Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı usg de bebeklerimin suyu fazla çıktı. Doktor açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Haftaya kontrol var yine. Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda?
merhaba
Kuzenimin de ikizleri oldu yeni. bu haftalarda fazla su ve bebekler arasında beslenme dengesizliği görüldü; beslenme dengesizliği için Çapada lazerle operasyon yapıldı. bu operasyon sırasında suyun da fazlası alındı.
gecen haftalarda da 36.haftasında sağlıklı doğum yapabildi.
yalnız su fazlası olsuğu için düşük riski olabileceğinden, işine ara verdi, tamamen yatarak hamileliğin sonuna kadar bekledi.
umarım senin de sürecin sağlıkla geçer, tamamlanır
sevgiler

Amin inşallah cnm. Çift yumurta ikizlerinde mi?
Neden olarak bir şey demişler mi acaba?
Bana şekerden olabilir dedi dr. Yarın açlık tokluk şekerine baktıricam.

Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşaAllah bebeklerimizi. Kuzeninde sağlıkla büyütsün inşallah.

slm kızlar ben biraz yurudugumde göbek deligimin etrafında bazen tek tarafli sag bazen tek tarafli sol bolgede batma oluyor uzandigimda ya da oturduğumda olmuyor yurudugumde ve hareket halindeyken oluyor sanirim bebek hangi taraftaysa o taraf batıyor sizde de oluyor mu bu durum

Kızlar az önce doktor kontrolünden geldik.kızımızı gördük çok tatlıydı .27+0 haftalık olmuş.kilosu 1200 gr boyuda 38.5 cm olmuş.çabuk büyüyorlar.çok hareketliydi doktorumuz fır fır dönüyor dedi.karnımda böyle ise doğunca düşünemiyorum bayağı hareketli olcak galiba.

kuzenimin
kiler

tek yumurta ikiziydi; ikizler arasında dengesizlik oluşturan şey buna bağlıydı herhalde
ama su fazlalığının sebebi neydi bilmiyorum; sorayım :)

Aynen ben de ter olduğunu düşünüyorum, çünkü ofiste ateş basınca ıslak , nemli oluyor, haftasonu evdeysem kupkuru o yüzden ben de kafaya takkmıyorum.

kuzenimin
kiler

tek yumurta ikiziydi; ikizler arasında dengesizlik oluşturan şey buna bağlıydı herhalde
ama su fazlalığının sebebi neydi bilmiyorum; sorayım :)
Benim çift yumurta ikizleri canım. Sorarsan çok sevinirim. Gebelik şekeri olabilir dedi dr bana ama o çıkmazsa ne olacak bilmiyorum.

Canım çok kilo aldın mı, göğüslerin dolgunlaştı mı özellikle, benim sadece sol göğsüm kaşıntıdan bazen çıldırtıyor beni, ben lansinoh göğüs ucu kreme başladım bile , zaten doğumdan önce başlayınca doğum sonrası göğüs ucu yaraları da olmuyormuş ya da elevit kullanınca. normalde lierac kullanıyorum çatlamaya karşı ama eşim akşamları sadece karnıma sürüyor, göğsüm kaşınınca lansinoh kreme başaldım, karın, kalça basen bölgesinde henüz yok bir şey, olmaz inşallah.

Maşallah böyle söyleyince çok heyecanlandım, çok özledim ben de miniğimi, kontrole de bir hafta var ,zaman geçmiyor hiç kilosu boyu da maşallah kuzucuğun, sağlıkla kucaklayalım inşallah

Ben de bugün 50 gramlık şeker yükleme yaptırdım,
açlık şekeri 76,
yükleme sonrası 1. saat 126 ,
yükleme sonrası 2. saat:78 çıktı, şekerle bir problem yok çok şükür, kolesterol yüksek çıkmış, ilk başta gözüm korktu ama araştırdım ki zaten gebelikte hep yüselir doğum sonrası düşermiş, zaten doktorum istemedi, sağlık ocağında rutin kan verip baktırıyorum, bu aya kadar yüksek değildi, bu ay 2,5 kg birden alınca kolesterol da kendisini gösterdi.

Canım gogus ucunda değil altlarda çatlaklık. Eve biraz fazla kilo aldım. 12 kg oldu şimdiye kadar bebek yağı kullanıyordum alerji gibi yaptı kaşıntı filan. Bıraktım sonra kullanmayı. Pek birşey kullanmıyorum bu aralar

Kızlarr iyi akşamlar buaralar iş devri yapmaya başladım malum eylüle az kaldıı :) bide cuma şeker yükleme testim vardı değerlerim normal çıktı şeker yüklemesi yapılmayacak çok sevindimmm bebeğimin bağırsakta parlaklık vardı oda yok denecek kadar az bu iyi bişi ama bikere bile görünmesi risk dedi inşallah sağlıklı doğcak bebeğimiz buna inandım gidiorum bakalım son fotomuzu paylaştımmı hatırlamıorum oğluşumu paylaşayım sizinle dedim nasılız :) her ultrasonda eller gözde ışık gelio sanırım

Eklentiler

• 13336198_1087054151361519_1355661903_n.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 123
Merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı usg de bebeklerimin suyu fazla çıktı. Doktor açlık tokluk şekerine bakalım dedi. Haftaya kontrol var yine. Bu durumu yaşayan var mı acaba aranızda?

Merhaba canim, benimde ayrintili USG de suyum fazla goruldu, perinatolog aclik, tokluk sekerine bakalım dedi eger seker ise tedavi olursun degil ise de demek buda böyleymis deyip normal hayatimiza devam edelim dedi . Seker cikmadi çok sukur.Bende artik perinatolog takibinde mi olmam gerek diye sordum , yoo normal kontrollerine devam et dedi

Canım teşekkürler cevabın için. Benim ikizler ve karnım midem çok sert . Senin de öyle mi? Ayrıntılı dan sonra gittin mi tekrar doktora suyu nasıl bebeğinin?
Benim yarın açlık tokluk bakılacak. Şeker çıkmazsa ne yapılacak bilmiyorum.
Yediklerine dikkat ediyor musun? Çok soru sordum kusura bakma.

Yerim onun minik ellerini:) çok tatlı

Canım çok geçmiş olsun ya. Ne yaptın? Doktora gittin mi? İdrarda yanma ve ağızda çıkan aft gibi aft da var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…