Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kesinlikle dogana kadar hic bisey yapmamak lazim ki bende kendimi yoruyodum hafta sonu evde olunca utusu camasiri hafta ici baska seyler dikkat ettimde hic dinlenmemisim sag salim isalah kucaklarimiza aliriz
Aynen artik doguma kadar yan gelip yatmaya karar verdim.insallah yakinda sularimizin normal seviyeye ulastigi haberini de aliriz gonlumuz ferahlar

Aynıyız canım. İshal bulantı ve kasığımda ağrı var. Dr aradım ağrı için minoset ve ishal için haşlama patates dedi. Devam ederse kesilmezse aramamı istedi. Şimdilik mide bulantım kesildi. İshal dünden beri var. Karın ağrısı ishalden kaynaklı ama bende acaip bir kasık ağrısıda var sağda.

Bende de öğle saatinde cok fena sirt ve mide agrisi vardi insan tecrubesiz de olunca iyice korkuyor dinlen canim bol bol geçer inşallah. Bir kac gündür bulanti da başladı tekrardan nedendir anlamadim ama cok zor

Merhaba arkadaşlar dün sinir bozucu bir gün geçirdim şarjım bitti giremedim bugün de yine doktordaydık ayrıntılıyı yaptırdık çok şükür bebekte bir sıkıntı sorun yok gayet iyi gelişimi dedi organlarına tek tek baktı herşey yolunda dedi bu arada dünde kendi doktorumda demişti plesenta biraz yukarı çıkmış bugün ki doktor da aynını dedi ve daha da yukarı çıkar dedi en çok sevindiğim ise normal doğum yapabileceğimi ve çok uygun olduğumu söyledi inşallah gerçekten de öyledir :):) bu arada bebek iyi ama benimde organlarıma baktı ve sağ böbreğimde genişleme ve taş varmış çok endişelenme dedi ama ister istemez moralim bozuldu bu duruma inşallah düzelir o sorunum Allahım sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah
Bu da benim minik prensim ve kesinlikle babasının kopyası :):)

Eklentiler

• IMG-20160604-WA0002.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 135
Maşallah kuzuna, çok tatlı görünüyor canım gelişmeler için de çok sevindim, inşallah daha da iyiye gidecek her şey.

Normal dogum yapabilecegini nerden anladi canim

-seda- Plasentanın yerini baya inceledi rahim yapımı çatı yapımı ve rahim ağzımı baya ölçtü biçti ultrasonla ve bu şekilde yorum yaptı benim bebeğim tüp bebek her gittiğim doktor başta da kendi doktorum riske atmamak için baştan beri sezeryan diyorlar bu doktora da söyledik tüp bebek olduğunu yaptığı muayene sonucu normal doğuma bir engelin yok dedi haliyle buda benim hoşuma gitti çünkü keyfi sezeryan olmak istemiyorum birm alı deneyip olmazsa sezeryan olmak istiyorum en başından beri tüp bebekle hamile kalmış olabilirim ama bunun normale engel olduğuna başından beri inanmadım sadece doktorlardan kaynaklı oluyor bi nevi sezeryan işi garantiye almak gibi bişey bence o gün hayırlısıyla gelsin inşallah

Maşallah kuzuna, çok tatlı görünüyor canım gelişmeler için de çok sevindim, inşallah daha da iyiye gidecek her şey.
Amin canım amin inşallah artık çok dikkat ediyorum istirahat modundayım sürekli sağ sağlim şu kalan günler geçsede kucağıma alsam inşallah :):)

Anladim. Hayirlisi olsun tüp bebek olmasi normal doguma engel olmaz tabi. Rabbim işimizi kolaylastirsin insallah

Canim bugün bende böyleydim ishal karin agrisi bi de doktorum kan hapimi değiştirdi o da migdemi agritti sanki hap migdeme yapisti sabah ne var ne yok çıkardım bi de çok korktum bebege bisey olacak diye cocugum korktu mu ne ilk zaman pek hareketlenmedi uyuyunca kendime geldim nane limon içtim şükür şimdi iyiyim bebisimde iyi. İnşallah sende biran önce iyilesirsin canim

Kızlar selaamm.
Cumartesi günleri merhaba bebekte kod kampanyası var bilmem biliyor musunuz ? bende bu hafta denk geldim.
bu hafta denedim gönderdim. ben indirim kuponu beklerken bana 10lu hastane çıkışında indirim yapmışlar 61,10 TL olan hastane çıkışı 34,90 TL ye alabiliyorum.
Ama benim hastane çıkışlarım fazlasıyla mevcut. Eğer almamış olan ben alırım diyen varsa bana yazsın kodu vereyim.
11 hazirana kadar geçerliymiş.
:)

Ben henüz bebişime hiçbirşey almadım cnm.. Ama ihtiyacı olan biri alsa daha uygun olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…