Çok sağol canım, güzel haberini alınca kendime gibi sevineceğim inan, yavrularımız Allaha emanet, Allah sağlıkla kavuştursun.evet canım doktoruma da danışıcam, tekrar ayrıntılı ultrason önerirse yaptırırım. 20. haftada devlette yaptırmıştım. böbreklerdeki durum için ne söyleyecek bakalım, sana da haber vericem, unutmadım. teşekkür ederim iyi dileklerin için, minik adamdan da teyzesine öpücükler
aminn cnm ins..arada yine giriyorum o siteye ya ne heyecanli dönemlerdiAyyy çok tatlış bir nostalji oldu benim için, teşekkür ederimmm12 ocak ha, 13 ocakta da ben öğrenmiştim kan testiyle, yoksa 10 ocaktaki silik idrar testlerime hamile diyenler olmuştu, inanamamıştım, bugünlere geldik çok şükür ASSELL87 , sağlıklı sıhhatli kucağımıza da alalım inşallah.
Teyzesi demek anne yarısı demek, küsmez, gocunmaz nasılsa, bir daha alır, üzme tatlı canını, bizim ciciler arasında da netten alıp ta en sevmediğim takım o arılı olan, ilk aldığım alt üst takımlardan ve bir türlü içime sinmedi, renkler benlik değil, içim ısınamadı bir türlü takıma, ben de yıkamayayım da hediye götüreyim diye düşünüyordum, ayırdım hatta, malı aynıysa, o da solacaktır muhtemelen.Senin esyalarinın icinde vardi canim ari takimi o soldu zaten iki takimini atmistim digeri normal. Beni üzen teyzesinin hediyesi. Bakalim diger esyalarinda belli olur bu aksam bir posta daha atacağım. Benim makinemde kurutmali ama çoğu şeyi atmiyorum yeni evliyken attım çoğu eşyalarımızı ufaldi hatta lohusa pijamalarini o yüzden dışarda kuruttum ve dantelli model almadim benim teyzemde bebeğin yüzünü tahriş etti sanırsam dantellden oldu hastanede haluk bayram ürünü iki pijama takımı aldim şu leylek falan olanlardan iki geceliği de annem almisti evde ise saten aldım iki takım onları giyeceğim biraz kokoş olmak istiyorum evde
Yok canım o değil arılı takım onu atmamistim bu canım resimde pek belli olmuyor
Mayıs sonunda mı geliyorsun beybiDIPTISDIPTIS @CennetBahcesi53 @tembelanne sinemnur Çok teşekkürler kızlar. Dediğiniz gibi her şerde var bir hayır. Çok ağırlaşmadan gitmiş olmak da çok önemli, 33 den sonra bebeğin hazırlıklarına başlayacak olmak şimdiden geriyordu. Bu sayede ağustosu klima altında yatarak geçirme fırsatı bulabileceğim. :) Artık babaya da usg fotolarımızdan el sallarız. :)
Olsun tatlım en azından eşin sizin geleceğiniz için bir adım atmış olucak, 3 ay dediğin bir şekilde geçer. Bol bol görüntülü konuşup arayı kapatırsınız. Allah başka dert vermesin yeterkiSelam kızlar.. Benim Cape Town maceram mayıs sonu bitiyor. Eşim Güney Afrika' nın başka bir şehrinden güzel bir teklif aldı ve 1 haziran' da orada başlayacak. Temmuz' da döneyim mi eşimle kalıp burada mı doğurayım muhabbetleri vardı biliyorsunuz. Bu durum olunca da mayısın son haftası ben Türkiye'ye dönme kararı aldım. Doğuma yetişmeye çalışacak. En az 3 ay ayrı kalacağız babamızdan. Şimdiden stresi aldı ama var bunda da bir hayır diyoruz. Tüm kararlar bebeğin daha güzel bir hayatı olması için...
Arılı takımın mali muhtemelen aynıdır canım o da netten sipariş verdi herhaldeTeyzesi demek anne yarısı demek, küsmez, gocunmaz nasılsa, bir daha alır, üzme tatlı canını, bizim ciciler arasında da netten alıp ta en sevmediğim takım o arılı olan, ilk aldığım alt üst takımlardan ve bir türlü içime sinmedi, renkler benlik değil, içim ısınamadı bir türlü takıma, ben de yıkamayayım da hediye götüreyim diye düşünüyordum, ayırdım hatta, malı aynıysa, o da solacaktır muhtemelen.
Benim çamaşır makinası kurutmalı değil canım, kurutma ayrı aldık, bebek kıyafetleri %100pamuklu olduğu için kurutmaya atılmaz demiş nette bazı yorumlar ama bizim kurutma yün ve naylonlu kıyafetler harici zarar vermiyor, pamuklu programında atıyorum, problem olmuyor yalnız yünler feci küçülüyor:) benim gecelikte de dantel yoktu, kol kısımları yumuşak transparan tül olur ya öyleydi, çıkarttığımda hüsranben de kestim o kısmı, farklı bir çalışma oldu haklısın dantel minnoşların hassas ciltleri için hiç uygun değil, geceliklerini de güle güle kullan canım, biz de çarşıya çıkınca halledeceğiz inşallah.
