- 14 Ocak 2016
- 267
- 121
- 18
çok teşekkür ederim canım, gerçekten zor bir durum, ilk hamileliğimde hiç bir sorun ne manevi ne hastalık vs. herşey güülk gülüstanlıktı ama bebeğim karnımda öldü 3 aylıkken. bunda bütün ev işleri bende, uykusuzluk vs üzüntü gece gündüz gizlice ağlamalarımdan tutun her türlü yorgunluk bende, ara ara tansiym yükseliyor, çarpıntım oluyor, iliaç almadan dinlenerek idare ettim ama ilaçlı desteğe bu hafta geçicem. maddi durumumuzun iyi olması hiç bir anlam ifade etmiyor, en iyi çerrahı en iyi ekibi bulduk ama insan üzülüyor eşim üzgün olduğu için.en büyük desteğim eşimle aramdaki mutluluk ve sevgi bağı, yine de zor zamanlar allahcc kimseye yaşatmasınCanım sakın olumsuz düşünme, Allah şifa versin, hormonlar da malum, mesajını okuyunca iş yerinde ağlamaya başladım, Rabbim en kısa zamanda sağlığına kavuştursun eşini. Bebeğinizle güzel günler geçirin inşallah, eşinin de morale ihtiyacı vardır, sen de kendini bırakma sakın, bizler de dua ederiz sizler için.
Slm arkadaşlar bizde 22.haftadayiz kizimla benim hamilelikten önce migren ve diş agrilarim fazlasıyla var di ama hamilelikte sonra ikisini de hic cekmedim şükürler olsun sanki o hastaliklarim yalan gibi oldu kizim beni şimdiden çok mutlu etti inş hep boyle devam eder tek sorunumuz ilk uç ay di o da sanirim normal bi süreç bu ay 13.kontrolumuz var ve heyecanla o günü bekliyorum ve bu arada ben Kiz çok yaramaz olacak sanirim daha 18.haftada hissettirdi kendini bize
İnsallah canim rabbim saglikla kucagina almyi nasip etsin hamza babanin ismimiAdaş olcaklar o zaman bizimki Emir Hamza olcak inş
BEBEKTE HERHANGİ KROMOZOMSAL SORUN ÇIKMADI,BENDE PITILAŞMA OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR DRRabbim kucağını doldursun inşallah. Sana ve eşine güç wersin canım.
Peki sonuç ne neden olmus canım ?
En yakın arkadaşımın babası 2 ay önce Ankara'da açık kalp ameliyatı geçirdi, Allahın izniyle sağlığına kavuştu çok şükür, eşin daha genceciktir, daha hızlı toparlar emin ol, Allahın izniyle dualarla çok iyi olacak ben inanıyorum, bu mübarek cuma gününde eşin için de dua edelim, bu kadar kişiyiz burada, Allah rızası için bugün ilk Yasini şerifini ben okuyayım, adın ve eşinin adı neydi canım, duamda yer vereyim, ev işleri, yorgunluk vs. de bir şekilde geçiyor, en önemlisi moral canım, kendinize iyi gelecek şeyleri bulun, Allah eşinle aranızdaki aşkı,sevgiyi, bağı daim etsin.çok teşekkür ederim canım, gerçekten zor bir durum, ilk hamileliğimde hiç bir sorun ne manevi ne hastalık vs. herşey güülk gülüstanlıktı ama bebeğim karnımda öldü 3 aylıkken. bunda bütün ev işleri bende, uykusuzluk vs üzüntü gece gündüz gizlice ağlamalarımdan tutun her türlü yorgunluk bende, ara ara tansiym yükseliyor, çarpıntım oluyor, iliaç almadan dinlenerek idare ettim ama ilaçlı desteğe bu hafta geçicem. maddi durumumuzun iyi olması hiç bir anlam ifade etmiyor, en iyi çerrahı en iyi ekibi bulduk ama insan üzülüyor eşim üzgün olduğu için.en büyük desteğim eşimle aramdaki mutluluk ve sevgi bağı, yine de zor zamanlar allahcc kimseye yaşatmasın
Hamza benim eşimin rüyasına geldi o zaman ben hamile değildim sadece çocuk istiyorduk eşim rüyasında hamza koyacağım oğlumun adını demiş normalde sezai emir olacaktı rüyasına gelince koymazsak içimde kuruntu kalacaktıİnsallah canim rabbim saglikla kucagina almyi nasip etsin hamza babanin ismimi
