mı zor?
benimde aşağıda dediler plesenta için hatta çarşamba çıktım hastahaneden pazartesi yatırmışlardı ama maşallah bebeğimin hareketleri hiç durmadı kıpır kıpırdı sürekli hala daha öyle çok kuvvetli hissediyorum hatta :)
şimdi sen öyle deyince şaşırdım valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…