Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
aynen canım benim ben dün bunun için acile gittim tabi altında yayy var gibi zıplayan bebişimi de arada görmüş oldum normal dedi . bi biteydi günler. sağlıkla mutlu kall
Ammin Can'ım hepimiz sağlıkla Melek'lerimizi kızağınıza alırız insallah

Ohh ne guzel darisi basimiza artik dpgum sonrasi :))

Migrenim yok ama cevreden duydugum kadariyla cok zor. Allah yardimcinizolsuun

Yaa genelde hamile rlbiselerini cok sevmem fln ama sen cok cici olmussun masallah cok tatli elbisen de sen de:)
Tesekkurler canim. Bende pek sevmem aslinda ama arkadasin dugunu olunca ve normal giysilerden birsey bulamayinca mecbur aldim

Teşekkür ederim. Görüntüleme merkezinin adını biliyo musın peki?

Isine yarar tabi. Yaramaz olur mu. Zaten onemli olan o bakis acisina sahip olmak meslekten bagimsiz olarak. O da artisi tabii
Canım bende çocuk gelisim ve egitimi mezunuyum. Yanlış anlamazsan bisey soracağım benim kaygılarim var ya cocuguma iyi bir anne olamazsam gibi hatta eşimle paylaşınca 15 çocuğa nasıl bakiyordun diyor aynı seyler hiç aklına geliyor mu normalde kendime çocuk konusunda çok guvenirim. Annem ve arkadaşlarım annelik duygusu normal bisey diyorlar normal mi gerçekten yöneticime soruyorum tabiki normal diyorlar ?

Normal tabi ki. Aslinda kendinden suphe ettigin icin degil de iste icgudesel olarak cocuk icin en iyisini istemenden dolayi oyle seyler aklina geliyordur. Ben de her gun cocuk ve ailelerle birlikte olunca ister istemez insan cok kiniyor bazi gordugu olumsuzlukları. Kinadigin sey basina gelir derler ya ben de ondan korkuyorum :))

Yaramazliklari diyorsan benim çok örneğim var öyle onlar köreliyor ben 9 ay oldu işi bırakalı bu sene ilkokula başlayan ogrencimi gordumki ilk geldiği 3 ay beni tekmeledi kufurler ediyordu aileden duyuyormus tabi suan gördüğümde öğretmenim ben artık kufur etmiyorum arkadaşlarıma da vurmuyorum dedi annesiyle sohbet ettim o kadar değişmiş ki çocuk ondan korkma bence çocuk hamur gibi ne kıvam verilirse ona giriyor benim içim o konuda rahat sadece korkum babanne dede faktoru aileye ilk erkek torun geliyor ne istiyorsa yapsınlar erkek o diyorlar bazen hayır öyle şey yok diyorum zaten bi iki sene çalışmayıp ben bakacağım sonrada çalıştığım yerin kresine vermeyi dusunuyorum inşallah.

Kızlarrr günaydıııınnn...normal dogumdamı kanama süresi uzun olur sezeryan dogumdamı ? Sabah sabah aklıma geldi bu soru

Kızlarrr günaydıııınnn...normal dogumdamı kanama süresi uzun olur sezeryan dogumdamı ? Sabah sabah aklıma geldi bu soru
Günaydın canım.. Hiç aklıma takılmadı ama iki farklı arkadaşımdan örnek verecek olursam, sezeryan ve normal doğuran arkadaşlarımın ikisi de 25-30 gün arası azar azar olduklarını söylemişti. Kuzenim de normalden sonra 40 gün sürmüştü. Sanki doğum şekline göre değil de bünyeden bünyeye değişen bir durum.

Günaydın kızlar.. Bu hormonlar rüyalarımı karman çorman etti. Artık bu gördüğümden sonra daha üst level' i nasıl olur tahmin etmek istemiyorum. Rüyamda Oslo'ya taşınacağımızı öğreniyoruz ve orada Kilimanjaro(!) dağının yakınındaymış evimiz. Ben de "Yaşasın! Sonunda çocuğumu Amerika' da doğurabileceğim" diye seviniyorum. Bana üçünün arasındaki bağlantıyı açıklayana hediye göndericem.

Evet bünyeden bünyeye değişen bir durum bende normal doğum yaptım daha önce 20 gün sürmüştü.kısmetse tekrar normal doğum düşünüyorum.ama çektiğim sancilarida düşününce korkuyorum.allah hepimize kolay doğumlar nasip eder inşallah

Aynen canım bünyeye göre değişen bi durum
Neyin kafası bu rüya
Sen bende sürekli kocamla kawga ediorum rüyamda hemde hep çok yakın bi kız arkadaşımı yalap salap öpüyo olarak görüyorum deli oluorum samimiyetine rüyada krize giriyorum sabah kalkıp aynı tribi atabiliorum
Oda banader neyin kafası bu rüya aşkım ya

Amin canım. Sen daha şanslı ve tecrübelisin bu konuda. İkinci doğumlar daha kolay oluyormuş.

Aynen canım bünyeye göre değişen bi durum

Onu ben de bir keresinde yapmıştım. Şaşkın şaşkın bakmıştı yüzüme kıyamadım sonra.

Kişiye gore değişiyormuş bi durum canım ama çevredeki normal doğum yapanlar daha uzun suruyo arkadaşım sezeryan oldu 5 gün surmus kanaması ben normal doğum tam 2 ay sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…