Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar merhaba. Ankara da detaylı taramayı nerde yaptırabilirim? Bildiiiniz özel uygun fiyatlı yerler var mı ?

ben de çok kararsızım bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum, hiç istemiyorum da
Ben sağlık ocağında her seferinde kan verip gidiyorum doktoruma, açlık kan şekerim düşük çıktığı için değerin gayet iyi, anne ve babada şeker hastalığı var mı dedi, olmayınca, düşük risk grubundasın, istersen şeker yüklemesi yaptırma ya da 50 mg'lık çok düşük doz yaptırabilirsin dedi.

ben bi kere ölçtürdüm açlık kan şekerimi, düşük çıktı, ailemde de yok şeker hastalığı. o zaman ben de bi danışayım doktora bakalım...

Yine de zaman aralıkları bir hayli genişlemiştir canım. Ben öyle bir durumda iğneli epilasyonla kalanları yaptırmak istiyorum en kesin çözümü bu şimdilerde.
Ben igneli epilasyon baslamistim ama sonra nusait olamadım vs devam edemedim. 2-3 seans bile baya fark ettiriyor. Lazere gire belki daha zahmetli vs ama daha etkili

bu arada herkes detaylı ultrasona girdi bir ben kaldım herhalde :)
Ben de girmedim. Ustelik haftaya son haftam yaptirmam lazim daha randevu bile alamadim..

Eki Görüntüle 1827891 bayılıyorum bu karikatüre :)))

Simdi ukalalik olarak algilamayin yanlis anlasilmak istemem, niyetim boyle ders vermek degil ama düşündüklerimi yazayim.
Ben okul oncesi ogretmeniyim ve velilerime surekli anlatiyorum. Cocuklarimiza yapabilecegimiz en buyuk kotuluklerden biri , kendi basina yapabilecegi seyleri ogretmeyip onu bizlere-yetiskinlere muhtac hale getirmek. Kucuk seyleri basarma duygusu muhakkak cocugun hissetmesi gereken bir sey. Annemsiz yapamam demesi evet cok guzel, annelik adina cok hos bir sey ama onu islerden bagimsiz olarak, yasadigi sevgi ve sefkatle hissedip soylemesi dogru olan. Cocugun kendine guveni olmasi icin kendine yeten bir birey olmayi kucuk yasta ogrenmesi lazim.
Siz de muhtemelen anne cocuk arasindaki bagin verdigi duyguyla bayiliyorum karikature dediniz ama karikaturde oncesinde yapilan isler sonrasi cocuk boyle diyor olarak cizilmis ya, dusuncelerimi paylasmak istedim :))

Umarim yanlis anlamazsiniz:)

manyaklar hepsi yaaaa bi dedikleri bi dediklerini tütmüyor. ben hareketli olunca daha rahatım . hareketsiz kalıp ayağa kalkınca daha çok oluyor. en iyisi daha rahat nasıl hissesiyorsak öyle. ben 4 ay boyunca böyle mi olacak diye sorduğumda daha bel ağrısı var dedi. sağlıkla gelsinler ağrıyı çekmeye razıyım . bende 23 mayısta gideceğim kendi Dr uma tekrar sorarım yazarım sana. bi gelişme olursa yaz lütfen. kendine dikkat et ha bide ani hareketlerden kaçınn sağlıkla mutlu kall

kesinlikle canım benim bende bir sosyoloğum kendi işini yapamayan bir sosyolog. bari çocuk yetiştirmede işime yarar diye düşünüyorum. kendine öz güvenli çocuk yetiştirmek ta küçüklük ten başlıyor. ailelerin buna dikkat etmesi lazım. sağlıklı bir toplum yetiştirceğimiz çocuklarla mümkünn

Kızlar merhaba. Ankara da detaylı taramayı nerde yaptırabilirim? Bildiiiniz özel uygun fiyatlı yerler var mı ?
Canim ben etlik zubeydeye gidiyorum bu hafta kontrolle gittiginde direk anlasmali oldugu goruntuleme merkezine yonlendiriyolar cok guzel isliyor sira cok beklemiyorum 2bebegimdede gittim haftaya yine gidicem insallah devlet hastanesiyle anlasmali oldugu icin ayri ucret odemiyosun

Slm benimde sağ kaşığım da oluyor batma şeklinde yatakta gerinirsem yürürken oluyor Dr A bir kere sordum normal olabilir dedi
aynen canım benim ben dün bunun için acile gittim tabi altında yayy var gibi zıplayan bebişimi de arada görmüş oldum normal dedi . bi biteydi günler. sağlıkla mutlu kall

kızlar valla hava atmak gibi olmasın ama ben çok rahatım. 6 yıl önce evlendiğimde Lazare başladım. şimdi hiçbişi yok. öyle rahatım ki çevremdeki herkese diyorum biran önce kurtulmak en iyisi hele böle bi dönemde

Sukur 1 aydir bende atak yasamadim canim. Ama cok kotu geciyordu 1 ay oncesine kadar. Evet dedigin gibi ilac pek bir ise yaramiyor ama son zamanlarda agri basladigi gibi ictim cok fazla artmasin diye ve soguk birseyler koydum kafama hep. Anca oyle hafifliyordu

Konuşmaya hiç hakkı yok bence,senin adam temmuz babası gibi duruyor
Hiç takma canım çok güzel bi göbeğin war çok tatlı
Şöyle karnını gere gere gez bacaklarını da hafif açarak çatlasın ohh en azından senin karnında bi amaç war

Bizde oyleyiz canim. Evde 2 tane hamile gibiyiz. Onun gobusu benden buyuk ama bende ona baya yaklastim

Eklentiler

• IMG-20160423-WA0004.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 136
Ben de doğumdan sonra hemen alacağım bu aletten inş. Bıyığa bile etki ettiyse süpermiş. Darısı başımıza:)

Ohh ne guzel darisi basimiza artik dpgum sonrasi :))

Migrenim yok ama cevreden duydugum kadariyla cok zor. Allah yardimcinizolsuun

Bizde oyleyiz canim. Evde 2 tane hamile gibiyiz. Onun gobusu benden buyuk ama bende ona baya yaklastim
Yaa genelde hamile rlbiselerini cok sevmem fln ama sen cok cici olmussun masallah cok tatli elbisen de sen de:)

Isine yarar tabi. Yaramaz olur mu. Zaten onemli olan o bakis acisina sahip olmak meslekten bagimsiz olarak. O da artisi tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…