Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Rica ederim canım, yardımcı olmak bir gebeye dunyanin en guzel sevabi :)
Midem de bir sikinti yok canim, ama karnim davul gibi , hele birde çok yürür ya da ayakta kalirsam :/
Ama ilk gebeligimde de böyle idi 37+5 te dogum us tum.
Gitmedim henüz kontrole, bir sıkıntı yok çok şükür. Nerdeyse bir ay önce gitmiş idim ayrintili ya.
Ayin 15 ine gitmeyi düşünüyorum.
Şeker çikmadigi için normal yiyip içi yorum. Yiyeceklerle suyu degistirebilsek derdi heralde perinatolog :/
Yengem üç saglikli dogum yapti, üçündede suyu fazla idi, herkes ikiz sanirdi.
Sana tavsiyem biraz rahat ol, sitres bir çok şeyden zararlı.

Günaydın hanımlar nasılsınız. bugün 25+1'im yaw yarım dünya gibi geziyorum ortalıkta. ama sadece göbeğim var. diğer yerlerim hiç kilo almadı. zayıf bir hamileyim ama göbeğimi görenler çok şaşırıyor. sanki her an doğuracakmışım gibi

Maşallah böyle söyleyince çok heyecanlandım, çok özledim ben de miniğimi, kontrole de bir hafta var ,zaman geçmiyor hiç kilosu boyu da maşallah kuzucuğun, sağlıkla kucaklayalım inşallah

bende çok özledim kızımı 6 haziran görüş günümüz bizim de, Allah kavuştursun hepimizi inşallah

Bu arada suyu fazla olan arkadaşlar varmış, benim annem 38 yaşında 3. gebeliğini yaşadı, kardeşimin suyu hep fazlaydı, doktor ilk baştan beri suyu fazla diyip durmuştu, yaşı itibari ile de şeker kontrolü yapıldı sürekli ama şeker çıkmadı, kardeşim de sağlıkla doğdu 3900 gr, tek sıkıntımız annem 36. haftada normal doğum kararı almıştı çünkü kafa gelişliydi bizim sıpa, bir gecede döndü makat gelişli oldu sonra da bi daha düzelmedi ve sezaryanle doğdu doktor bunu suyunun fazla olmasına çok rahat hareket etmesine bağladı. Hepiniz hayırlı haberler alın inşallah anneler endişe etmeyin

Herkese günaydın arkadaşlar benim kontrolüm cuma günü inşallah o gün ayrıntılı ultrasonu da yaptırıcam tam 24+0 olucam cuma günü benim minik büyümüştür diye düşünüyorum çok heyecanlıyım inşallah herşey yolundadır bu arada biz isme karar verdik gibi kerim yusuf istiyoruz eşim yusuf ben kerim istiyorum dedik böyle olsun bari :) ne zor isim bulma işi Allah isim bulamayanların yardımcısı olsun

Canım çok geçmiş olsun ya. Ne yaptın? Doktora gittin mi? İdrarda yanma ve ağızda çıkan aft gibi aft da var mı?
Canım köydeyim gidemedim doktora. Kvalidem mantar olabilir diye trosyd krem verdi ben de doktoru aradım kullanabilir miyim diye, bir kere sür bekle geçmezse tekrarlama dedi. Pek etkisini gördüğümü söyleyemem. İlk andaki kaşıntıyı biraz aldı sadece. Bu arada idrarda yanma yok ama dilimde aft çıktı.

Bugün kan verdim açlık tokluk şekerine bakılacak. Perinatolog dedi şekerden uzak dur diye. Takip edilecek kendi doktorum tarafından. Perinatolog haftaya yemek borusuna bakıcam bebeklerin dedi. Suyu yutmada sorun olabilir diye. Bu korkuttu. Yediklerime dikkat edeceğim yinede. İnsallah bebeklerimizin suyu normale döner canım. Senden de güzel haberler gelsin ins.

İnşallah canım haftaya kontrol var inşallah güzel haberler alırım. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Geçer inş en kısa zamanda. Dilde değil de genital bölgede aft olursa behçet olabilir diye düşündüm. Bir arkadaşımda da olmuştu.

Teşekkürler canım, Allah hiçbir anneye bebeginin acisini gostermesin.
Sizde bebelerinle atlatirsiniz insallah bu sikintili gunleri, hamileliğin tadini cikarirsin :)

Arkadaslar demir ve vitamin hapi kullanmak zorundamiyiz..kullanmazsak bebege bir zarar gelir mi

Canım devlet kan degerleri iyi olsa bile her gebeye kan ilacı alma hakki veriyor vede oneriyor, özel hastaneler bana hiç samimi gelmiyor bu yüzden guveniyorum devlet hastanelerine ve kan degerlerim gayet iyi olduğu halde kullaniyorum kan ilacı.

İnşallah cnm şuan pek tadını çıkaramıyorum. 28 i bi atlatsak hayırlısıyla 30 32 :)

Sonrada 34-36 deniyor :)
Bende ilk gebeligimde çok sikinti yaptim herseyi kendime, sitresten bebegim dogduktan sonra kolik oldu :/
O nedenle bu defa acayip relax davraniyorum :)
Sende bu mucizevi süreçin ne kadar dogal ve kendiliginden gelisen bir surec olduğunu dusun ve tadini cikar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…