Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Geçmiş olsun canım, ben de 17-18. haftalardı sanırım vajinal kaşıntıdan 1 gün boyunca çok çektim, buraya da yazmıştım, vajinal mantar kremi etki etmedi ilk önce, krem günde en fazla 4 kez uygulanır diyordu, 4-5 saatlik aralıklarla uyguladım, yatarken de vajina içi fitili uyguladım, sabaha rahat uyanmıştım , vajina kıpkırmızı ve kaşıntılıydı sabaha geçmişti, yaşadığın böyle bir şeyse , Allah şifa versin, çok zordu benimki.

merhaba hanimlar bizde dr dan geldik dr bebegin kalp damarinin tekinin soluk borusunun ustundrn degildr altindan gectigini soylrdi kromoznal bozukluktanbilir dedi yuzde 80 90 bisey cikmaz ama genetik test yaptiin dedi cok uzuldum
Canım kötüyü düşünme sakın, Allahın izniyle olumsuz bir durum yoktur inşallah, peki başka bir rahatsızlığa filan sebep olur muymuş? İnşallah içini rahatlatacak haberi duyarsın hemen.

Teşekkür ederim arkadaşlar bir araştıracam dediğiniz isimleri. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ins.

Canım kötüyü düşünme sakın, Allahın izniyle olumsuz bir durum yoktur inşallah, peki başka bir rahatsızlığa filan sebep olur muymuş? İnşallah içini rahatlatacak haberi duyarsın hemen.

hayir hic bir rahatsizliga sebep olmazmis sadece yapisi o sekilde ama down lu cocuklarda gorulebiliomus

fakat daha onceki ikili testte ve diger organlarinda sorun olmadigindan kucuk bir ihtimal fakat can sıkıcı bisey

Hoşgeldin canım aramıza, hayırlı olsun bebeğiniz. Sanırım normal bir insan dışı meyve tüketimim olduğundan kabızlıktan ziyade sürekli ishalim, belki de magnezyum yapıyor bilemiyorum ama, magnezyumu hafta 2 defa ancak içiyorumdur, ben her gün ishalim, gerçi ben hep böyleydim, metabolizmayla alakalı sanırım.

hayir hic bir rahatsizliga sebep olmazmis sadece yapisi o sekilde ama down lu cocuklarda gorulebiliomus

fakat daha onceki ikili testte ve diger organlarinda sorun olmadigindan kucuk bir ihtimal fakat can sıkıcı bisey
Zaten ne durum olsa kromozomal bozukluk ihitimalinden bahsediliyor ama , adı üstünde "ihtimal". Sıkma canını sakın, testlerin de iyiyse Allahın izniyle sağlıkla kavuşacaksın inşallah yavruna, hep beraber dua edelim., Rabbim yavrularımızı sağlıkla, sıhhatle, hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kizlar rahim agzi uzunlugunu olcturen oldumu, , normalde 5 kusur olmasi gerekiyorken benimki Suanda 2.5 oldu bu agrilar bosa degilmis erken dogum olabilme ihtimali var lütfen duanizi eksik etmeyin

Benim çok iyi bir perinatolog bulmam lazım. Çok kötü gergin karnım midem oturamıyorum bin tane pozisyon denedim yok. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Erken doğum tehlikem var diye ben de bir dönem araştırmıştım. Kadıköy Acıbadem'de Melih Bey'i öneriyorlar. Bir de Arda Lembet'i. Bir de ayrıntılı ultrasonu yaptırdığımız Recep Has Bey var. Bir araştır istersen.
Bu arada bana da ayrıntılı ultrasonda bebeğin suyu fazla demişlerdi, sonraki kontroldeyse normal dendi. Hatta bende şekerden şüphelendiler ama neyse ki şeker çıkmadı. Sanırım su durumu bazı dönemlerde değişebiliyor. Umarım senin de bir sonraki kontrolünde herşey olması gerektiği gibi çıkar.

İnşallah cnm ya pazartesi kontrol ins suyu düzelmiş olur bebeklerimin. Moral oldun teşekkürler. Bir ilaç kullandın mı su fazlalığı için ya da özel bir şey yaptın mı? Neden olarak ne demişti Dr sana?

