Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Cnm gozun aydin. Neler yapildi anlatir misin ya . Ac mi gittin nasi olmasi gerekio
Canim ac karinla gidiyorsun. Once kan aliyorlar sonra eczaneden seker yuklemesi icin dediginde sekerli su verdiler kucuk bir sisede. Tadi cok kotu degildi. Limon aromaliymis sirf seker olsa icemezdim heralde. Suyun tamamini iciyorsun ve hicbirsey yemiyorsun. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun. Ertesi gunde sonuclar cikti canim.

Canım devamlı mı oluyor. Benim ilk 12 hafta vardı bitmişti. Tekrar olunca tedirgin oldum.
Devamlı derken dediğim gibi fazla dolaşınca, özellikle yürüyüşten geldikten sonra oluyor. Bazı zamanlarda da şeffaf yoğun şekilde geliyor. Dinlenme halinden sonra yaşamıyorum, gece wc ye kalktığımda da olmuyor. Gündüzleri yoğun şekilde yaşadığımı söyleyebilirim.

Benim de bu sabah 109 çıktı, moralim bozuldu

Açlık şekerin miydi? Dikkatli olcanım. Birde bebek gelişimi önden gidiyorsada her zaman iyi birşey değilmiş. Şeker meyili olanların genelde bebekleri iri oluyor. Tabi bu her önden giden bebek için geçerli değil. Benim 10 gün öne geçtiğinde dr bana meyvayı kes demişti.

Ya kızlar 2 gündür bebeğin hareketleride azaldı benim ya
Bu haftalarda bu şekilde olması normal mi? Özellikle sabah ve gece yerinde durmayan canavar, şimdi arada bir tıklıyor

Maşallah kuzucuğuna canım Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin. Ayrıntılı ultrason güzel birşey tabi en güzel yanı renkli görmek ama doktorun her kontrolde itinayla hareket ediyorsa gerek yoktur tabi.
Canm aslında biz ekranda renkli görüyoruz ama çıktısını siyah beyaz veriyor ben siz anlatırken ayrıntılı ultrasonda cd veriliyor diye ona pek bi özeniyorum, sanırım bizim bir cd miz olmayacak

Canm aslında biz ekranda renkli görüyoruz ama çıktısını siyah beyaz veriyor ben siz anlatırken ayrıntılı ultrasonda cd veriliyor diye ona pek bi özeniyorum, sanırım bizim bir cd miz olmayacak
Benim doktorumda ayrıntılı ultrasona gerek duymadı her gittigimizde yanımızda flash disk götürüyoruz renkli renkli görüntüleri kayıt ediyor. Bir sonraki randevuya kadar sürekli seyrediyoruz :)

Ya kızlar 2 gündür bebeğin hareketleride azaldı benim ya
Bu haftalarda bu şekilde olması normal mi? Özellikle sabah ve gece yerinde durmayan canavar, şimdi arada bir tıklıyor
Canim benimde bir donem hareket azaldi ama kizim tarafından darbe Aldigim icindi cunku cok sert karnima tekme atmisdi sende tatli biseyler ye ve sirt üstü uzan hareketlerini gozlemle hareketi nasil diye bak, baktinki hareket az doktora git icin rahat etsin herseyden korkar olduk malesef, ,,

Benim cd de sadece organlarının ve bebeğin ultrasondaki fotoğrafları var bende video çıkacak diye seviniyordum

cd pek birşey ifade etmedi yani

gunaydın
bebeğin az kiloda olması doğum açısından daha kolay değil mi ya sonra dışarıda alsa o kiloları olmaz mı ben bebek kilolu olacak diye resmen korkuyorum sonra o kilolar nasıl çıkacak

Kızlar kahverengi lekelerim geliyor. Doktora gittim kendini çok yormuşsun dedi. Bebek iyi çok şükür. Ama daha önce de bir kaybım olduğu için endişeleniyorum. Başına böyle birsey gelen var mı?
ayakalrını yukarı uzatarak dinlen canım bıray once olmustu bnde adet kanı gıbı bırden gorunce sok olmustum bı hafta yattım geçtı şükür

Benim doktorumda ayrıntılı ultrasona gerek duymadı her gittigimizde yanımızda flash disk götürüyoruz renkli renkli görüntüleri kayıt ediyor. Bir sonraki randevuya kadar sürekli seyrediyoruz :)
Yaa öyle oluyormuymuş hiç bilmiyordum bir dahaki gidişimde sorayım bende. Teşekkür ederim

Benim cd de sadece organlarının ve bebeğin ultrasondaki fotoğrafları var bende video çıkacak diye seviniyordum

cd pek birşey ifade etmedi yani
Sadece fotoğraflar mı aaa bende senin gibi video var sanıyordum ama en azından fotoğrafları çoktur bana en fazla 3-4 tane veriyor, cd de daha fazladır

Sadece fotoğraflar mı aaa bende senin gibi video var sanıyordum ama en azından fotoğrafları çoktur bana en fazla 3-4 tane veriyor, cd de daha fazladır
74 tane vardı sanırım. Ama işe yarar fotoğrafı toplasan zaten 5 i geçmez

Eylül ayı annelerinin alışveriş konusuna mesaj yazdım ama hızımı alamıyorum buraya da kopyalayayım cicilerimiz nasıl

Bunlar son yaptığımız alışverişimiz :) Hamileliğimi öğrendiğimde aldığım 3-5 zıbın ve gelen birkaç hediye var onları da daha sonra eklerim inşallah :)

Eki Görüntüle 1831591 Eki Görüntüle 1831592 Eki Görüntüle 1831593 Eki Görüntüle 1831595 Eki Görüntüle 1831596 Eki Görüntüle 1831597 Eki Görüntüle 1831597 Eki Görüntüle 1831598 Eki Görüntüle 1831599 Eki Görüntüle 1831600 Eki Görüntüle 1831601 Eki Görüntüle 1831602

Şeker korkumdan tatlı birşeyde yiyemiyorum ben
Bugün azıcık reçel yedim ufak ufak ğıtladı ama ilkler gibi çok güçlü değil hareketleri
24. haftada çok fazla böyle yakınmalar oludum. Bir taraftanda korkuyorum, kordon dolanması vs de neden oluyormuş. Galiba yine başa dönüp paranoyak oldum

Günaydın kızlar

maşallah, güle güle kullanmak nasip olsun
ben çok rahatım sanırım benim ufaklığın 1 hastane çıkışı 2 badisi 1 anakucağı dışında hiçbirşeyi yok

dur hemen paranoyak olma yaa! büyüme oldukça hareketler azılıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…