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM, EVET DEDİKLERİN YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ VE ŞÜKÜR Kİ TEDAVİMİZ VAR, HAMİLE OLMAM DUYGUSAL YÜKÜ ARTTIRAN BİR ETKEN OLDUĞUNDAN DAHA YOĞUN YAŞIYORUZ. EŞİMİN 2 KARDEŞİ KALP DELİĞİ VE KALP DAMAR ANATOMİSİNDEKİ BOZUKLUKTAN 35 YIL ÖNCE TEKNİK İMKANLARIN AZ OLMASINDAN AMELİYAT OLAMADAN BEBEKKEN VFAT ETMİŞLER. ANATOMİK BOZUKLUK GENETİK OLDUĞU İÇİN BEBEĞİMİZE DE FETAL EKOYLA BAKCAKLAR VE GEREKİRSE DOĞAR DOĞMAZ AMELİYAT OLACAK. EŞİM BÜYÜK OLDUĞUNDAN BU YAŞA KADAR FARKEDİLMEDİĞİNDEN AMELİYAT OLMAMIŞ, DOKTORLARDA FARKETMEMİŞLER. EGE ÜNV. KALP DAMAR ÇOK İYİ. OZAN VE AYCAN. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAHCC RAZI OLSUN.En yakın arkadaşımın babası 2 ay önce Ankara'da açık kalp ameliyatı geçirdi, Allahın izniyle sağlığına kavuştu çok şükür, eşin daha genceciktir, daha hızlı toparlar emin ol, Allahın izniyle dualarla çok iyi olacak ben inanıyorum, bu mübarek cuma gününde eşin için de dua edelim, bu kadar kişiyiz burada, Allah rızası için bugün ilk Yasini şerifini ben okuyayım, adın ve eşinin adı neydi canım, duamda yer vereyim, ev işleri, yorgunluk vs. de bir şekilde geçiyor, en önemlisi moral canım, kendinize iyi gelecek şeyleri bulun, Allah eşinle aranızdaki aşkı,sevgiyi, bağı daim etsin.
Hayatta çok zor sınavlar da var, kendin diyorsun, maddi sıkıntınız yokmuş çok şükür , doğru olduğuna inandığınız doktora da ulaşmışsınız, dermansız bir dert değil ki, kaç kişi geçiriyor bu ameliyatı, çok iyi anlıyorum sıkıntını, benim kendi ailemde(annem, babam, kardeşlerim ve ben dahil) toplam 20 ameliyat geçirdik, büyük ya da küçük, ben ilk ameliyat gerçeğiyle ben 6 yaşındayken annemin geçirdiği operasyonla tanıştım, o yüzden, cerrahi müdahele mümkünse ben buna seviniyorum artık, "yapacak bir şey yok" denmesinden her zaman çok daha iyi. Sakın kendini ve eşini üzüp, yıpratma, bu günler geçecek canım, sevgiler
Cok enterasan film gibi gercekten cok guzel bir anı olcak ilerde büyüdügünde de anlatirsiniz en iyisini yapmissiniz vardir bir hayir bir hikmetHamza benim eşimin rüyasına geldi o zaman ben hamile değildim sadece çocuk istiyorduk eşim rüyasında hamza koyacağım oğlumun adını demiş normalde sezai emir olacaktı rüyasına gelince koymazsak içimde kuruntu kalacaktı
Slm arkadaşlar bizde 22.haftadayiz kizimla benim hamilelikten önce migren ve diş agrilarim fazlasıyla var di ama hamilelikte sonra ikisini de hic cekmedim şükürler olsun sanki o hastaliklarim yalan gibi oldu kizim beni şimdiden çok mutlu etti inş hep boyle devam eder tek sorunumuz ilk uç ay di o da sanirim normal bi süreç bu ay 13.kontrolumuz var ve heyecanla o günü bekliyorum ve bu arada ben Kiz çok yaramaz olacak sanirim daha 18.haftada hissettirdi kendini bize
Canım oncelikle Allah sifa versin. Benim dayım oldu iki sene evvel en iyi doktoru araştırıp bulup getirdiler dayim sağlığına kavuştu şuan sigara bile içiyor. En önemlisi moral tabi bu durumda senin için çok zor hormonlar zaten alt ust ediyor ama senin gücün bebeğiniz olsun Allah dermansız dert vermesin bu zor günlerin hepsi geçecek inşallahçok teşekkür ederim canım, gerçekten zor bir durum, ilk hamileliğimde hiç bir sorun ne manevi ne hastalık vs. herşey güülk gülüstanlıktı ama bebeğim karnımda öldü 3 aylıkken. bunda bütün ev işleri bende, uykusuzluk vs üzüntü gece gündüz gizlice ağlamalarımdan tutun her türlü yorgunluk bende, ara ara tansiym yükseliyor, çarpıntım oluyor, iliaç almadan dinlenerek idare ettim ama ilaçlı desteğe bu hafta geçicem. maddi durumumuzun iyi olması hiç bir anlam ifade etmiyor, en iyi çerrahı en iyi ekibi bulduk ama insan üzülüyor eşim üzgün olduğu için.en büyük desteğim eşimle aramdaki mutluluk ve sevgi bağı, yine de zor zamanlar allahcc kimseye yaşatmasın
