Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hakkınızda hayırlısı olsun canım, inşallah zaman su gibi akar geçer ve babanız da doğumda yanınızda bulunabilir, her şey bebekler için. eşinin yeni işi, hayatınızdaki yeni dönem de hayırlı olsun inşallah

Canım yarın mı kontrolün, inşallah güzel haberlerle dönersin sen de, senin minik adama da öpücükler
evet canım doktoruma da danışıcam, tekrar ayrıntılı ultrason önerirse yaptırırım. 20. haftada devlette yaptırmıştım. böbreklerdeki durum için ne söyleyecek bakalım, sana da haber vericem, unutmadım. teşekkür ederim iyi dileklerin için, minik adamdan da teyzesine öpücükler

Senin esyalarinın icinde vardi canim ari takimi o soldu zaten iki takimini atmistim digeri normal. Beni üzen teyzesinin hediyesi. Bakalim diger esyalarinda belli olur bu aksam bir posta daha atacağım. Benim makinemde kurutmali ama çoğu şeyi atmiyorum yeni evliyken attım çoğu eşyalarımızı ufaldi hatta lohusa pijamalarini o yüzden dışarda kuruttum ve dantelli model almadim benim teyzemde bebeğin yüzünü tahriş etti sanırsam dantellden oldu hastanede haluk bayram ürünü iki pijama takımı aldim şu leylek falan olanlardan iki geceliği de annem almisti evde ise saten aldım iki takım onları giyeceğim biraz kokoş olmak istiyorum evde

Teyzesinin hediyesi aziz bebe olan mıydı? O çok güzeldi ya. Nazar değdi resmen

Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Çok uzun zaman oldu takip de edemedim yazamadim da

DIPTISDIPTIS CennetBahcesi53 tembelanne sinemnur Çok teşekkürler kızlar. Dediğiniz gibi her şerde var bir hayır. Çok ağırlaşmadan gitmiş olmak da çok önemli, 33 den sonra bebeğin hazırlıklarına başlayacak olmak şimdiden geriyordu. Bu sayede ağustosu klima altında yatarak geçirme fırsatı bulabileceğim. :) Artık babaya da usg fotolarımızdan el sallarız. :)

Hmm demek ki siyahlı bişey almamak gerekiyor
Yarın bütün eşyalarını yıkayıp utulemeyi planlıyorum hazır babası evde o bana yardımcı olur diye ama bir taraftan korkuyorum bütün eşyalar da aynı şey başıma gelir mi diye siyahtan mi yoksa malından mı bilmiyorum onu en iyi babam anlar tekstilci o gelince sorucam

ben malındandır diye düşünüyorum bizim kıyafetlerimizde de o şekilde oluyo..sağlık olsun skma canını

cnm ben kizima siyah cok giysi alirim ama renklerinde hicbir degisme olmadı..HM den bir bady almıştım hala sifir gibi kardesine sakladim bende dalan kullandim bir ara da dalin kullandim simdi normal kendi deterjanlarimla yikiyorum 3.5 yasinda kizim

Allah bağışlasın canım kayinvalidem gordu malından bu kızım deterjandan degil deterjan olsa digerleri de solardi dedi olsun artık oğluma bi hastane çıkışı daha aldık bugün onu giydiririm

Ayyy çok tatlış bir nostalji oldu benim için, teşekkür ederimmm12 ocak ha, 13 ocakta da ben öğrenmiştim kan testiyle, yoksa 10 ocaktaki silik idrar testlerime hamile diyenler olmuştu, inanamamıştım, bugünlere geldik çok şükür ASSELL87 , sağlıklı sıhhatli kucağımıza da alalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…