Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
bende öyle düşünüyorum baştan beri naz bugünlerde beril ama eşim asla naz istemiyo bir sürü anlam yüklüyo ama beril üstüne çalşıyım
Eşim de çoğu zaman tercihleri bana bırakır ama oğlumuzun ismi konusunda bir türlü karar veremedik biz de:)

Test yapilsada bn onu kucağıma alana kadar rahat edemem canim su saatten sonra yüzde yüz de dense yok yani Allahim çok büyük inşallah alırım sağlıkla kucağıma bol bol dua edin lütfen oğluma canım çok sıkkın

senin kafa tam benlik işte bu kafadayım şuanhatta bunun 4 lü 5 li kombinasyonunu düşünsenin ki kız mı erkek mi? adı belli mi
Erkek benim de. ismini sinir stres gerginlik koyucam hahaha gebeliği öğrendiğimden beri ömrümde hayatımda yaşamadığım sinir stres gerginlik daral haller yaşıyorum maalesef. Çok merak ediyorum bu şartlarda Nasıl bir Bebek olacak oğluşum.
İlk çocuğum kız 6 yaşında. Kızımın ismi Ayşe oğluma da Mustafa düşünüyorum veya İsmet. aslında Cemal ismini de severim karar veremedim henüz
İkinci kızım olsaydı Zehra , Zeynep , sare bu üçlüden seçerdim
Beril de güzel ama nehir bir başka havalı isim. Gözlerini kapat önce nehir isminde bir kız düşle sonra Beril diye bir kız hayal et
Gebelik yogasında hoca bize bebeğin yüzünü hayal ettiriyor çok eğlenceli ben hep kızımın bebekliğine kayıyorum kurduğum hayallerde. 40 tane çocuğum olsa hep kızımın yüzünü hayal ederim heralde.
Beril son kararım. Soy adıyla birlikte düşün tınısına bak uyuyorlar mı bu da önemli bişey :)

soyadıda r harfli olduğu için ikisinede müthiş uyuyo.sanırm eşimle kesişim kümemiz daha çok nehir olcak o berile hiç yanaşmyo,ona da kulp buluyo.ama benim yarın sabaha fikirlerim çok değişir eminim erkek olsa hazırdı uzay olacaktı.yıllarca oğlunuz olacak yaftası yapıştırıldı üstümüze bizde erkek ismini bulduk rahatladık sonra sınavda bilmediğimiz yerden soru çıktı işteama bu sorunsalı çözmek için son 4 ay
buarada klasik isimleri ben sevmem ama herkeste olduğu için mustafa güzel bence ismet cemalama yinede içine sineni yap canım

İsmet Cemal Celal bunlar yaşlı isimleri dede ismi gibi kalıyor farkındayım ama ağır isim olsun istiyorum Kemal ve Ali isterdim ama çevremde hep Ali var Kemal ve kerem de çok koyuldu bu ara. Bakalım ne olacak bizim minişin ismi. Kızım Mert olsun diyor başından beri
biz bişey demedikçe alıştı ısındı bu isme.
Biz de ne ısındık ne ısınamadık ama illaki başına bir ağır isim eklerim ben. Yıl olmuş 2016 ben hala Celal Cemal gibi isimlerin peşinde :)

ayyy bak ali mert çok güzelll asil

Ben Mehmet Akif ismini çok seviyorum. Çok ağır ve yanyana çok güzel duruyor. Ömer Faruk da bunlardan biri. Ama kızım olmasaydı oğlanın adını tartışmasız Ali koyardım. Hep hayalimdi, kız Zeynep, Oğlan Ali.

Rahat nefes aldım benim canavar coştu yine kızlaar
Halay çekiyor içerde
Yeri değişmiş muhtemelen çünkü daha yukarılarda tepeliyor
Ödümü kopardı 2 gündür
Gozun aydin canim korkuttu seni kücuk canavar 2 gündür, ,,, benimkide bu saat oldu uyutmadi daha Halay cekiyor içerde sanirsin

gunaydin kızlar....konumuzla alakasi yok ama arkadasim cok israr etti yazmam için belki bir bileniniz vardir...arkadasim 5 yildir kurumsal bir sirkette satis danışmanlığı yapiyordu..kidem sifirlama hakki vardı banka kredi borcuna karşılık kidem sifirladi 10 bin kadar para aldi ama direk bankaya yatirdi dekontu sirkete verdi cunku borcuna karşılık almıştı parayi...her neyse kidem sifirladiktan sonra tekrar aynı yerde ise basladi 3 4 ay sonra sirket tarafindan cikarildi ama kendi istifa etmis olarak gösterildi zaten tazminat almıştı yakin zamanda...simdi ise baska yerde ise basladi...gecen müdürü aramis ve sana odenen kidem tazminatini geri odemem imkAnın var mi demis..kadin da hayir demiş haliyle ..o zaman dilekce yaz demiş..ama arkadasim dilekce yazmadi cogu kisi yazma dedi ellerinde belge olmasin diye...ondan sonra da kimse aramadi zaten...ama yine de kafasında soru işaretleri var...sizce sirket geri ister mi odenen parayi sonuçta 5 yilin karsiliginda aldı o parayi..isten ayrildiktan sonra geri ödemesi gerekir mi...sirket cikardi
ama kendi istifa etmis olarak gosterildi..

kzlar sizede danışmak istiyorum kafamızda bir sürü isim uçuşuyo hepsi birbirinden alakasız sizce hangisi veya hangileri güzel:
-nehir
-masal
-idil
-selina
-evrim
-naz
-beril
Masal ve nehir begendim. Benim de kizin adi yok esimle anlasamiyoruz herseye karsi onun istedikleride koyulcak gibi degil. Ilkinde hic karismamisti bunda dir dir otuyo cok gerildim

arkadaşlar bu iki biberon arasındaki fark nedir acaba hangisi daha iyi bilen var mı

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 65
  • bib1.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 67
arkadaşlar bu iki biberon arasındaki fark nedir acaba hangisi daha iyi bilen var mı
Mor kapta olan / Natural, anne göğüs süt akış'ı gibiymiş. Diğeri normal. Çok fark ediyormu bilmiyorum ama madem öyle deyip ben natural yenidoğan set aldım kendime. Görsel'in aynısından.

Mrb bende de kalpte ekojenik odak dedikleri parlaklık var hatta burnuna da biraz küçük gibi dedi dr. iki aydır ne çektiğimi bi allahım bilir bi de ben oyüzden anlıyorum seni canım. İmkanım olmasına rağmen o 2000 liralık kan testini yaptıramadım. Pozitif çıkma ihtimali beni okadar korkuttu ki hazır olmadığımı düşünüp hep doğunca görürüz dedim ama günler geçmek bilmiyor. Daha 3 ayım var hala yaptırsammı diye aklımdan geçirsem de cesaret edemiyorum. Her halukarda alıp bağrıma basacağım tabi ama olmasın diye dua ediyorum sürekli birbirimize dua edelim inş. Rabbim sapasağlam kucağımıza aldırır. Sen neye karar verdin yaptırabilecek misin?

Mor kapta olan / Natural, anne göğüs süt akış'ı gibiymiş. Diğeri normal. Çok fark ediyormu bilmiyorum ama madem öyle deyip ben natural yenidoğan set aldım kendime. Görsel'in aynısından.
bende dün akşam diğerini sipariş verdim sipariş verdikten sonra fark ettimki 2 modeli varmış bunun eğer çok fark varsa siparişi iptal edeyim dedim. hangisi uzun vadeli kullanılır acaba. ilk aylar için dr braun unkini almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…