Su fazlalığı için bir ilaç vb. vermediler canım bana, sebep de söylemediler. özel bir şey de yapmadım açıkçası ama şekerden olabilir dedikleri için şekerli, tuzlu vb.. yiyeceklere dikkat etmeye çalıştım bir süre. İyi haberlerini bekliyoruz inşallah

Kizlar rahim agzi uzunlugunu olcturen oldumu, , normalde 5 kusur olmasi gerekiyorken benimki Suanda 2.5 oldu bu agrilar bosa degilmis erken dogum olabilme ihtimali var lütfen duanizi eksik etmeyin
canım benim ağrım oluyor diye arada acile kendimi arıyorum. bu en son gittiğimde ölçtü 4,2 cm . internetten baktığımda 2,5 cm oldu yüzde onüç falan erken doğum oluyor bence bol bol dinlenmeye bak iyi düşün.sğlıkla kall

canım benim ağrım oluyor diye arada acile kendimi arıyorum. bu en son gittiğimde ölçtü 4,2 cm . internetten baktığımda 2,5 cm oldu yüzde onüç falan erken doğum oluyor bence bol bol dinlenmeye bak iyi düşün.sğlıkla kall

Ben hayatım boyunca afttan çok çekmiş biri olarak hiçbir şeyde bulmadım çareyi sadece böğürtlen, ahududu,karadut reçeli, şurubu, pekmezi tarzında şeyler iyi geliyor, acıyı alıyor en azından.
valla canımm aft yaraları benim ayırlmaz parçam. ağzımda olur hele hiç konuşamam o reçeller şurup hiçbiri kâr etmedi.oralmedic var içinde uç tane çubuk var asit gibi yakıyorsun resmen deliyor . ama hiç birşey bırakmıyor. artık afta asit bende acı uyandırmıyor

Canim
Olm gebeligimde hemoroidle ilgili cok ciddi sorunlar yasadim. Dikkat etmeye calis kendine. Doktoruna sorup rahat wcye cikmak icin ilac onermesini isteyebilirsin. Hemoroid icin de gebelikte kullanabilecegin ilaclar var. baslangic hisSettigin anda kullanmayi ihmal etme doktoruna danisarak. Cok zor noktalara getirebiliyor insani. Bu gebelikte kontrollu gitmeye calisiyorum ama kismet bakalim. Erken dogumdan sonra en korktugum konu bu gebelikle alakali :/

Her gittigimde bakiliyor. Bildigim kadariyla 3,5un altina dusunce kisalmis sayiliyor. Uzanmaya bak bol bol yer cekimine ne kadar az maruz kalirsan o kadar yukari cikar bebisin. Orda bunun icin ilac baslarlar mi bilmiyorum ama burda bile olsan en genel uygulama ayaklarini belden yukarda tutacak sekilde uzanman bol bol

merhaba hanimlar bizde dr dan geldik dr bebegin kalp damarinin tekinin soluk borusunun ustundrn degildr altindan gectigini soylrdi kromoznal bozukluktanbilir dedi yuzde 80 90 bisey cikmaz ama genetik test yaptiin dedi cok uzuldum

Canim bunu stres edinecegine yaptir en azindan icin rahatlar aklindan cikar. Son 3 ay artik allah nasib ederse cok cok dusuk bi ihtimal icin kendini uzdugune degmez. Belirsizlik en kotu sey

Çok geçmiş olsun canım inşallah bişey olmaz bol bol yat ayakta pek durma iş yapma hamileliğimin başından beri ölçüm yapılıyor 19.haftam da şiddetli ağrıyla hastahaneye gittiğimde kısalma ve düşük riskiyle yatırdılar beni 2 gün yattım şuan 10 günde 1 doktora gidiyorum ölçüm yapılıyor evet çok önemli rahim ağzı ölçümü ama inan cihazdan doktordan ve ölçüm şeklinden ötürü çok değişiyor rahim ağzı ölçümü bol sıvı tüketip dinleniceksin ben yatıyorum uzun zamandır cuma kontrolüm var bakalım ne durumda birde benim plesenta da aşağıda bence İmkanın varsa başka bir doktora daha git ölçüm için Allahım şifa versin inşallah zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…