Evet canım deterjan kaynaklı değil bende öyle yapacağım evin içinde giysin oglusumunCanım aynı takımı almayı düşünüyordum fakat facebooktaki bazı gruplarda tamda bu takım için yıkayınca soluyor yazıldığını 2 defa görmüştüm o yüzden vazgeçmiştim. Birde bordo yelekli bir takım var çok sık alınan onda okumuştum bunu. Deterjan kaynaklı değil. Geçmiş olsun artık ev içinde giydirirsin
Mayıs sonunda mı geliyorsun beybi
Evet güzel isimlerBende arayıştayım henüz şu kesin diyemiyoruz ama geçtiğimiz sayfalarda konuşmuştuk biz nehir .beril,naz,ırmak,masal,selina,idil gibi isimlerde dönüyoruz.
Bende arayıştayım henüz şu kesin diyemiyoruz ama geçtiğimiz sayfalarda konuşmuştuk biz nehir .beril,naz,ırmak,masal,selina,idil gibi isimlerde dönüyoruz.
ben varım hemde çooooook yorgunumKızlar benim gibi kendini çok yorgun hisseden var mi ? Sabahlari yataktan kalkarken acayio yorgun kalkıyorumşu okul bitse de rahatca dinlensem gezsem ya
Masallah masallah ben yarın detaylıysa gireceğim bakalımkızlar 23+4 teyiz bizim sıpa 857 gram olmuş doktor çok iri bi bebek dedibu hafta giden oldumu yaa sizde durumlar nasıl ?
kızlar 23+4 teyiz bizim sıpa 857 gram olmuş doktor çok iri bi bebek dedibu hafta giden oldumu yaa sizde durumlar nasıl ?
kızlar 23+4 teyiz bizim sıpa 857 gram olmuş doktor çok iri bi bebek dedibu hafta giden oldumu yaa sizde durumlar nasıl ?
Günaydın canım,Arılı takımın mali muhtemelen aynıdır canım o da netten sipariş verdi herhaldebebek kıyafetleri kurutma makinesinde kurutulabiliyor evet %100 pamuklu olduğu için ama ben dışarda kurutmayi tercih ettim o konuda kafa karıştırıcı söylemler var bebek eşyaları hijyen açısından makinede kurutulmamalı diye hatta netten baya baktım en iyisi eski yöntem diye atmadim kışın kesin kullanacağım diyorum en iyisi bu konuyu çocuk doktoruna sormak aslında ben masa ortumu atmistim tüldü o da farklı bir şekilde çıkmıştı kurutmadan utuyle düzeltmeye çalıştım duzeldi biraz baktım kullanilacak gibi değil çöpe attım oluyor böyle kazalar pijama konusu çok zor bir konu Allah'tan ben en başından beri araştırmaya başladım geçen ay da gidip aldim annemde almıştı iyi oldu o konudan kurtuldum
Benim de tel rahatsız etmeye başladı. Aslında gün içinde hissetmiyorum da eve gelip izi görünce anlıyorum. Ama göğüslerim çok iri olduğu için telsiz de kullanamam. Pentide denedim emzirme ve hamile sütyeni çok kötü durdu. Paraya kıydım Hotmilk diye bir marka aldım netten. Bunun balenleri özel patentli filanmış. Dün geldi, henüz kullanmadım. Kaliteli birşeye benziyor ama o parayı edecek kadar da değil. Bir de chezmam, nbb gibi markalara bakacağım.Günaydın canım,
Malı aynıysa hediye de götürmeyeyim o zaman, şimdi bile bile hoş olmaz. Ben de yıkayayım da teyit edelim seninle durum aynı mı olacak? farklı bir çalışma olsun diye ben de omo sensitive ile yıkayayım, aynı denek üzerinde farklı temizlik ajanını denemiş olalım, sabah sabah neyin kafası anlamadım, dalan ile omo değerlendirme argesine başladımiçerisindeki polyster, nylon oranı yüksek ürünlerde kurutma sıkıntılı bu 2X2=4 ama bebek kıyafetleri neden atılmıyor hiç mantığım almadı, hem daha hijyenik olmaz mı, üzerindeki fazla hav, tüy ne varsa alıyor, yumuşacık oluyor, haklısın bir sormak lazım doktora.
Çok iyi yapmışsın gecelikleri almakla, bebeğin alışverişini güle oynaya yaptım, kendime 2 gecelik beğenip alamadım.
