- 5 Nisan 2016
- 739
- 1.109
- 28
- 37
Slm Can'ım benim tüp bebek bana Dr üç ay önceden balık yağı omega 3 başlattı bazı aksaklıklar oldu transfer gecikti neredeyse 1 senedir omega 3 içiyorum ama Dr doğuma kadar kullanacaksın dedi artı decavit kullanıyorum 21 haftalık gebeyim 8 kilo aldım ne yapalım sağlıkla bebislerimiz gelişinde kiloları veririz inşallah
Bu gün kızımın odası için işe koyuldum kızlar. Çalışma masalı ranzalı bir abla odası olacak kızımın. Eve yeni bir Bebek gelmeden kızıma odasını yapmak istedim. Bebek gelince odamdan oldum hissine kapılmasın bir kaç ay iki odası birden olacak. Yeni odasını tamamlayınca eski bebeklik odasına dönüp bakmayacak sanırım. Şöyle duvar kağıtlı aydınlatması halısı perdesi tam tekmil bir oda için bakınıyorum Nasıl yapsam neyi neyle birleştirsem. Lila mı daha iyi Nil yeşili mi?
Bu arada var olan hazır Bebek odası kızımın doğduğundan beri yattığı büyüyen karyolalı Bebek odasıydı.
Almayı düşünenler vardır belki. Kızım 119 cm boyunda yatağı hiç bozmadan , yani büyüyen yatak demek baş ucunda yatağa monte komidini çıkarıp 190 cm tek kişilik yatağa dönüyordu, İşte biz onu hiç bozmadık çıkarttırmadık.
Büyüyen karyolalı mobilya alırsanız özellikle ilk bebeği olanlara diyorum yatağı hiç bozmadan 6 yaşına kadar yatabiliyor o yatakta.
Asljnda daha rahat yatması için çıkarabilirdim ama çıkarılınca koyacak yer yok tekrar monte edilirken sorun olur falan bozmadım bu sebeplerle.
6 yaş kız çocuk odası için dekorasyon tavsiyelerinize de açığım. :) orjinal duvar sticker arıyorum kelebek veya balerin olabilir aynalı olabilir:)
Perde ve halı desenli mi olmalı?
Çocuk işi mi gelir 11 yaşında genç kız havalarına girerse :) aman allahım neler geliyor aklıma :))
Tamam canım beni de bilgilendirir misin?muhakkak onlar daha iyi bilirler , bende bu hafta farklı bir dr a daha soracağım
Tamam canım beni de bilgilendirir misin?
Biz de bir tane büyüyen beşi kaldık oğluma, bir tane sepet beşiği olacak, büyüyen beşik çok hoşuma gidiyor, inşallah oğlum da uzun yıllar severek kullanır.Bu gün kızımın odası için işe koyuldum kızlar. Çalışma masalı ranzalı bir abla odası olacak kızımın. Eve yeni bir Bebek gelmeden kızıma odasını yapmak istedim. Bebek gelince odamdan oldum hissine kapılmasın bir kaç ay iki odası birden olacak. Yeni odasını tamamlayınca eski bebeklik odasına dönüp bakmayacak sanırım. Şöyle duvar kağıtlı aydınlatması halısı perdesi tam tekmil bir oda için bakınıyorum Nasıl yapsam neyi neyle birleştirsem. Lila mı daha iyi Nil yeşili mi?
Bu arada var olan hazır Bebek odası kızımın doğduğundan beri yattığı büyüyen karyolalı Bebek odasıydı.
Almayı düşünenler vardır belki. Kızım 119 cm boyunda yatağı hiç bozmadan , yani büyüyen yatak demek baş ucunda yatağa monte komidini çıkarıp 190 cm tek kişilik yatağa dönüyordu, İşte biz onu hiç bozmadık çıkarttırmadık.
Büyüyen karyolalı mobilya alırsanız özellikle ilk bebeği olanlara diyorum yatağı hiç bozmadan 6 yaşına kadar yatabiliyor o yatakta.
Asljnda daha rahat yatması için çıkarabilirdim ama çıkarılınca koyacak yer yok tekrar monte edilirken sorun olur falan bozmadım bu sebeplerle.
6 yaş kız çocuk odası için dekorasyon tavsiyelerinize de açığım. :) orjinal duvar sticker arıyorum kelebek veya balerin olabilir aynalı olabilir:)
Perde ve halı desenli mi olmalı?
Çocuk işi mi gelir 11 yaşında genç kız havalarına girerse :) aman allahım neler geliyor aklıma :))
Ben de 2016 eylül bebeklerinin ciicleri başlığına yazdım az önce, benim de başımda aynı dertkızlar loğusa pijaması ve geceliği ne marka nasıl bişey alacaksınız?
