Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bazen insanların teselli ya da kötü ihtimale alıştırma şekli de değişik olabiliyor, ben kötü niyetli değildir deyip arkaya atmayı öğrendim bir nebze, bazen başarısız olduğum oluyor tabii...eşim yurtdışındayken 15. haftamda kasıkta sancı ve hafif akıntı olunca panik yapmıştım, eşimin abisi sağolsun acile götürmüştü, çok şükür doktor "bir sıkıntı yok, bebek iyi, gece bir durum olursa gelin ben buradayım" demişti, kaynım yolda dönerken " gece bir şey olursa beni ara mutlaka, sonuçta kötü bir şey olursa bu bizim engelleyeceğimiz bir durum değil, içeride kalbi dursa bir şey yapamayız, suyu azalsa bir şey yapamayız" gibi bir sürü negatif örnek vermişti, 2 çocuk babası , tecrübeli birisi olduğundan söylediklerine kulak asıyorum normal olarak , zaten psikoloji pamuk ipliğiyle bağlı durumda, biliyorum kötü niyet yok içinde, "her durum bizler için, kısmetten ötesi yok" mantığıyla yaklaşıyor ama siz o haldeyken o mantık çok işlemiyor işte.
Her sabah uyandığımda ilk karnımı okşuyorum, ilk oğluma günaydın diyorum, eşyalarının evdeki varlığı beni mutlu ediyor ve kesinlikle negatif düşünmüyorum, Rabbim verdi, O'na emanet.

Bizim isim erkek olduğunu öğrendiğimde kesindi zaten söz verdiğim icin dedesinin adı olacak İsmail. Yanına isim de koyamıyorum malesef böyle oldu bu seferlik. Ama aklımdan geçenler Aras, eymen, Mehmet Emir, yağız, Yaman fln

Bence erkek ismi daha kolay :) oğlum olsaydı adını Arden koyacaktim onun dışında ahmet ve burak isimlerini çok seviyorum ben :) kızımiza da Elif ismini koyucaz yanına da başka bir isim arıyoruz ama bulamadik daha :)

bende takmıyorum ama hevesle yapacağım şeyleri hep bir korkuyla yapamıyorum

Ayyy hepside çok tatlı gule güle kullansin insallah maşallah bitmiş alışverişin ozendim şimdi ama biraz daha beklim diyorum
Yavaş yavaş başla canım. Eksik bitmiyor zaten hep parça parça aklımıza geliyor.
Eminönünde havuzluhana girdik sadece hastane çıkışı ve bir parça birşey aldım çıkıyordum. Satıcı da bizi acemi bulunca anladı abla sizin çok eksiğiniz var dedi Her gösterdiği de gerçekten acil ihtiyaçlardı

bende takmıyorum ama hevesle yapacağım şeyleri hep bir korkuyla yapamıyorum
Bana 7 aylık olmadan alışveriş yapma çocuğa bisey olur iyi değil alışveriş yapmak dediler 3 aylık cinsiyet belli değilken 5 li hastane çıkışı aldim teyzemin kızı 10 lu hastane çıkışı almış kimseyi takmadim şuan onu söyleyenler kaç aylık oldun dediğinde alışverişe 3 aylıkken başladım şimdi 6 aylik oldu diyorum

Arkadaşlar biliyorsunuz ki ben hızlı alışveris yapıyorum bugün ben alışverişe çıktım mevlut için tesbih dağıtmayı düşünüyorum süslerini de aldım daha değişik ne alabilirim fikri olan var mı?

Benim annem de biraz negatif bu konuda. Benden once 8 aylik olu dogumu olmus, tum cicilerini de onceden almis, ormus hazirlamis filan sonra 1 yil depresyona girmis vs.. Ben minik body alsam dogana kadar alma diyor. Icinde cok yelek battaniye orme hevesi var, hepsini doguma kadar erteliyor.En son ciddi ciddi konustuk bu konuyu. Allah' tan baska basimiza gelecekleri kimse bilemez. Veren de o, alan da o. Hep hayatta bir seylerle sinaniyoruz, bu da bizim bir sinavimiz. Basa gelecekse kimse mani olamaz. Ama iste ilk cocuk ve heves dogal olarak hat safhada. Cok cok fazla alip gereksiz esyalarla doldurulmasi da guzel degil. Cogu zaman cocuk giyemeden atmak zorunda kaliyorsun cunku; ama heves ettigin olcude biriktirmek kotu bir sey degil.

10 aylık oğlum var. Sabah 8 den beri ayaktayım . Onun peşinden koşarken bitkin düşüyorum yine de kahvaltı ile duruyorum. Zorluyorum kendimi olmuyor. 22 haftam doldu 5 kg verdim bırak almayı. Çok üzülüyorum.

Canım Eminönü tarafında dahamı uygun ben İstanbul da oturuyorum o taraflara gidip baksam diyorum sence fiyat farkı varmı gitsem mi bende

Güle güle kullansın canım. Ben olsam tek renkte yada hafif puantiyeli bir halı tercih ederdim. Dekorasyonu renkli yaparak yada duvar kağıdıyla da daha şık hale getirirsin. Aşırı renkli bana cazip gelmiyor :/

Bence de sade olmalı. Ders falan çalışırken dikkat dağıtmamalı. Pastel ve dinginlik veren renkler seçin. Öğretmen tavsiyesi Her ne kadar meslekten uzak kalsam da naçizane tavsiyem.

Canım ya kıyamam bende 10 aylık kızım var tam yaramazlık dönemleri bir saniye boş birakamiyorum çok zor vallahallah yardımcımız olsun evde iş yapmak o kadar zorlastiki temizliğe başladım yapmıyorum bir saatlik iş birkaç saat daha uzuyo çocuk olunca böyle oluyormuş hamileliğim hiç aklıma gelmiyo bile

Geçen sene temmuzda doğum yaptım. Unutmayın sıcak olacak. Mümkünse pamuklu olanlardan alın. Dantelli güpürlü şeyler çok rahatsız ediyor. Üstelik bebeği emzirirken de ona temas ederse bebeciğin cildi tahriş olur. Şıktan ziyade kullanışlı olmalı.

Allah bağışlasın cnm. Çok iyi anlıyorum seni. İnan evin fotosunu atsam belediyeye haber verirsin:))) Nasıl dağınık anlatamam. Aynısı bende de var, unutuyorum gebe olduğumu. Benim hınzır emekliyor. O kadar hızlı ki takip edemiyorum . Tuvalete gidiyorum bi geliyorum ortada yok :)

Hep bebek için aldığımız şeylerin kalitesine, kullanışlılığına vs. dikkat ediyoruz, halbuki bebeğimiz sürekli kucağımızda olacak, çok doğru söylüyorsun sürekli bizim kıyafetlerimizle de temas halindeler , gipür, dantel filan ne kadar rahatsız eder bebişleri, tecrübe böyle bir şey işte çok teşekkür ederiz canım zaten içime sinmiyordu dantelli olanlar, bugün elime ulaştı dün aldığım gecelik, kumaşına bayıldım, öyle danteli gipürü de yok, gayet içime sindi.

Ohh çok şükür, biran korkmadım desem yalan olur, çok sevindim canım güzel haberine güle güle oturun yeni evinizde, bebişlerinizle mis gibi güzel hatıralar biriktirin her köşesinde , öperim sizi
sagol cnm benim ayni dilekler senin iicnde gecerli inan daha bebege hic bise alamadim biraz kafam toparlansin bende artik alisverise baslamak istiorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…