Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende sade bir şey arıyorum. aslında ne çok sade ne de çok süslü püslü, iksinin ortası işte
Ben de senin gibi bakiyorum. Netten bunlari begendim, markasi boony idi sanirim. Eminonune gidjnce bakicam kumasi da guzelse bunları dusunuyorum.

Rica ederim canım size daha güzeli nasip olsun inşallah. Ben de aşırı süslü püslü şeyler sevmiyorum ancak bukadarını bulabildim :)
Gule gule kullan :)
Ben de canim cekince zararli, paket gidalar tuketiyorum ama bebek gelissin diye nesquik oneren dr a acikcasi guvenemem ben. Sutu sade icemeyen birine belki onerilebilir ama.. ben acikcasi bebegin bu tarz hazır paket gidalarla gelisse de onun saglikli bir gelisim olacagina cok inanmiyorum. Kilo alsin evet ama neyle..

Eklentiler

• e2ff3560-e281-4624-9a01-ef9ef95674dd.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 36
CHAKRA ya baktınız mı
ben bir forumda okumuştum geceliklerini oradan almış sonra gidip baktım çok hoş renkler ve kumaş kalitesi vardı. ama hamileliğin başı olduğu için tam alıcı gözle incelememiştim. bulunduğu şehirde chakra mağazası olanlar bence incelesin.
ben gecelik- pijama alışverişini 6. ayın sonu 7. ayın başına bırakıyorum çünkü birçok yerde doğumdan sonra karnımızın ortalama 6 aylık ebatlarında kaldığını okudum. deneyimli anneler doğru mu bu hastahanede 6 aylık göbeğiyle mi giyeceğiz bunları

Teşekkür ederimmmm

6 aylık göbekle evet benim teyzem öyle oldu bende bol aldim o yüzden

Merhaba canım, belki dikkat etmek, istirahat işe yaramıştır, belki doktorunun dediği gibi öncesinde yanlış ya da farklı ölçülmüştür. Senin kontrole gitmen iyi olmuş yine de kafan daha rahattır şimdi sen yine kontrol ettir bence arada. Allah korusun da zaten acil bir durumda hemen hastaneye yatırıp müdahale etmeye çalışıyorlar. İnşallah sağlıkla 40 haftaları görürüz

Kizlar az önce ayrıntılı ultrasondan geldik artik kesinleşti kızım geliyor 419 gram olmus bebişim herseyi normal çıktı şükür. Rabbim bebislerimizi sagliklica elimize almayi nasip etsin inşallah
oooy maaşşallah kilosu çok güzel özel bişey yiyo musun?

bu arada ben gecelik pıjama almayı son aya bırakıcam olmayabilir şimdiden alırsam :)

birde nesquıklı sutunde faydalı oldugunu düşünmüyorum sırf şekerden ibaret mesala benim kuzenim hamileleiğinde kendisi yaklasık 30 kg aldı bebeğide 4500 kg dogu fakat suanda 1 yaşında ama daha 8 kılo doğumdaki kilosu fos çıktı bebeğin sagolsun benim kuzenim ne bulsa yiyordu makarnalar kekler çikolatalar falan faydası olmadı bebege:) birde sağlıksız beslenmekten midir bilmiyorum ama sütüde yoktu etkilermi acaba

Nesquikli sütü bilmem ama süt yumurta ve kaşarın işe yaradığını düşünüyorum geçen ay haftada 3,5-4 kg yakın süt içmiştim. Alerjim olmasına rağmen 2 gün ara vererek yumurta yemiştim ve yağsız kaşarlı tost tüketmiştim bebiş 10 gün öne geçmişti. Bu ay yediklerime çok dikkat edemedim iş yoğunluğundan ve yine gerilemişti 1 hafta kadar. Şimdi yine başladım süte ve kaşara. Tabi yaz geldiği için yumurtanın yanından bile geçemiyorum kaşındırıyor. Mercimekte gelişimi düzenlemek için iyiymiş. Hani şu meşhur kara şimşek dediklerinden

Kizlar seker yuklemesi sonuclarimi aldim. Cok sukur sonuclar iyi. Tokluk sekeri 60-140 arasi olmasi gerekiyormus. Benim 102 cikmis. Tam ortada yani. Sukur bunu da atlattik

Ay darısı başıma arkadaşım ya
Sabah 12 saat açlığın üstüne ölçtüğümde 110 çıktı bana insülin yolları görünüyor

Ay darısı başıma arkadaşım ya
Sabah 12 saat açlığın üstüne ölçtüğümde 110 çıktı bana insülin yolları görünüyor
Uzulme canim ya. Bence olcumleri kendin yapacagina kan vererek baktir acligina tokluguna. Seker yuklemesi yaptirmayi dusuuyordun sanirim ama doktorunla iyice bir konusup oyle karar ver canim. Insallah iyi olur hersey.

Kızlar kahverengi lekelerim geliyor. Doktora gittim kendini çok yormuşsun dedi. Bebek iyi çok şükür. Ama daha önce de bir kaybım olduğu için endişeleniyorum. Başına böyle birsey gelen var mı?

Selam arkadaşlar nasılsınız. Çok yorucu bir hafta geçirdim. Üstüne iki gün yüZme ye gittim. Bugün gözlerimi açamıyorum. Çok yorulmuşum.

Ben şeker testi de yaptırmadım. Tetanoz da olmadım. Demir ilacı haricinde ilaçta almıyorum. Şükür bebegim gayet saglıklı. Önden gidiyor 1 hafta kadar.
Bebegin kilo almasını istiyorsanız bol protein ve kalsıyum alın. Karbonhidrat siZe kilo yapar.

Alişverişler başlamış. Size ilk kızımdan tecrubemi paylaşayım.
Öncelikle sık sık bebeklerde kaka taşma olayı olacak ve bir çoğunun lekesi çıkmayacak. O yüzden pahalı almayın derim. Ben kaç badi attım öyle. Zaten 4-5 tl lik badilerdi
Şimdi herşeyi alırsanız ilerde avm vs gezerkende görduklerinizi alırsanız yarısı giymeden küçülür

Oda yapaya gerek yok zaten size yapışık yaşacaklar. 4-5 yaştan sonra genç odası tarzı sa alısanız daha kullaişlı olur.
İlaç, krem vs. Hepsını lazım olunca alın. Yoksa çöpe gidiyor.

Kızlar kahverengi lekelerim geliyor. Doktora gittim kendini çok yormuşsun dedi. Bebek iyi çok şükür. Ama daha önce de bir kaybım olduğu için endişeleniyorum. Başına böyle birsey gelen var mı?
Benim de lekelenmem oluyor ama doktorunun dediği gibi dışarı çıktıysam, çok ayakta kaldıysam oluyor. Endişelenecek bir durum yok bence.

Uzulme canim ya. Bence olcumleri kendin yapacagina kan vererek baktir acligina tokluguna. Seker yuklemesi yaptirmayi dusuuyordun sanirim ama doktorunla iyice bir konusup oyle karar ver canim. Insallah iyi olur hersey.

Yarın yapılacak ama yükleme benim için tehlikeli olacağından açlık tokluk şeklinde bakılacak. Eğer oda yüksek çıkarsa dahiliyeye sevk edecekler
Bu ev tipi cihazların yanılma payı oluyormuş. O yüzden ilk baş için açlık tokluk bakılması daha uygun olur dedi doktorum hoş ben yıllardır evde bakarım şaşmaz ama bu cihazı 3 aydır kullanıyorum, o yüzden yarınki sonuç daha önemli. İnşallah iyi çıkar sonuçlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…