kızlar daha düne kadar bebeği hissetmiyorum diyodum ama 2 gündür dışardan hareketini görebiliyorum karnımın bi kısmını kaldırıyo böyle olan var mı çok güzel bi hismişş mutluluk bu :)
Ewt cnm tarifsiz bir mutlulukBende disaridan hareketlerini gorebiliyorum ve muzik dinletince tepki veriyorBugun ilk defa babamiz konusuncada tepki verdi bize.Allahim herkese yasatsin bu mutlulugu
herkes cok begendi bende cok begendim..filli boya evet silinebilir...icine gümüş sim paket dokturdum..mobilyalar beyaz yatak ve dolap beyaz duvarlar ile hos duruo..perde fonlar pembe tuller ise barbili...hali ise henuz karar vermedim su an bise sermemisim...pike si de pembe üstünde bir tane buyuk bebek var ...oyle iste
kzlar sizede danışmak istiyorum kafamızda bir sürü isim uçuşuyo hepsi birbirinden alakasız sizce hangisi veya hangileri güzel:
-nehir
-masal
-idil
-selina
-evrim
-naz
-beril
Ben sürekli alışveriş yaparım trendyoldan, hiçbir sorun çıkmaz ne gönderimde ne de iade sürecinde, bazı gönderimler çok hızlı oluyor bazen 10 günü buluyor, problem dersen tek bu var işte.
Kızlar çok kötü bir hafta geçirdim dün ayrıntılı tarama vardı kalpte ve bağırsakta parlaklık çıktı ilk etapta bağırsakta vardı kalp te eklenince down sendrom risk grubuna girdik bu sadece ihtimal dedi doktor hani ense 1.4 burun kemiği vs normal ama ihtimali bile çok üzdü beni 2 gündür kndimde değilim yurt dışına gönderilen bi kan testi varmış onu yaptırabilirsin istiosan dedi ama çok karışık kafam napcam blmiorumm
Çok zor bir süreç, sabırla kucağımıza alacağımız günü beklemek, sağlıkla huzurla gelsin diye beklemek, doktorlar riskten bahsetmek zorunda ama gerçekten yaşayan yaşayan için zor, Allahın izniyle sağlıkla gelsin yavrular, inşallah miniğiniz de sağsalim gelecek, için nasıl rahat edecekse öyle yaptır bence, 2li test nasıl çıkmıştı?
kzlar sizede danışmak istiyorum kafamızda bir sürü isim uçuşuyo hepsi birbirinden alakasız sizce hangisi veya hangileri güzel:
-nehir
-masal
-idil
-selina
-evrim
-naz
-beril
Çok zor bir süreç, sabırla kucağımıza alacağımız günü beklemek, sağlıkla huzurla gelsin diye beklemek, doktorlar riskten bahsetmek zorunda ama gerçekten yaşayan yaşayan için zor, Allahın izniyle sağlıkla gelsin yavrular, inşallah miniğiniz de sağsalim gelecek, için nasıl rahat edecekse öyle yaptır bence, 2li test nasıl çıkmıştı?
İnşallah canım inşallah tek dileğim sağlıkla dünyaya gelmesi 2li testim çok iyidi ense 1.4 fln ckti burun iyi yüz basikligi fln yok düşün okadar düşük ihtimal ki 3 lu 4lu bile istemedi hayırlısı artık ;(
Geçmiş olsun canım. Ense ölçümü normal gibi duruyor hatta benim tarama sonucuna baktım şimdi 4,5 cm diyor. Ama sonuçlar temiz. İçinin rahat etmesi için yurtdışına testi gönderebilirsin. Hem kesin sonucu almış olur, hem de amniyosenteze göre daha erken sonuç almış olursunuz. Ama ben sende de inanıyorum, bebeğini sapasağlam kucaklayacaksın.
-nehir
-masal
-idil
-selina
-evrim
-naz
-beril
canım çoook geç geliyo ben 15 gün önce aldım nerdeyse aldıklarmı unuttum daha tedarik aşamasında diyo sanki çinden geliyo aliexpress mübarek..tüm hevesim kaçtı almam bdaha
ELA3411
allah esirgesin yavrunu bişey yoktur Allah'ın izniyle. Burun kemiği ense kalınlığı daha büyük yüzdeli belirleyiciler. Hemen en kötüsünü düşünme
her test yapılsa dahi kimse emin olamaz kucağına alıncaya kadar. Böyle düşün. Bizlerin riski düşük çıkıyorsa bile adı üstünde hep var o risk. Sen içini ferah tut darlama yavrucuğunu inşallah sağlıkla hayırla gelsin minişin
Allah kolaylik versin canim, cok iyi anliyorum seni. Benim bebegimde sadece kalpte ekojenik kardiyak odak (parlama) izlendi. Doktorum bu tek basina onemli degil dediysede rahatlayamadim ve Amerikaya gonderilen Harmony testten yaptırdım. Sonuc 6. iş gününde geldi ve düşük risk yani normal çıktı ve hayata döndüm. Yoksa kalan 4 ayımı soru işaretleriyle kendimi yıpratarak geçircektim. Kendini üzme desemde elde değil biliyorum. Ama doktorların dedikleri hep düşük ihtimaller üzerine ama can sıkmaya yetiyor. 2'li ve 4'lü yaptırmış mıydın? Onlar normalse genelde birsey cikmiyor.
Beni en iyi sen anlarsin canm gerçekten çok zor süreç doktorlar ihtimal dio ama insan tedirgin oluo tek başına bağırsak yada kalp olsa önemli değil ancak iki bulgu olunca ihtimal yükselio ense 1.4 çıktı burun iyi yüz basık diil düşün 3 lu 4 lu istemedi bile hayirlisi artık bekliyip gorcez ..
Beril mi nehir mi dersen kesinlikle nehir
Ama yok yok Beril de havalı bir isim
Nehir de güzel
En güzeli nehir
Daha güzeli beril
İkiside eşit güzellikte aslında sanki biri daha güzel ama hangisi onu bilemedim :)
Hahahah böyle de kafası karışık bir insanım
Beril mi nehir mi dersen kesinlikle nehir
Ama yok yok Beril de havalı bir isim
Nehir de güzel
En güzeli nehir
Daha güzeli beril
İkiside eşit güzellikte aslında sanki biri daha güzel ama hangisi onu bilemedim :)
Hahahah böyle de kafası karışık bir insanım
İnşallah canım inşallah tek dileğim sağlıkla dünyaya gelmesi 2li testim çok iyidi ense 1.4 fln ckti burun iyi yüz basikligi fln yok düşün okadar düşük ihtimal ki 3 lu 4lu bile istemedi hayırlısı artık ;(