Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
İnş öyle olur.evet 2.doğum daha kolay oluyor diyorlar.zaten ilki de çok şükür kolay oldu yani doğum ani.asil zor olan o suni sancıya dayanabilmek suni sancı vermişlerdi.
Suni sancı nasıl birşey ki ya cevremdeki herkes çok zor diyo çok tırsiyorum bu konuda

Suni sancı nasıl birşey ki ya cevremdeki herkes çok zor diyo çok tırsiyorum bu konuda
Afi üstünde canım doğal olmayan ilaç veriyorlar yada serumla sana suni şancı veriyorlar.bana dil altı hali verdiler her 2 saat te bir her halde 13 tane falan dil altı hali aldım .sonra 12 saat şancı çektim son saatleri daha şiddetliydi.ama doğum sonrası kuş gibi hafifliyorsun ne aci ne ağrı kaliyor.

Kızlar merhaba. Ankara da detaylı taramayı nerde yaptırabilirim? Bildiiiniz özel uygun fiyatlı yerler var mı ?
Canim ben etlik zubeydeye gidiyorum bu hafta kontrolle gittiginde direk anlasmali oldugu goruntuleme merkezine yonlendiriyolar cok guzel isliyor sira cok beklemiyorum 2bebegimdede gittim haftaya
Teşekkür ederim. Görüntüleme merkezinin adını biliyo musın peki?
Canim ulucanlar ceza evinin tam karsisi Analiz görüntüleme merkezi

Herkese merhaba :) benim kız babasına çekmiş bence saat 12 ye kadar uyumusum hiç tekmelemedi açıkmadi herhalde esimde öyledir yemek ye demezsen yemek yemek aklına gelmez :)

kizlar bugun cocugun twki kaykayiyla arkamdan bi carpti teptaklak yere dustu karnimin ustune dusmuyum diye dizime dustum ama inanilmaz korktum tektim bide aglamaktan mahvoldum , ailede hic ozur bile dilemediler

kizlar bugun cocugun twki kaykayiyla arkamdan bi carpti teptaklak yere dustu karnimin ustune dusmuyum diye dizime dustum ama inanilmaz korktum tektim bide aglamaktan mahvoldum , ailede hic ozur bile dilemediler
En tahammül edemediğim tablo, özür de dilemediler ha, çok geçmiş olsun canım sabah da konuşuldu sanırım burada, "en çok kınadığın şey başına gelirmiş, kınama derler" diye, inşallah düşünceli, nezaketli, saygılı, duyarlı çocuklar olarak yetiştiririz yeni nesilleri.

Bende aynı şeyi top yüzünden yasiyordum en büyük etken aile tabi burada özür dilememeleri çok terbiyesizlik

Canım geçmiş olsun üzüldüm ya
Nasıl insanlar war ya allah ıslah etsin hamile bi kadına yapılan hiç birşey karşılıksız kalmaz iyilik olarak da kötülük olarak da .. C ceren151115

Benim de ilk doğumda 40. Güne kadar devam etti.
Süt verdiğim için adet görmeyeceğimi düşünürken 41. Gün dr gittim dr adet görüyorsun demişti. Doğumdan sonra süt verenler özellikle bir kaç ay adet görmez diye bilirdim dr gitmesem doğum sonrası kanaması sanırdım.
Bu sebeple 40 çıktıktan sonra anne mutlaka dr görünmeli. Çok çok önemli

Bak ben sana anlatayim :))
Norvece tssinmayi planliyorsunuz ama Norvec'te uzun yillardir aktif olmayan, oslo'nun klimenjaro'su diye anilan yanardagin tekrar aktif olacagi haberini aliyorsunuz. Butun sehir bosaltiliyor, siz de Amerika ya tasiniyorsunuzz:))
Iste boyleee
cokk gecmis olsun. Allah korumuss

Selam arkadaşlar ya bi sorunum var karnım inanılmaz derecede gergin o kadar ki belime ağrılar giriyor bu ikinci hamilelik ve ilkinde bunu dokuzuncu ayında yaşamıştım ayricaa sisligi falan dert değil yani beni çok rahatsız ediyor var mi aynı durumda olup tavsiyesi olan

cok sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…