Benim de ilk doğumda 40. Güne kadar devam etti.
Süt verdiğim için adet görmeyeceğimi düşünürken 41. Gün dr gittim dr adet görüyorsun demişti. Doğumdan sonra süt verenler özellikle bir kaç ay adet görmez diye bilirdim dr gitmesem doğum sonrası kanaması sanırdım.
Bu sebeple 40 çıktıktan sonra anne mutlaka dr görünmeli. Çok çok önemli
Bak ben sana anlatayim :))
Norvece tssinmayi planliyorsunuz ama Norvec'te uzun yillardir aktif olmayan, oslo'nun klimenjaro'su diye anilan yanardagin tekrar aktif olacagi haberini aliyorsunuz. Butun sehir bosaltiliyor, siz de Amerika ya tasiniyorsunuzz:))
Iste boyleee
cokk gecmis olsun. Allah korumuss
kizlar bugun cocugun twki kaykayiyla arkamdan bi carpti teptaklak yere dustu karnimin ustune dusmuyum diye dizime dustum ama inanilmaz korktum tektim bide aglamaktan mahvoldum , ailede hic ozur bile dilemediler
Ben kalp atis dinleme cihazi aldim iyiki aldim ben cok panik oluyorum her durumda ama hareketlerini hissediyorsan eğer çikolata ye ve uzan ya da elini karnına koy küçük bir atma hissedersin en azından doktora gidene kadar için rahat olur canım
Günaydın kızlar.. Bu hormonlar rüyalarımı karman çorman etti. Artık bu gördüğümden sonra daha üst level' i nasıl olur tahmin etmek istemiyorum. Rüyamda Oslo'ya taşınacağımızı öğreniyoruz ve orada Kilimanjaro(!) dağının yakınındaymış evimiz. Ben de "Yaşasın! Sonunda çocuğumu Amerika' da doğurabileceğim" diye seviniyorum. Bana üçünün arasındaki bağlantıyı açıklayana hediye göndericem.
Bak ben sana anlatayim :))
Norvece tssinmayi planliyorsunuz ama Norvec'te uzun yillardir aktif olmayan, oslo'nun klimenjaro'su diye anilan yanardagin tekrar aktif olacagi haberini aliyorsunuz. Butun sehir bosaltiliyor, siz de Amerika ya tasiniyorsunuzz:))
Iste boyleee
kizlar bugun cocugun twki kaykayiyla arkamdan bi carpti teptaklak yere dustu karnimin ustune dusmuyum diye dizime dustum ama inanilmaz korktum tektim bide aglamaktan mahvoldum , ailede hic ozur bile dilemediler
canim cok gecmis olsun. buyuk duyarsizlik ailenin yaptigi. sonucta cocuktur kaza olur ama davranislari hic hos olmamis. allah kuzunu sana bagislasin canim
Selam arkadaşlar ya bi sorunum var karnım inanılmaz derecede gergin o kadar ki belime ağrılar giriyor bu ikinci hamilelik ve ilkinde bunu dokuzuncu ayında yaşamıştım ayricaa sisligi falan dert değil yani beni çok rahatsız ediyor var mi aynı durumda olup tavsiyesi olan
aynen bazen ben de oyle hissediyorum. hatta bugun bi ara zor nefes aliyodum. dur daha dedim 6 ay olmadi bu neyin gerginligi boyle. sonra kendi kendine gecti sukur ama arada yokluyo bu sekilde.
Ay Allahım ya bu insanların yetiştirdiği çocuktan medet um bir de... Büyük geçmiş olsun canım, uzan güzelce bebişinin hareketlerini duyunca rahatlarsın.
Selam arkadaşlar ya bi sorunum var karnım inanılmaz derecede gergin o kadar ki belime ağrılar giriyor bu ikinci hamilelik ve ilkinde bunu dokuzuncu ayında yaşamıştım ayricaa sisligi falan dert değil yani beni çok rahatsız ediyor var mi aynı durumda olup tavsiyesi olan
Herkese günaydın kızlar, bol güneşli, musmutlu pazarlar, eşim ve içimdeki aşkla kahvaltıya gidiyoruz, bakalım babamız başka ne planlar yapmışherkesin Anneler Günü Kutlu Olsun, hepinizi öperim