Cookk geçmiş olsun sana inş bi sikınti yasamazsn sende güzelce atlatrsin ve tadini cikara cikara yasarsin bu sureciMaşallahh nazar degmesin benim arkadaşımaa :) benimde diş agrılarım vardı ama şuan bi kırık dişim var sanırım apse yaptı şişlik var pazartesi doktora gidicez bizde
Olsun saglikli olsun da nazil olsa bu aralar hissetmeye baslicaksin zaten bunu soyluyo doktorlar 22.haftada hissedersiniz diye yeterki iyi olsunlar minikleroh ya ne güzel maşallah ben hala hissetmiyorum gerçi bizimki çok sakin ya dr kontrollerinde bile okadar hareketli değil :) :)
Evet. Biz eşimle aglayarak çok dua ettik bana doktorlar olmaz senin çocuğun demişti hatta hamile olduğumda bile doktora gittim raporları gordu olmaz dedi aslında hamileydim ve ben biliyordum ultrasona girince şok oldu doktorCok enterasan film gibi gercekten cok guzel bir anı olcak ilerde büyüdügünde de anlatirsiniz en iyisini yapmissiniz vardir bir hayir bir hikmet
Canım Allah yardımcınız olsun, Ege Ünv seçmekle çok iyi yapmışsınız. Kardiyolojide şuan bir numaralar. Annemin komşusu da orada ameliyat oldu, kadın çok kısa sürede toparladı ve eskisinden daha iyi. Yüreğinizi ferah tutun, bol dua ile Allah eşine fırsat verecektir.AÇIK KALP AMELİYATI OLACAK. VALLAHİ HAMİLELİĞİMDEN BİR ŞEY ANLAMIYORUM, İÇİMDE TEK BİR HEVES KALMADI, hatta 6. ayda alışverişi bitirin derler, ama bir çöp dahi alasım yok, içimde heyecan yok, anneme dedim ne gerekiyorsa sen al getir gelirken dedim, çünkü bebek mağazasına girdikmi eşimle duygusallaşıyor, devamlı gözü yaşlıyım, biliyorum bebeğimde benimle bir ağlıyor etkileniyordur ama elimde değil üzülmemek ağlamamak. 1,5 ay kaldı ameliyata insan ister istemez etkileniyor.
Ah onu gel de bana sor ya, Allah' ıma şükürler olsun son iki aydır atak geçirmedim. Parasetamol de bir işe yaramıyor ki merette vurup kafayı uyumaya çalışıyoruz. Uyanınca bir ton dayak yemiş gibi oluyorum uyuşukluktan. Allah migreni olan herkesin yardımcısı olsun.Cok direnclisiniz masallah. Bende migren var ve agrilar basladi mi gecmek bilmiyor
Hamileligim boyunca nereseyse 1.5 kutu parol ictim. Doktor gunde 2 taneye kadar icebilirsin demisti. Dayanilmayacak bir hal aldiginda mecbur ictim. Allah korusun bebislerimizi
Hiç bulaşma canım son bir aydır ben de dışarıya yaptırıyorum. Göbek kocaman olmasa bile eğilmek zorluyor insanı. Şu lazere daha önce nasıl bulaşmamışım aklıma tüküreyim. Doğumdan sonra ilk işim bu olacak.ben yapmıyordum, geçen hafta komple bir yapayım dedim, sonuç, heryerim mosmortam bacaktakini çekicem ayagım kasılıyor ay kramp girecek diyorum yarıda kalıyor çekerken yeminle rezaletti bir daha da yapmam
Olsun saglikli olsun da nazil olsa bu aralar hissetmeye baslicaksin zaten bunu soyluyo doktorlar 22.haftada hissedersiniz diye yeterki iyi olsunlar minikler
Yine de zaman aralıkları bir hayli genişlemiştir canım. Ben öyle bir durumda iğneli epilasyonla kalanları yaptırmak istiyorum en kesin çözümü bu şimdilerde.
Yine de zaman aralıkları bir hayli genişlemiştir canım. Ben öyle bir durumda iğneli epilasyonla kalanları yaptırmak istiyorum en kesin çözümü bu şimdilerde.
epilasyon hayatında yaptıracagın een güzel şey olur canım mutlaka git, ben gittim 3 ay hiç dokunmasam bile rahatsız edecek göze batacak hiçbirşey çıkmıyor, incecik tüyler sadece kolumuzdaki gibi, o yüzden kendim yapiyim dedim bu sefer de ama pozisyon alamadığım için morardım. doğuma kadar ya 1 defa daha gerek olur zatenYine de zaman aralıkları bir hayli genişlemiştir canım. Ben öyle bir durumda iğneli epilasyonla kalanları yaptırmak istiyorum en kesin çözümü bu şimdilerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?