Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim karnım midem çok sert daha bu haftada böyle canım. Hep ikiz diye doğal dediler ama suları fazla olduğu içinmiş. Daha bu haftadan yürürken çok yoruluyorum düşün. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Yeterki sağlıkla doğsunlar bu sıkıntılara razıyım.

R rootstock B Besyildiz 4-5 gündür benim de ağzımda aft çıktı ilaç kullanmıyorum kendiliğinden geçsin diye bekliyorum ama pek geçecek gibi değil, reflüm de coştu durulmuyor cayır cayır yanıyor yemek borum, ama ben bunları geçirdiğim stresli ve berbat günlere yoruyorum

kızlar demir haplarından çeken var mıı benim gibi,kabız yapıyo wc de çok zorlanıyorum var mı çaresi bunu ya
ben varım canım, ilk gyno ferro sanol vermişti doktorum, öyle bir kabız oldum ki anlatamam, zaten hemoroidim var, kabızlık beni mahfediyor. Doktora söyledim ilacı değiştirdi Gynoferon verdi, demir seviyen iyi 2 günde bir iç dedi. ben 4-5 günde bir içiyorum ama yine kabızım yine kabızım. önüne geçemedim malesef. Belkide hızlı kilo almamın sebebi bu kabızlığım olabilir diye düşünüyorum, çünkü mayıs ayına 62,5 kg ile başlayıp 65,5 kg ile bitirdim. Haftaya kontrolüm var inşallah bir ilaç verir kurtulurum bu dertten senin de Allah yardımcın olsun

Geçmiş olsun canım. Çok takmamaya çalış.
Bu arada ben de gyno ferro sanol kullanıyorum, ama kabızlık problemi çekmedim. Sadece bir iki gün çok kuru şeyler yediğimde sıkıntı çektim. Bünyeden bünyeye değişiyor demek ki.

Stres çok önemli canım, benim de son birkaç gündür var. Hele kıştan gelip birden yaza geçince vücudum inanılmaz tepki verdi. Ayaklarım yolculuktan ötürü şişmişti zaten ama dinlenmeme rağmen inmedi bir türlü. Bileğimden itibaren başladı şişlik, üstü böyle damarlı damarlı kötü bir görüntüsü var. Daha şimdiden yan etkileri başladı buranın. Sonrasını allaha bıraktım artık

Allah yardımcımız olsun inşallah dün akşam eve gittiğimde ter içinde kalmıştım hemen duşa girdim, dizimden aşağısına bir kaç dk soğuk su tuttum, şişliklerime çok iyi geldi ferahladım resmen canım dene mutlaka

kesinlikle canım, hatta burda da söylemişlerdi, demir ilacı kimisini ishal kimisini kabız yapıyor malesef

merhaba hanimlar bizde dr dan geldik dr bebegin kalp damarinin tekinin soluk borusunun ustundrn degildr altindan gectigini soylrdi kromoznal bozukluktanbilir dedi yuzde 80 90 bisey cikmaz ama genetik test yaptiin dedi cok uzuldum

Gel bide bana sor kabızlığı canım. Afedersin ama 4-5gunde bir anca çıkıyorum oda şurupla anca. Birde tuvaletim malesef klozet değil çok fazla duramıyorum ve her seferinde işimi bitiremeden çıkıyorum tuvaletten
kızlar demir haplarından çeken var mıı benim gibi,kabız yapıyo wc de çok zorlanıyorum var mı çaresi bunu ya

merhaba hanimlar bizde dr dan geldik dr bebegin kalp damarinin tekinin soluk borusunun ustundrn degildr altindan gectigini soylrdi kromoznal bozukluktanbilir dedi yuzde 80 90 bisey cikmaz ama genetik test yaptiin dedi cok uzuldum
Bunu normal doktorun mu perinatolog mu dedi canım?
İnşallah bir sıkıntı olmaz suyu nasıl bebeğinin?
Stres yapmamaya çalış sana desemde ben stresliyim çok. Başka bir doktora daha git bence. Rabbim yardımcın olsun cnm bebeğini ve seni korusun. Telaş yapmadan başka bir doktora daha görün inşallah sıkıntı yoktur.

Kızlar merhaba,

Bende Eylül annesiyim, grubunuza yeni katıldım :) Yediklerimize ne kadar dikkat etsek de kabizlık sorunu bende çekiyorum, doktorum hormanal olduğunu söylemişti. Meyve ve akşamları bir kase yoğurdumu eksik etmiyorum, baya işe yarıyor.

suyu cok sukur problem yaratcak durumda degil , bu durumuda baska bir perinatolog soyledi kendi dr um cok buyuk olasilikla bisey cikmayacak ama icim rahat etsin diyosan genetik test onerdi

telas yapmamaya calisiyorum ama cok uzuldum aglayinca esimde yaptiralim sende rahat ol dedi buyuk ihtimal yaptiracam

baska dr larida solediler fakat muayeneleri cok pahali onlara verecegime genetik test yaptormak daha kesin sanirim

cnm doktorun çok emin konuşmuş bu olumlu bir sey. İnsallah bir şey çıkmayacaktır canım. Duamdasin.

allahim hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin , Allahima cok sukir iyi bi dr a denk geldim , cok tesekkur ederim dualarini esirgeme bizim icin
Amin cnm rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah. Birbirimize dua edelim ins. Sen hangi ildesin cnm? İstanbul sanırım. Doktor Hastane önerebilir misin bana?

amin canim

ben central figen hanima gidiyorum ve memnunum
yeditepe uni. hastanesinden de memnun olan arkadaslarim var
Benim çok iyi bir perinatolog bulmam lazım. Çok kötü gergin karnım midem oturamıyorum bin tane pozisyon denedim yok. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

Ben hayatım boyunca afttan çok çekmiş biri olarak hiçbir şeyde bulmadım çareyi sadece böğürtlen, ahududu,karadut reçeli, şurubu, pekmezi tarzında şeyler iyi geliyor, acıyı alıyor en azından.

Benim çok iyi bir perinatolog bulmam lazım. Çok kötü gergin karnım midem oturamıyorum bin tane pozisyon denedim yok. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.

istanbul da murat yaylayi kesinlikle oneririm , internette yaz zaten cikacaktir .

onun haricinde central hospital mustafa kır , anadolu saglik zeki bey . bunlar benim dr umun tabsiyeleri

falat murat yaylayi bir kac kisiden daha duydum , ultrasonu bilgisi cok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…