Bende arayıştayım henüz şu kesin diyemiyoruz ama geçtiğimiz sayfalarda konuşmuştuk biz nehir .beril,naz,ırmak,masal,selina,idil gibi isimlerde dönüyoruz.
Bende arayıştayım henüz şu kesin diyemiyoruz ama geçtiğimiz sayfalarda konuşmuştuk biz nehir .beril,naz,ırmak,masal,selina,idil gibi isimlerde dönüyoruz.
Benim eşim daha ben hamile kalmadan zeynep isminin anlamının babasının süsü olarak birilerinden duymuş ve çok hoşuna gitmiş. Bir vakit ağzından düşmemişti. Kızımız olacağını ogrenince bende zeynep oldu dedim çok hoşuna gitti. O kadar alıştık ki isime artık başka isimler aklımızın ucuna bile gelmiyor. Aksam başka isim duşunur musun diyorum yok artık o ismine alıştı diyor
Arkadaşlar bugün oglusumun kıyafetlerini yikadim dalan roxy almıştım kıyafetlerin rengini aldı giyilmiş gibi çıktı makineden çok sinir oldum başka deterjan kullanip memnun olan var mı ?
Benim eşim daha ben hamile kalmadan zeynep isminin anlamının babasının süsü olarak birilerinden duymuş ve çok hoşuna gitmiş. Bir vakit ağzından düşmemişti. Kızımız olacağını ogrenince bende zeynep oldu dedim çok hoşuna gitti. O kadar alıştık ki isime artık başka isimler aklımızın ucuna bile gelmiyor. Aksam başka isim duşunur musun diyorum yok artık o ismine alıştı diyor
Selam kızlar.. Benim Cape Town maceram mayıs sonu bitiyor. Eşim Güney Afrika' nın başka bir şehrinden güzel bir teklif aldı ve 1 haziran' da orada başlayacak. Temmuz' da döneyim mi eşimle kalıp burada mı doğurayım muhabbetleri vardı biliyorsunuz. Bu durum olunca da mayısın son haftası ben Türkiye'ye dönme kararı aldım. Doğuma yetişmeye çalışacak. En az 3 ay ayrı kalacağız babamızdan. Şimdiden stresi aldı ama var bunda da bir hayır diyoruz. Tüm kararlar bebeğin daha güzel bir hayatı olması için...
Arkadaşlar bugün oglusumun kıyafetlerini yikadim dalan roxy almıştım kıyafetlerin rengini aldı giyilmiş gibi çıktı makineden çok sinir oldum başka deterjan kullanip memnun olan var mı ?
canım ben deterjan araştırması yaptım da, en çok uni baby sıvı deterjandan memnun kalan olmuştu. kendim kullanmadım ama, bu arada kaç derecede yıkadın? ısı da solduruyor çünkü
Selam kızlar.. Benim Cape Town maceram mayıs sonu bitiyor. Eşim Güney Afrika' nın başka bir şehrinden güzel bir teklif aldı ve 1 haziran' da orada başlayacak. Temmuz' da döneyim mi eşimle kalıp burada mı doğurayım muhabbetleri vardı biliyorsunuz. Bu durum olunca da mayısın son haftası ben Türkiye'ye dönme kararı aldım. Doğuma yetişmeye çalışacak. En az 3 ay ayrı kalacağız babamızdan. Şimdiden stresi aldı ama var bunda da bir hayır diyoruz. Tüm kararlar bebeğin daha güzel bir hayatı olması için...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, strese girmemeye çalış, hem artık görüntülü arama var sık sık kullandığımız, sürekli arayıp durur taciz edersin 3 ayınız göz açıp kapayıncaya kadar geçsin inşallaah
canım ben deterjan araştırması yaptım da, en çok uni baby sıvı deterjandan memnun kalan olmuştu. kendim kullanmadım ama, bu arada kaç derecede yıkadın? ısı da solduruyor çünkü
Belki ürünün boyasındandır. çünkü bebeğin kıyafetleri en az 40 derecede yıkanıyor, benim aldığım ürünlerde hep 40 derecede yıkayınız yazıyor. İstersen aldığın yerle bir görüş
Hakkınızda en hayırlısı olsun canım. Türkiye'de olmak senin için iyi olacak diye düşünüyorum. Tabi eşinden ayrı kalman can sıkıcı ama en azından skype var. İllaki yetişecektir
merhaba canım bana nasıl umut oldun anlatamam çok sağol. banada haftada bir yapılacak 4 adet iğne verdi yani bir aylık. birde günlük progestan crinone jel fitil şeklinde onu kullanıyorum. sen hangisini kullandın acaba birde sürekli yatmak demişsin ya sen ne şekilde yattın 24 saat sırt üstüde yatılmazki, oturur şekilde belimize yastık alıp ayakları uzatarak olur mu?
