Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar

maşallah, güle güle kullanmak nasip olsun
ben çok rahatım sanırım benim ufaklığın 1 hastane çıkışı 2 badisi 1 anakucağı dışında hiçbirşeyi yok
Günaydın canım teşekkür ederim.
Alışverişi sona bırakmak istemedim ya karnım burnumda uğraşmayayım dedim. Yoksa aşırı hevesli olduğumdan deeel yani (günün yalanı) bana kalsa şimdi beşiğini de alacağım ama bir de moralimi bozanlar olmasa. Geçen densizin biri beşiği doğumdan sonra al dedi niye dedim Ya doğumda çocuğa birşey olsaymış

Allah hayırlı doğumlar versin canım az çok panik oluyor tabi elimizde değil ama çok sıkıntı yapıp bebeği de strese sokmamaya çalış

Evet. Doktordan Tiroid hormonlarını yazmasını istemiştim. Şeker yazmış. Hem işim hallolmadı, hem moralim bozuldu. Stres arttırır mı? Bahane bulmaya çalışıyorum:)

bizde de (göçmenim) herşeyini alma birazını doğunca al derler ama beşikte sona kalmazki canım :)
ben bütün gün çalışıyorum eve git kızla uğraş , haftasonu desen tiyatrosu sineması aile içi planları derken hiç alışverişe vaktim yok allahtan izinime az kaldı

Doğum iznine mi yıllık izin falan mı?

Ben doğumdan sonra işi bırakacağım inş. aslında bırakılacak bir iş değil ama inşallah pişman olmam

32. Haftam dolunca çıkacağım inş. Gerçi 31. haftam ramazan bayramına denk geliyor 1 hafta kardayım :)

Ya kızlar 2 gündür bebeğin hareketleride azaldı benim ya
Bu haftalarda bu şekilde olması normal mi? Özellikle sabah ve gece yerinde durmayan canavar, şimdi arada bir tıklıyor
Sıkıntı yapma canim benim ya. Bende bazen hissetmiyorum bile tum gun. Dua edelim Allah'in izniyle saglikla alacagiz kucagimiza yavrularimizi. Sen simdi sekeri kafana taktin ya surekli birseyler ariyorsun kendinde ve bebeginde. Insallah atlatacaksin bu sıkıntıyı da.

evet yıllık iznim var içeride , kızımında okulu kapanacağı için erkenden alıcam izni , sonrada doğum izni ücretsiz izin filan hepsini toparlarım.doğumdan sonra bende bırakmayı planlıyordum ama işveren ayrılmamam için ısrar ediyor bakalım artık nasıl dönecek hesaplar :)

bayram haftası çalışmaz gibi geliyor bana hiç bir yer.

Gunaydin kizlar yaa kac gundur sag kasigim agriyo ozellikle geceleri. Bide kuyruk sokumum kopuyo kalcam agriyo var mi sizlerde de. Kontrol haftaya benimde.

Aynen canım resmi tatil olacağı için izne bir hafta erken ayrılmış olacağım bebek nasipli :)

canım benimki tatlı falan yiyince deliriyor o ayrı da, bir de ayaklarımı kendime doğru çekip oturduğumda sıkıştığı için deliriyor, öyle çok vuruyor ki arka arkaya sayamıyorum sen tatlı yiyemiyorum diyince onu diyim dedm belki sende de işe yarar

Gunaydin kizlar yaa kac gundur sag kasigim agriyo ozellikle geceleri. Bide kuyruk sokumum kopuyo kalcam agriyo var mi sizlerde de. Kontrol haftaya benimde.
Canım 20-21-22. haftalarda bende de aşırı derecede ağrılar oldu. Sırtım belim kopacak gibi oluyordu ama 23 de geçti şükür.

Vücut kendini doğuma hazırladığı için oluyormuş.

dur hemen paranoyak olma yaa! büyüme oldukça hareketler azılıcak

Allah hayırlı doğumlar versin canım az çok panik oluyor tabi elimizde değil ama çok sıkıntı yapıp bebeği de strese sokmamaya çalış

Evet. Doktordan Tiroid hormonlarını yazmasını istemiştim. Şeker yazmış. Hem işim hallolmadı, hem moralim bozuldu. Stres arttırır mı? Bahane bulmaya çalışıyorum:)

Ya asabım bozuldu. 193 çıktı 1. saat sonunda
Stres yapmayayım diyorum ama değer katlanarak artıyor
Pazartesi dr yolu göründü bana

Kuyruk sokumu benimde oyle canim. Yatakta donemiyorum bile. Cogunlukla esimden beni dondurmesini istiyorum. 2 aksamdir esim evde degil. Nasil uyku uyuyorum bir ben bir Allah biliyor. Surekli aciyla uyaniyorum. Sanirim artik normal boyle agrilar

Canım bebek büyüdükçe hareket yeri azalıyordur, hemen panik yapma, ilk kontrolün ne zamandı?

Günaydın kızlar

maşallah, güle güle kullanmak nasip olsun
ben çok rahatım sanırım benim ufaklığın 1 hastane çıkışı 2 badisi 1 anakucağı dışında hiçbirşeyi yok
Ben daha rahatım sanırım benim bebeğimin hiç birşeyi yok :):) daha 1 çöp bile almadım 7.ayı bekliyorum inşallah sonra alıcam :)

bayıldım hepsine çok tatlı ya bizim çok az eşyamız var daha hiç almadım , dün eşimle konuşurken az kaldığını farkettik yavaş yavaş beşik bakmamız gerekiyor :) :) odası daha boyanacak kokusu anca gider :)

aynen ya onu bana da söyluyorlar esya almayackmışım ya bişey olursa onlara bakar üzülürmüşüm Allah korusunda doğduktan sonrada olabilir garantsi yok hiç birşeyin insanın hevesinin kursağında bırakıyorlar

Çok teşekkür ederiz canım.
Daha zamanımız var eksik bitmez zaten yavaş yavaş yaparız :)

Evet canım aynen. Takmıyorum ama kızıyorum öyle söyleyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…