Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

bende hızlı alıyorum her ay hemen hemen 2 kg yakın alıyorum balık hapı biraz iştah açar dedi dr zaten , kilo önemli değil verilirde doğumda zorlamasın diye pek kilo almak istemiyorum ama yapcak bişey yok :)

canım büyüyen beşik şeklindemi peki sallanabiliyormu yoksa sabit mi bende bir türlü karar vermedimde beşiğe

Biz de bir tane büyüyen beşi kaldık oğluma, bir tane sepet beşiği olacak, büyüyen beşik çok hoşuma gidiyor, inşallah oğlum da uzun yıllar severek kullanır.
Prensesinin odasının fotolarını da bekliyoruz tamamlanınca, bana kalırsa sabit kalacak şeyleri çok renkli ve çocuk işi seçmemen iyi olabilir, sabitten kastım ileride değişimi, tadilatı zor olan büyük parçalardan bahsediyorum, duvar kağıdı mesela, yatağı, komidini, şifonyeri daha sade olmalı, 3-4 yıl sonra zevkleri değiştiğinde ve genç kız havalarına girdiğinde talepler değiştiğinde tekrar büyük masraf açmasın
Büyük parçalar yerine kolay değişebilir, iptal edilebilir, halı , perde, duvar süsü, ayna , çerçeve, sandık gibi şeylerle oda renklendirilirse daha iyi olabilir bence, hem böylece hem yaşına uygun renkli bir odası olur hem de ileride revizyonu kolay ve az masraflı olur.

Fotoğrafları atman mümkün mü, ben fazla gipürlü süslü şeyleri beğenemiyorum, beğendiklerim de aşırı mı sade bilemiyorum, sonuçta ameliyathanenin en rüküşü seçilecek halim yok ama işte millet şıkır şıkır ben penye pijamalarla da rezil rüsva olmayayım şaka bir tarafa , ne tarz şeyler giyiliyor merak ediyorum, hiçbir yakınım için doğuma hastaneye gitmemişim , hiçbir fikrim yok bu konuda.

bende sade bir şey arıyorum. aslında ne çok sade ne de çok süslü püslü, iksinin ortası işte

Atıyorum canım :)

Eklentiler

• IMG-20160512-WA0006.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 130
  • IMG-20160512-WA0005.webp
    24 KB · Görüntüleme: 128
  • IMG-20160512-WA0007.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 125

Vallahi canım kimse kusura bakmasın. Bilinçli yapmıyoruz sonuçta bunu. Ayrıca bizide yıpratan birşey. Normaldede çok sakin biri sayılmam ama hamilelik ekstra fevrilik veriyor. Bu aralar şekere taktım kafayı bir ağlayıp bir sinirleniyorum.
Aklımı elimi oyalayacak birşeyde bulamıyorum, atıyorum kendimi sokağa o biraz olsun rahatlatıyor. Ara ara olacak bunlar çok normal. O ilk seferindeki daha korkunçtu ve onu atlattık. Buda geçecek merak etme

canım büyüyen beşik şeklindemi peki sallanabiliyormu yoksa sabit mi bende bir türlü karar vermedimde beşiğe
Beşik gibi ama sallanmıyor. trabzanları var yanlarında. Ben chicco nun park yatağını beşik gibi kullandım 5 aylık olana kadar benim odamda yatırdım 5. Ayında beslenmesi gelişimi iyiydi gece beslemeyi kesince odasına geçirdim. 5 aylıktan sonra park yatağı oyun parkı gibi kullandım alt açmasını ayrı kullandım
oyun halısı gibi de kullandım asılan ayıcıkları vardı üst kademesinin
Bir de titreşim özelliği vardı diye sallanan beşik tercih etmedim.
Pembe beyaz dantelli bir kumaşla kaplattım onu kimse park yatak olduğunu anlamadı bütün organizasyonlar bitince örtüsünü kaldırdım beşiklikten oyun parkına döndü.
Bebek mobilyasını 6 yaşına kadar hiç bozmadan kullanabileceğini hiç düşünmemiştim. Şimdi oğlanı kızın odaya kızı yeni odaya
Elveda oturma odam oldu
O değil de oturma odasında yayılmayı severdim. Onu özleyeceğim:)

Rica ederim canım size daha güzeli nasip olsun inşallah. Ben de aşırı süslü püslü şeyler sevmiyorum ancak bukadarını bulabildim :)

Kizlar haftada iki defa kemik suyu corbasi için çok iyi geliyor bebeğe maşallah benim prensesimin gelişimi 1 buçuk hafta önde gidiyor çok yiyemiyorum ama saglikli şeyler yemeye özen gosteriyorum ve kendimde kilo almiyorum bebeğim aliyo sadece herşey onlar için

Evet canım benim bi arkadaşımdada gerileme olmuş bizim gibi doktoru sütün içine toz nesquik koyup iç demiş 1 ayda bebek arayı kapatıp 3 gün geçmiş kk de bununla ilgili yazıda okudum bugun koca bir bardak içtim sabah akşam içicem bizimde 1 haziranda kontrol inşallah güzel haberler alırsın

Bende bir türlü karar veremedım de küçük bir beşil vardı ablamda onu alacam fakat sallanmaya alışırsa karyolda rahat edebilirmi onu düşünüyorum bir kac haftaya gidip bakıcam karar vericez artık :)

çocuk olunca her şey değişiyor maalesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…