Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Zaten hamilelere izin var, ama beni bunaltan psikolojik baskı. Seneye de sütüm kesilmesin diye tutmazsın filan dediler. Kilo memurlarından sonra bir de oruç borcu memurları çıktı başıma:)
Kilo memurları evet bir de bunlar her konuda fikri olup illa benim dediğim doğru diyenler
Herkesin kararına işine karışanlar
Keşke olmasalar etrafta
Ortanca çocuklar idareci olur derler ben de ortanca kafası var demekki halbuki evin en küçüğüyüm ruhum ortanca
Orta yolu bulmak ortak paydada buluşabilmek candır

Yerine oruç tutulurken aralıksız tutmak gerekmiyorsa ben de tutmak istiyorum. Ama aralıklı olabilse daha iyi olurdu. Hep sormak öğrenmek lazım bunu bilen birinden.
Bu arada
Hastaneye sabahlık aldık gecelik sabahlık takım. Sabahlık kısa kollu böyle incecik
İlk doğumda ben normal olduğu için belki de
Hemşire yeni takımları giyme 10 dk içinde batar demişti. Yeni doğum yapan anneler için devasa pedler var onlardan kullandığım halde yatak üzerine koruyucu çarşaf herşey yarım saatte batmıştı. İlk gün durdurulmaz bir kanama oluyor. O yeni eşyaları giyesin gelmez giysen mümkün değil arıtamazsın bir daha . Kanama boyutları öyle böyle değil
Koyu renk gecelik aldım ama ne giycem bilmiyorum hastaneye gelenler illaki olacak üzerime bişey bulup giyerim yeni pijama takımlarından alta ne giyiliyor kullan at bişey giymek lazım zaten örtü pike falan olacak üzerimizde

Canım depend iş görür diye düşünüyorum ama bilemedim. Anneanneme kullanıyoruz. Yaşı ileri olduğu için bazen çişini tutamayıp koyveriyor. Hiç sızdırmadı bugüne kadar. Gecelik altına giyilebilir.

İyi akşamlar arkadaşlarr iyi dilekleriniz içinn çok teşekkür ederiimm.. Yalnız huyluu oldum çıktım çamaşırım az az ıalak sankii amann terdir diyodum hep ama su azalmış denince acaba su mu? Doktor foş diye gelir su demşti illa ki foş diyemi gelecek yani hareket edince falan ıslaklık oluyo baya nasıl anlıycam ben ne yapabilirim termidir ki

Ardarda tutmak zorunda değilsin. Fırsat buldukça tutabilirsin.
Kanama miktarı kişiden kişiye değişiyormuş. Bir arkadaşım bir ay önce normal doğum yaptı. Kullan at külot kullanmış sadece ekstra ped bile koymamış. Ama bende de çok kanama olur diye düşünüyorum. Külot şeklindeki hasta bezlerinden alacağım. İnşallah hem korur hem de belli olmaz. Depend marka olan baya ince, ama koruma olarak çok iyi değil. O yüzden 2-3 takım götürmek lazım her ihtimale karşı. Yine de geçmez inş, yeni pijamalarımız batmasın:)

Evet, para iyileşmesi mümkün olmayan hastalıklarda veriliyor. Biz daha sonra kaza edebiliriz.

Evet bende onu dedim aslında ama birkaç yerde duydum hem hergüne para verilmesi gerekiyor hem de orucun kazasını yapmak gerekiyor demişlerdi onun için söyledim, tutabiliyorsan kazasını istediğin zaman yapabilirsin tutamazsan da parasını verirsin diye biliyorum bende

Canım havalar ısındı, malum kilolarda arttı her dışarı çıkıp eve geldiğimde çamaşırım ıslak oluyor. Zaten gebelik kaynaklı akıntı var üstünede ter ve sonuç malum. Eğer endişen varsa bir ped var. Doktorlar onunla su mu termi olduğuna bakıyorlar.