Bir de kızlar sizde göğüs bedeninizde değişme var mı, ben 85B takıyordum, dolgusuz, hala aynı sütyenleri kullanıyorum ama, sütyen teli artık rahatsız etmeye başladı, hatta iş yerinde bilgisayara eğilip bakıyorum herhalde bazen, o tel kısmı karnıma iz yapmış gibi, geçen sene doğum yapan bir arkadaşım da demişti, iç çamaşırları sıkı olursa hamilelikte iz yapıyor diye, başına gelen var mı, şimdilik hafif bir iz ama çok beyaz tenli olduğumdan dikkatimi çekti. Sabah o bölgeye yoğun lierac sürdüm, bir de sadece sol göğsüm aşırı kaşınıyor, sağ göğsümde hiçbir şey yok, sol göğsüm iş yerinde bile gün ortasında pat diye kaşınmaya başlıyor
Canım ben 80b dolgulu kullanırdım küçük oldukları için şimdi 90b boş kalıp kullanıyorum. Göğüsleri tam topluyor ama bedenim sıkıyor. Yatarken hayatta kullanamıyorum nefes almamı engelliyor sanki tüm gün evdeyim zaten sadece dışarı çıkarken kullanabiliyorum. Normal şeyler bunlar ama süt için büyüyorlar :)Günaydın canım,
Malı aynıysa hediye de götürmeyeyim o zaman, şimdi bile bile hoş olmaz. Ben de yıkayayım da teyit edelim seninle durum aynı mı olacak? farklı bir çalışma olsun diye ben de omo sensitive ile yıkayayım, aynı denek üzerinde farklı temizlik ajanını denemiş olalım, sabah sabah neyin kafası anlamadım, dalan ile omo değerlendirme argesine başladımiçerisindeki polyster, nylon oranı yüksek ürünlerde kurutma sıkıntılı bu 2X2=4 ama bebek kıyafetleri neden atılmıyor hiç mantığım almadı, hem daha hijyenik olmaz mı, üzerindeki fazla hav, tüy ne varsa alıyor, yumuşacık oluyor, haklısın bir sormak lazım doktora.
Çok iyi yapmışsın gecelikleri almakla, bebeğin alışverişini güle oynaya yaptım, kendime 2 gecelik beğenip alamadım.
Bir de kızlar sizde göğüs bedeninizde değişme var mı, ben 85B takıyordum, dolgusuz, hala aynı sütyenleri kullanıyorum ama, sütyen teli artık rahatsız etmeye başladı, hatta iş yerinde bilgisayara eğilip bakıyorum herhalde bazen, o tel kısmı karnıma iz yapmış gibi, geçen sene doğum yapan bir arkadaşım da demişti, iç çamaşırları sıkı olursa hamilelikte iz yapıyor diye, başına gelen var mı, şimdilik hafif bir iz ama çok beyaz tenli olduğumdan dikkatimi çekti. Sabah o bölgeye yoğun lierac sürdüm, bir de sadece sol göğsüm aşırı kaşınıyor, sağ göğsümde hiçbir şey yok, sol göğsüm iş yerinde bile gün ortasında pat diye kaşınmaya başlıyor
Günaydın canım,
Aynen ben de gün içinde herhangi bir rahatsızlık duymuyorum, ta ki akşam çıkartınca farkediyorum, evet ben de telsiz kullanamıyorum, gece yatarken bile uyku sütyenleriyle yatarım ben,dün gece ilk defa renkli yarım atletlerim vardı, onunla yattım ama normalde kullanamam asla telsiz sütyenleri, baktığım emzirme sütyenleri bana da torba gibi geldi, suwende 3 al 2 öde vardı, 59 tl idi, beğendim ama, hmnin netteki ürünlerini daha çok beğenmiştim, daha da uygundu, hmye bakıp alacağım, dediğin markalara da bakayım canım.Benim de tel rahatsız etmeye başladı. Aslında gün içinde hissetmiyorum da eve gelip izi görünce anlıyorum. Ama göğüslerim çok iri olduğu için telsiz de kullanamam. Pentide denedim emzirme ve hamile sütyeni çok kötü durdu. Paraya kıydım Hotmilk diye bir marka aldım netten. Bunun balenleri özel patentli filanmış. Dün geldi, henüz kullanmadım. Kaliteli birşeye benziyor ama o parayı edecek kadar da değil. Bir de chezmam, nbb gibi markalara bakacağım.
Göğüsleri normalde küçük olanların hamilelik döneminde en sevindikleri şey sanırım bu göğüslerin büyümesiCanım ben 80b dolgulu kullanırdım küçük oldukları için şimdi 90b boş kalıp kullanıyorum. Göğüsleri tam topluyor ama bedenim sıkıyor. Yatarken hayatta kullanamıyorum nefes almamı engelliyor sanki tüm gün evdeyim zaten sadece dışarı çıkarken kullanabiliyorum. Normal şeyler bunlar ama süt için büyüyorlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?