Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Evet bu konuda şanslı yalnizlik konusunda dertli. Türkiye zaten beni sinir ediyor asgari ücretle calisan adam nasil yapacak bu kontrolleri iğneleri. Büyük bir adaletsizlik var canım. Kendim şanslıyim ama orayi da dusunmeden edemiyorum emin ol. Saglikla hoşçakal

bence basak çok güzel bir isim zaten burcu da basak olacak eylül basak ta koyabilirsin aslında ...bende ARYA düşünüyorum ama henüz tam karar veremedim

Ben de yarın sabah 9da göreceğim yavrumu en son 15 nisanda gitmiştim kendi doktoruma
arada başka bir doktorada kaçamak gidiyorum :)
40 gün oldu yani
Şeker yükleme mi yapacak bebeğin erken doğum riskine karşı kortizonlu iğne mi başlayacak göreceğiz. Hareket edip duruyor bebiş karnımda seri ve sert hareketler acaba iyi mi sıkıntıda mı aklıma takılıyor sonra diyorum çok şükür hareket ediyor yani :) etse dert etmese dert oldu bize yaranamaz bu bebe
Heyecanlıyım çok karpuz yedim uyuyamıyorum
Yarın açlık şekerim tavan yapmasa bari

hadi bakalım güzel anneler güzel haberlerle gelin :)

Bizim kızın ismi de Beril olacak canım, çok isim değiştirdik en sonunda karar verdik. Gerçekten isim koyma kısmı çok zor, isim kıza yakışmalı, anlamı güzel olmalı, söylerken rahat söylenmeli filan derken baya zorlanmıştık

Günaydın herkese Bizim dün akşam ayrıntılı ultrasonumuz vardı, çoook şükür herşeyimiz yolunda 23+2 gün ile uyumlu minnoş kızım, 600 gram olmuş 28 cm de boyumuz doktorumuzdan çok memnun kaldık her detayını gösterdi baktı rapor yazdı, küçük hanım bir de esneyip dilini bile gösterdi babası kılıklı
bunlar da neşeli ayaklar

1138 gram ve 35 cm olmuş Bebek. Ben 10 kilo almışım başından beri hamileliğin 61le başlayıp 71i gördüm yani
karpuz bile yeme Dedi doktor.
Ekmek pilav makarna kek tatlı börek zaten yemiyorum.
Bu hızlı kilo artışı beni korkuttu.
75 gram şeker yüklemesi yapıldı 2 saat buradayım açlık şekere bakılacak tokluk 1. Saat ve 2. Saate bakılacak. Bebek aynı ablasına benziyordu bu arada. Eşim burnu bana benziyor Dedi. Galiba yine benimle alakası olmayacak yavrumun

26 haftalığım son adet tarihine göre kafa büyüklüğüne kilosuna göre 28 hafta sınırında dedi. Aslinda beklenen doğum tarihini etkilemez bu durum sadece iyi beslendiğini gösterir Dedi
Ama
Daha önce erken doğum yaptığım için tekrar edebilir Dedi.
Zaten karışık kafam iyice Allak bullak oldu

ay senin kuzuna koca bir maşallaaahh inşallah vaktinde sağlıkla gelir hayırlı haberler al inşallah

tembelanne son ay kaç kilo aldın canım ben de seninle hem günüm aynı hem aynı miktarda kilo almışım baştan bu yana. son iki ayda çok aldım ben başta almadım pek. ben de 25+6 yım bugun

Son ay yani 40 gün oldu iki muayene arası 66 dan 71 e çıktım. , pozitifbiri
Şeker yüklemesi gazoz gibi bişeyle yapılıyor artık 2009 da biz toz glikoz içerdik şişe suya katıp.

Açlık şekerime bakılacak diye aç geldim 75 gram şekerli gazozu içtim midem de bulanmadı.
Şimdi üzerine bişey yeme dediler ama yesem yerim yani acıktım.

CennetBahcesi53 son adet tarihine göre topiğin abileri ablaları bizim bebeler
Ama ben Nasıl üç ay kilo almadan ikinci 3 aylık dönemde 10 kiloyu buldum inanamıyorum heleki bu 40 gün
Yedim ama bu kadar kilo alacak kadar yemedim ona şaşırıyorum
Gebelik yogasına gidiyorum yürüyorum hareketliyim
Çok şükür sağlıklı bebiş.
Ben sadece bu kısma odaklanıyorum mecburen

Şimdi bir saat sonra içtiğim şekeri yakamamışsa vücut bu gebelik şekeri mi oluyor ya da açlık tokluk arası fark mı belirliyor şeker çıkma ihtimalini. Bilen var mı?

tembelanne bu kilo konusu çok karışık zaten, bi sabah kalkıp tartılıyorum (açık söylemek gerekirse kabızlık sorunum da var ve yakın zamanda wc ye çıkmamışsam) en az 65-65,5 çıkıyorum, aynı günün akşamı tok karnına yatmadan önce tartıldığımda 66,8 - 67 çıkıyorum. Tuvalete çıkmışsam sayılar tamamen değişiyor. Ben artık kaç kilo aldığımı takip edemiyorum cidden

Ben hamileliklerimde fix galiba wc sorunu. Aç karnına her sabah incir yiyorum ılık su içiyorum yediğim otun zeytinyağlı yemeğin bamyanın haddi hesabı yok ve çok salata yiyorum. WC sorunu yaşayacak simit olur muz olur pilav pirinç yemememe rağmen unuttum artık
wc çıktım çıkmadım beklentim kalmadı
çünkü hiç çalışmıyor bağırsaklarım. Probiyotik yoğurtlar Bİle kar etmiyor.
Belki wc çıkamamak böyle kilo aldırıyor
Belki Psikolojik ama bence stres sadece bağırsaklarımı etkiliyor benim.

Neden karpuz bile yemiyorsun? Zaten çok dikkat ediyormuşsun. Erken doğum riski için yapabileceğin bir şey var mıymış?
Çok takma, inş bir sıkıntı olmaz.
İlk hamilelikte şeker yüklemesi yaptırmış mıydın?

Bende de var aynı durum doktor şeker yüklemesi ihmal etme dedi ama gidemedim daha evde ölçtüm yüksek çıkmıyor şekerim belki genetik olarak iri bir bebektir diye düşünelim kötüyle karşılaşmayalım inşallah haberdar et bizi de sonuçtan

Bende oyleyım canım. Seninle aynı gunlerimiz
bende 4. Aya kadar calışıyordum ve hiçbir şey anlamamıştım kılo acısından. Bır ara yatış vermıştı doktor o zaman çok aldım.toplamda 12 kilo aldım. Meyveyi fazla tuketıyordum doktor vitamin olsun diye yenilen fazla meyve şekerden başka birsey degıl. Günde 3 ara öğün olarak ama bir avuç içi kadar meyve yiyebilirsin dedi. Elmayı bile tam değil her ogun için yarım ye dedi. Allah kolay doğum versin heğimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…