Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet benim doktorum da 40 kontrolü olacağını söyledi. Rahimin durumunu görmek için de çok önemli.

Bravoo bu kadar güzel senaryo olamazdı. :)) Adres bilgilerini alayım. :)))

kizlar bugun cocugun twki kaykayiyla arkamdan bi carpti teptaklak yere dustu karnimin ustune dusmuyum diye dizime dustum ama inanilmaz korktum tektim bide aglamaktan mahvoldum , ailede hic ozur bile dilemediler
Cok gecmis olsun cnm.Allahim bebegini ve seni korusun kuzum

kacar gibi gittiler zaten korkudan aglamaktan biseyde diyemedim yarin dr gidicem
Ben kalp atis dinleme cihazi aldim iyiki aldim ben cok panik oluyorum her durumda ama hareketlerini hissediyorsan eğer çikolata ye ve uzan ya da elini karnına koy küçük bir atma hissedersin en azından doktora gidene kadar için rahat olur canım

toton acik kalmis diyerek olaya farkli bi acidan yaklasmak istiyorum

senden sonra pek sig kaldi yorumum ama masallah yani yazmadan edemedim ne guzel yorumlamissin :) kahve fincani resmi atabilir miyim musait zamanda

kizlar bugun cocugun twki kaykayiyla arkamdan bi carpti teptaklak yere dustu karnimin ustune dusmuyum diye dizime dustum ama inanilmaz korktum tektim bide aglamaktan mahvoldum , ailede hic ozur bile dilemediler

canim cok gecmis olsun. buyuk duyarsizlik ailenin yaptigi. sonucta cocuktur kaza olur ama davranislari hic hos olmamis. allah kuzunu sana bagislasin canim

aynen bazen ben de oyle hissediyorum. hatta bugun bi ara zor nefes aliyodum. dur daha dedim 6 ay olmadi bu neyin gerginligi boyle. sonra kendi kendine gecti sukur ama arada yokluyo bu sekilde.

Ay Allahım ya bu insanların yetiştirdiği çocuktan medet um bir de... Büyük geçmiş olsun canım, uzan güzelce bebişinin hareketlerini duyunca rahatlarsın.

Benim de aynı tarif ettiğin gibi
İlk gebelikte bu aylarda Boyle rahTsiz degildim
Uyumak bile zorlasti simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…