Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
cnm bende yeni eve tasindim kizlarin odasini acik pudra pembesi boyadim icine de sim koydurdum bolca paket paket ... duvarlara sade ve şık bir görüntü verdi..sabah gunes odaya vurunca isil isil akşam isiklari açinca da öyle tavsiye ederim..

sagol cnm benim ayni dilekler senin iicnde gecerli inan daha bebege hic bise alamadim biraz kafam toparlansin bende artik alisverise baslamak istiorm
Teşekkür ederim canım, ben de az önce paylaştım miniğimizin cicilerini, 2016 eylül bebeklerinin cicileri başlığında:) senin prensesin vardır zaten bir sürü eşyası, 2. bebekte kolay oluyor deniyor, halledersin daha vakit var nasılsa.

Teşekkür ederim evet muhtemelen stres canım, birde yer değiştirdi galiba. Hareketlerini baya yukarıda hissettim bugün. Akupunkturda aklımda olsun. Muhtemelen diyet verecekler. Olsun ilaç insülin almaktan iyidir en azından

Geçmiş olsun canım. Bebekleri etkilemesin de, biz biraz dikkat ederiz artık. Sen sezeryan düşünüyorsun da ben normal istiyordum. Şeker çıkarsa zor olur gibi. Ona da canım sıkıldı.

300leri görmediği sürece onları çok etkilemez yine ilaç kullanma ihtimali beni çok germişti. Aynen sezeryan düşündüğüm için problem yaratmıyor. Çünkü biliyorsun şeker olan annişlerin bebekleri fazla iri oluyor. Dur bakalım değerler bazı günler dengesiz çıkabiliyor. Dr izin verirse yükleme yaptır mutlaka

İnşallah düzelir canım, relax olmaya çalış, dermanı var sonuçta, hiç üzme kendini de bebişi de..

Aynen öyle canım
Biraz daha rahatladım. Diyetle vs halledilebilecek seviyede. Şuanda tek derdim bebişin hareketleri. Çikolata yesem coşar aslında

Dönem dönem değişiyor hareketler canım, öğlen tatlı kurabiye yedim, iş yerinde bildiğin tekmelerden oturtmadı sandalyemde, kaç saattir de uslu uslu oturuyor, çok takmamak lazım, sağlıklı olsunlar da, önemli olan o.

büyüdükçe neresini oynattığınıda hissediceksiniz kızlar
bizimkinin sabahları hıçkırığı tutuyor misal , içim gıdıklanıyor o öyle yapınca

göbek durumları nasıl sizde? , benim göbek benim bedenimden ayrı bağımsız bir devlet gibi duruyor
daha da büyüdüğünü düşünemiyorum

Sorma benimde farklı değil. Salopet giyince o kadar göstermiyor kendini ama badileri giyince baya basket topu yutmuş gibiyim

Ben de oğluşuma papyon aldım sadece herşeyi tamamdı bir papyonu eksikti gibi ordan başladım almaya. Şapka aldım bir de
Ördüğüm bir battaniyesi var

Kızımdan kalanları pek hatırlamıyorum ama beyaz sarı yeşil de aldım diye umuyorum. Beyaz Bodyleri vardı mesela üzerine cup cake vardı minicik ama geneli beyaz badinin. Sadece cup cake ler pembe mint yeşili sarı misal giydirilir mi acaba.

Ne marka aldın boya. Silinebilir mi mat mı? Mobilyalar ne renk perde halı desenli mi? Beğendiler mi odanın genelini kızlar ?

Kızlar çok kötü bir hafta geçirdim dün ayrıntılı tarama vardı kalpte ve bağırsakta parlaklık çıktı ilk etapta bağırsakta vardı kalp te eklenince down sendrom risk grubuna girdik bu sadece ihtimal dedi doktor hani ense 1.4 burun kemiği vs normal ama ihtimali bile çok üzdü beni 2 gündür kndimde değilim yurt dışına gönderilen bi kan testi varmış onu yaptırabilirsin istiosan dedi ama çok karışık kafam napcam blmiorumm

Allah kolaylik versin canim, cok iyi anliyorum seni. Benim bebegimde sadece kalpte ekojenik kardiyak odak (parlama) izlendi. Doktorum bu tek basina onemli degil dediysede rahatlayamadim ve Amerikaya gonderilen Harmony testten yaptırdım. Sonuc 6. iş gününde geldi ve düşük risk yani normal çıktı ve hayata döndüm. Yoksa kalan 4 ayımı soru işaretleriyle kendimi yıpratarak geçircektim. Kendini üzme desemde elde değil biliyorum. Ama doktorların dedikleri hep düşük ihtimaller üzerine ama can sıkmaya yetiyor. 2'li ve 4'lü yaptırmış mıydın? Onlar normalse genelde birsey cikmiyor.

Trendyoldan alisveris yapiyor musunuz kizlar? Sorun cikiyor mu gonderimde, kargoda falan? Avent, mustela, chicco indirimdeydi azicik kendimi kaybettim. Simdi bekle dur gelsin diye
Ben bebek ürünleri henüz almadım ama evlenirken koli koli eşya sipariş vermiştim. :) Hiç sorun yaşamadım. Dediğin de iyi oldu mustelanon ürünlerine ben de bir bakayım.

kızlar daha düne kadar bebeği hissetmiyorum diyodum ama 2 gündür dışardan hareketini görebiliyorum karnımın bi kısmını kaldırıyo böyle olan var mı çok güzel bi hismişş mutluluk bu :)
Çok güzel bir his.. Benim de karnım kalkıyor tekmelerinden. Videoya almıştım arada bakıp izliyorum. :)

Kızlar bebişler kaçıncı haftada dönmeye başlıyor?
Ayakları sağımda sanırım. Daha önce mesaneme mesaneme depiyordu, şimdi sağ tarafımı depikliyor

Geçmiş olsun canım. Ense ölçümü normal gibi duruyor hatta benim tarama sonucuna baktım şimdi 4,5 cm diyor. Ama sonuçlar temiz. İçinin rahat etmesi için yurtdışına testi gönderebilirsin. Hem kesin sonucu almış olur, hem de amniyosenteze göre daha erken sonuç almış olursunuz. Ama ben sende de inanıyorum, bebeğini sapasağlam kucaklayacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…