Hic bi is yapmadim sadece tuvalete ve su almaya falan kalktim doktoruma sormustum oturur gibi yuksek yastiklarla sirt ustu yatabilirsin ama daha cok yan yat dedi bide ben hep ayaklarimin altina yastik koydum ayaklarim yukarda kaldi anlayacagin cok fazla oturmamaya calis sonucta oturuncada cocuk yine rahime baski yapiyor. Bende progestan fitil kullaniyorum proluton igne haftada bir
Dr un acil gittiği doğumdaki arkadasa sağlıklı doğumlar diliyorum hayatlar böyle kesişiyor bazen sağlıkla kucağına alsın inşallah kolayca doğum yapsın diliyorum
Hakkınızda en hayırlısı olsun canım. Türkiye'de olmak senin için iyi olacak diye düşünüyorum. Tabi eşinden ayrı kalman can sıkıcı ama en azından skype var. İllaki yetişecektir
Rrootstock
ben de katılıyorum her işte vardır bir hayır nasibiyle geliyor Bebek. Eşini yanında istemek en doğal beklentin ama. Evdeki hesaplar çarşıya uymamak için varlar
Daha güzel birlikte geçen günlerle telafi edersiniz inşallah. Hem ben bir kız annesi olarak olaya annen açısından da bakıyorum yavrum cape townlarda bir başına doğursun istemezdim pimpirik olurdum kurardım dizimin dibinde dursun isterdim.
BelirsiZlikler de insanı geriyor şimdi bak Ufuk açık oldu sen de net önünü görebiliyorsun
Mayısta görüşürüz o zaman Rabbim Hakkı'nızda en güzeli en hayırlısını versin hep.
Hepimizin
evet anlamına bakmamışım, ilginçmiş gerçekten. ama antik kentin adı olarak ben çok sevdiğim için o açıdan düşünmüştüm. bi dizide kızın ismi diye soğumuştum ben de. sevdiğim isimleri hep dizilerle popüler yapıyorlar deliriyorum zaten. defne ismi de aynı şekilde mesela. en son kızım olsaydı lila ismine takmıştım belki ikinci bi kısa isimle beraber. çok az bulunan evrensel bir isim. farklı ülkelerde farklı güzel anlamları vardı. bence isim soyadla uyumluysa esas o zaman güzel oluyor.
Belki ürünün boyasındandır. çünkü bebeğin kıyafetleri en az 40 derecede yıkanıyor, benim aldığım ürünlerde hep 40 derecede yıkayınız yazıyor. İstersen aldığın yerle bir görüş
Teyzesi aldı onu ben almadim 30 da yıkama talimatı var diye kendi aldığım organik hastane çıkışını da 30 da attım organik olana birşey olmadı zaten diğerine oldu neyse artık olacağı varmış diğer eşyalarını da büyük aldım 62 cm solanları evde giydiririm artık
Aaaa çok üzüldüm canım ya, geçmiş olsun, çok mu kötü durumda ben dalan roxynin matik olanının 2 çeşidini bir de elde yıkamasını almıştım ama leke çıkartmada iyi değil diyen de var diye bir de omo sensitive sıvı deterjan aldım, dalan roxymatik ile sadece uyku setini yıkadım o da krem renkli olduğu için dediğin renk alma durumunu yaşamadım haliyle, burada tecrübeli annelerden kullanan memnun olan vardı, bütün kıyafetlerde mi oldu, birkaç üründeyse deterjandan değil üründen olma ihtimalini de değerlendirmek lazım, vallahi üzüldüm ama sıkma canını, cana gelmedi ya sonuçta, ben de kaç gündür gecelik arıyorum bulamıyorum, bir tane buldum dedim aldım, attım makinaya, sonra da kurutmaya dün bir çıkarttım, tek kolundaki tüle bir baktım erimiş gibi bir şey olmuş, kollarındaki tül kısmını ortadan kesip özgün bir style çalıştım artık