dilanbade C ceren151115 . Merhaba kizlar sizinle ayni kaderi paylasiyoruz biz de oglusumla hersey gayet iyi ama suyumuz biraz az cikti gunde en az 3 litre su icmeme ragmen.doktor suan icin bi sıkıntı yok dese de insanin ister istemez morali bozuluyor kontrollerimiz 15 gune dustu.stres yapmamaknlazim ama o nasil olacakki

canim aynen bende oleyim paranoya oldum iyice suyumu geliyo diye devamli islaklik var , dra dordum oda hamilelikten dedi bide kagit verdi camasrima koydum renk degismedi ama bugun bidaha koyucam emin olmak icin

aynen canim devamli takilio aklina azcik bi islaklik olsa panik yapiyorum

bizimde kontroller 15 te bir artik

benim ilk aylardaki damar darligindan kaynakli olabilir dedi belki zamanla artar

birde havuc armut ayva tuket dedi drum

Kizlar benim ilk hamileligimde oruca denk geldigi icin bu konu da cok arastirip sormusdum,,, egerki ilk 3 aylik deneme gelseydi oruc tutabilirdik cunku ilk 3 ay bebek yediklerimizle beslenmiyor ama bizimkiler artik cok büyük tutamayiz, ,, ki bizim burda turkiye saaatiyle nerdeyse Aksam 11 e yakin oluyor iftar mumkunu yok okadar saat sususz duramam, ,,,,,,, ikinci bi konuda fitresini vermek konusu, ,,,, egerki oruc tutmadik ve kazanin üzerinden 1 sene gecdi yani bidahaki oruca kadar tutamadiniz ozaman hem fitresini vericeksiniz hemde kazasini tutacaksiniz, ,,, ki ben tutsamda tutmasamda 1 sene icinde vericem insallah fitresini sonucda ne zarari olurki cocuklarimizin hayrina olur sadaka gibi birsey sonucda imkani olan fitresinide verir daha sonra tutarda, ,,,, dinimiz okadar güzel bir dinki herseyin bir kolayi var ama malesef zorlastiriyor bazi insanlar, ,,( Bunlar benim bildiklerim tabi herkes sorabilir bilen birilerine

Kızlar nolur bilen bi akıl versin. Gece 2 den beri korkunç karın Ağrı'sı yaşıyorum bıçak saplanır şekilde giriyor ve felaket ishalim. Hiç uyuyamadım İçim dışıma çıktı resmen 3 kilo kaybetmişim karnım küçücük kaldı gözlerime inanamadım. Şuan patates haşladım bi kaç dilim yedim ama midem bulanıyor karnımda yine hareketler var ve inanılmaz halsizim kolum kalkmıyor. Evde yalnızım ve misafirim gelicek bide. Ben ne yapayım Allah aşkına

3kilo kaybetmissen cok su kaybetmissin demek
Bence vakit kaybetmeden dr.a git serum takarlar sivi kaybi icin yoksa dahada kotu olursun
patates,pirinc lapasi iyi geliyor bide ishal tozu var cocuklar icin ama hamileler kullanabilirmi dr.a sorman lazim
cok gecmis olsun zor bir durum

aynen canim devamli takilio aklina azcik bi islaklik olsa panik yapiyorum

bizimde kontroller 15 te bir artik

benim ilk aylardaki damar darligindan kaynakli olabilir dedi belki zamanla artar

birde havuc armut ayva tuket dedi drum
Bende de damar darligi var ortak olduguna gire sebebi bu olabilir.aynen ben de hafif islaklik da acaba diyorum Allah korusun yavrularimizi.bana doktorum sadece suyu ihmal etme dedi ama dediklerini yapacagim ben de.dinlenmek de cok önemliymis.ben deli gibi daha iki gun once hali siliyordum artik yan gelip yatacagim valla

kesinlikle dogana kadar hic bisey yapmamak lazim ki bende kendimi yoruyodum hafta sonu evde olunca utusu camasiri hafta ici baska seyler dikkat ettimde hic dinlenmemisim sag salim isalah kucaklarimiza aliriz

misafirini ara iptal et ve zaman kaybetmeden dra git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…