Fotoğrafları atman mümkün mü, ben fazla gipürlü süslü şeyleri beğenemiyorum, beğendiklerim de aşırı mı sade bilemiyorum, sonuçta ameliyathanenin en rüküşü seçilecek halim yok ama işte millet şıkır şıkır ben penye pijamalarla da rezil rüsva olmayayımBen eminönüne havuzluhandan bir gecelik- sabahlık bir de pijama takımı aldım. Etiket fiyatının yarısına aldım çok da şık. İstanbuldaysanız mutlaka gidin. Rahat emzirmek için kenarları çıtçıtlı
ses çıkarsa bana da ses edin olur muBen de 2016 eylül bebeklerinin ciicleri başlığına yazdım az önce, benim de başımda aynı dert
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lerinin-cicileri.921220/page-54#post-46457720
bende sade bir şey arıyorum. aslında ne çok sade ne de çok süslü püslü, iksinin ortası işteFotoğrafları atman mümkün mü, ben fazla gipürlü süslü şeyleri beğenemiyorum, beğendiklerim de aşırı mı sade bilemiyorum, sonuçta ameliyathanenin en rüküşü seçilecek halim yok ama işte millet şıkır şıkır ben penye pijamalarla da rezil rüsva olmayayımşaka bir tarafa , ne tarz şeyler giyiliyor merak ediyorum, hiçbir yakınım için doğuma hastaneye gitmemişim , hiçbir fikrim yok bu konuda.
Ederim canım olurses çıkarsa bana da ses edin olur mu
Atıyorum canım :)Fotoğrafları atman mümkün mü, ben fazla gipürlü süslü şeyleri beğenemiyorum, beğendiklerim de aşırı mı sade bilemiyorum, sonuçta ameliyathanenin en rüküşü seçilecek halim yok ama işte millet şıkır şıkır ben penye pijamalarla da rezil rüsva olmayayımşaka bir tarafa , ne tarz şeyler giyiliyor merak ediyorum, hiçbir yakınım için doğuma hastaneye gitmemişim , hiçbir fikrim yok bu konuda.
İnternetten bu iş hallolmayacak belli oldu, yedek amaçlı bunu da aldımbende sade bir şey arıyorum. aslında ne çok sade ne de çok süslü püslü, iksinin ortası işte
İnanırımısınDIPTISDIPTIS Benimde ilk 3 ay frenlerimin tutmadıgı iplerin koptuğu bi dönemdi sinirsel anlamda insan hiç mi kontrol edemez kendini die o kadar çok üzülüodumki tam kurtuldum adamda kurtuldu salak davranışlardan hatta insanlara bile çok iyi dayandı bana derken yeniden bu hormonların resmen tavan yapması benim için inanılmaz kötü oldu...istemediğim bi çok seyi yaparken buluyorum kendimi. hamilelikte bana ilerde neydi zor olan derlerse sanırım en cok bu durumumdan bahsedicem kendimi tanıyamaz hale geldim hatta ayın 25 kontrolüm var doktora sakinleştirici bişey sorcam.2. Cocuk cok istiorum ama sırf bu yüzden suan baya baya ciddi düşünür oldum
Güzelmiş gerçekten, özellikle yarım kollu olanın gipürü de zarifmiş, sabahlığı da çok hoşmuş, güle güle kullan canım, çok teşekkür ederim gönderdiğin için.Atıyorum canım :)
Beşik gibi ama sallanmıyor. trabzanları var yanlarında. Ben chicco nun park yatağını beşik gibi kullandım 5 aylık olana kadar benim odamda yatırdım 5. Ayında beslenmesi gelişimi iyiydi gece beslemeyi kesince odasına geçirdim. 5 aylıktan sonra park yatağı oyun parkı gibi kullandım alt açmasını ayrı kullandımcanım büyüyen beşik şeklindemi peki sallanabiliyormu yoksa sabit mi bende bir türlü karar vermedimde beşiğe
Rica ederim canım size daha güzeli nasip olsun inşallah. Ben de aşırı süslü püslü şeyler sevmiyorum ancak bukadarını bulabildim :)Güzelmiş gerçekten, özellikle yarım kollu olanın gipürü de zarifmiş, sabahlığı da çok hoşmuş, güle güle kullan canım, çok teşekkür ederim gönderdiğin için.kivircik84 fotolar geldi veraerva dan sağolsun.
bunu bende tespit ettim bi önceki ay biraz sağlıksız beslendiğimde önden giden çocuk o ay geriye geldi.ve o gün bugündür dikkat ediyorum.muz ceviz kaşar bebeğe yararlı diye biliyorum bakalm cumartesi sonuçları alıcaz
Beşik gibi ama sallanmıyor. trabzanları var yanlarında. Ben chicco nun park yatağını beşik gibi kullandım 5 aylık olana kadar benim odamda yatırdım 5. Ayında beslenmesi gelişimi iyiydi gece beslemeyi kesince odasına geçirdim. 5 aylıktan sonra park yatağı oyun parkı gibi kullandım alt açmasını ayrı kullandım
oyun halısı gibi de kullandım asılan ayıcıkları vardı üst kademesinin
Bir de titreşim özelliği vardı diye sallanan beşik tercih etmedim.
Pembe beyaz dantelli bir kumaşla kaplattım onu kimse park yatak olduğunu anlamadı bütün organizasyonlar bitince örtüsünü kaldırdım beşiklikten oyun parkına döndü.
Bebek mobilyasını 6 yaşına kadar hiç bozmadan kullanabileceğini hiç düşünmemiştim. Şimdi oğlanı kızın odaya kızı yeni odaya
Elveda oturma odam oldu
O değil de oturma odasında yayılmayı severdim. Onu özleyeceğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?