Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
kayınpederim hayattayken konuşmuştuk anne baba ismi koymayacağız diye o da bizi desteklemişti ama vefat ettiği için eşim duygusal davranıyor. iki isme karşıyım ve kazanan ben olacağım.

kv falan isim konusunda fikrini söyleyemez bile 5 senedir bekliyorum onca hormon iğnesini ben vuruldum kime ne dedim ve en başından tavrımı belli ettim. işte eşimin bayramda, babalar gününde falan duyguları depreşiyor aksi gibi doğum kurban bayramında direniyorum kazanacağım

Kızlar bebeği doğum pozisyonu almayan bir tek ben miyim?
Saf makat geliş Dedi dr
Bebeğim başı ve ayakları aynı karede fotoğraf verdi
Bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük Dedi.
Hepinizin baş aşağı mı duruyor bebeği?
Yada böyle son haftalarda normal doğum pozisyonu alan Bebek duydınız mı hiç
Ayrıca enfeksiyon varmış fitil verdi 5 gün boyunca
Islaklık ondan oluyordur bebeğin suyu iyi Dedi
Tabi ben kesin dönmüştür dedim bu iki haftada ama dönmemiş tembel oğlum

Zaten günüm yaklaştıkça saçma sapan streslerde gerginliklerde buluyorum kendimi
Nur topu gibi ters gelen bir Bebek stresim oldu
Sezeryan olmak istemem gerekecekse de kendimi ufaktan hazırlamalıyım galiba
Çok mu ilaç kullanılıyor hemen ayağa kalkamaz mıyım süt geç mi gelir sezaryen olunca
O göbek hep mi kalır
Spora erkenden başlayamam mı

Bende ağlama istediği arada gelir öyle hiç bişey olmadan, gerçi ben önceden regl dönemime yakında olurdu bende genelde oluyor vucudumuz stres altında arada ağlamak iyi birley aslında rahatlıyorsun

Rüya görme olayı bende de çok her gece farklı bir kabus uff kanamanın oldugunu gördük dün de sanirim erken doğumdan korktuğum icin oluyor bakalim daha neler gorcem

Oooo canm sen şimdiden çok düşünüyorsun, benim bir fikrim yok ama arkadaşım var hemen sütü geldi ancak o son zamanlarına kadar bekledi sancısı geldi öyle sezeryan olmuştu, göbek ise senin elinde diyetini ve sporunu yaparsan ben kalacağına inanmıyorum, kendini şimdiden bu kadar üzme, hem belki bebek dönecek son haftalarda hiç belli olmaz, tabiki en önemlisi sağlıkla doğsun bebişin diğerleri halledilir

tembelanne bi yerde okumuştum makat geliş bebekleri döndürmenin yolunu küçük el feneriyle göbegin orta kısmından başlayarak aşagıya dogru indiriyormuşsun ışıgı bebegin dikkatini çekiyormuş sanırım ışık kaynagı bi araştır istersen bi bayan 10 günde döndürmüş denk gelirsin umarım. Benimde dönmemişti benim kafa sagda ayaklar solda sırt aşagıdaydı

Kızlar biz de bugün kontrole gidenlerdeniz, kızımızı gördük hatta çok nadir yakalayacağımız bir duruma şahit olduk gözlerini açtı etrafına baktı sonra tekrardan kapattı minnoşum bugün tam 29+0 dayız kilosu 1495 gr boyu ise 43cm olmuş kilosu için bir hafta önde boyu içinde 3 hafta önde dedi böyle giderse doğduğunda 53-54 cm doğabilirmiş, şimdiden acaba bu boya 0-3 ay kıyafetleri olacak mı demeye başladım. Allahtan tulumlarından 0-3 ay çok almamıştım daha çok 3-6 ay var normal doğum için bebeğin kilosu 3300-3500 maksimum olmalı dedi yoksa kilolu bebeklerin normal doğumda omzunun çıkma ihtimali oluyormuş Allah korusun bakalım tombik yanaklım kaç kilo doğacak sağlıkla doğsun hepimizin minnoşları

Aynen canım hareket ettikçe mutlu oluyorum ama ben senden yaklaşık iki hafta öndeyim şu an aldığı hale inanamazsın hah diyorum birazdan göbeğim yırtılıcak çıkarcak bacağını ordan rahatlıcakgece uyanıyorum odada dolanıyorum heryerde sola yatmayı tavsiye ediyolar ama benim kız beni sola yatırmıyo karnımın içi kopuyo sanki

Eh bir yerden babaya benzeyecek sonuçta kafası benzemiş, senin oğluşunda pek bi utangaç çıktı bi yüzünü göstermedi maşallah kuzucuğa kilosu boyu da gayet güzel çatlak şimdilik bende yok ama sonlara doğru bekliyorum bakalım benim ilk ne zaman olacak, pek krem filan düzenli kullandığım söylenemez ama tedbirde almak iyidir

canım ya ben 30 haftada gittiğimde yan yatmış durumdaydı. ne baş aşağı ne baş yukarı. 34 olduğumda kontrole gideceğim dönmüş olmasını ümit ediyorum. ama netten çok araştırdım dönen olabiliyor muş bu dönemlerden sonra da ama az tabi. bende hiç sezeryan istemiyorum bide kimse yok yanımda esinle tekiz. normal olup hemen kalkarım diye düşünüyodum.umarım dönerler canım ya

Bel bacak altına çok yastık koyarak yüzde 60 lık bir eğim yaratıp yatınca Bebeğe dönmek için gerekli alan sağlanıp yer Çek'imi kuvveti sayesinde dönme ihtimali olabilirmiş netten okudum 10 seferde döndüren var bu yolla. Bebeğe bir zararı olmaz diye düşünüyorum tamamen baş aşağı değilim neticede
Başka problemimiz yok bin şükğr Allah'a
Belki döner yine de bir umut içimde

Yanında kimse olmamasına da çok üzülme
benim yanımda bir dünya insan olacak hiç bir işe yaramayacaklar
saçma sapan konuşacaklar.
Sinirimi bozacaklar
Gitsinler diye saat sayacağım
Onları duymamaya çalış takmamaya çalış
Enerji vampirleri
Faydasızlar ordusu
Olmasalar keşke
Allah sana güç versin eşin yardımcı olsun bebeğinde sağlıklı uslu bir Bebek olur inşallah
Eksikliklerini hissetmezsin
Ama inan gelip benim etrafındakileri görsen kıymetini anlarsın ailece yalnız kalabilmenin

Canım şimdiden bu kadar strese girme dr seni en olmazini hesaba katman için demistir. Benim çocuk nerdeyse başından beri baş asagidaydi ama son kontrolde yana donmustu sırtı asagiya doğru gibi. Ben sezeryan istiyorum Allah biliyor ya ondan sevinmistim Dr da bana çok sevinme en az 34-35 haftadan sonra aldığı pozisyonu pek degistirmiyor öncesinde değiştirebilir dedi. Senin ve bebeğinin sağlığı için hangisi daha kolay ve güzel olacak Rabbim nasip etsin sana da hepimizide. Öyle dua et lütfen ve kendini bu bu ihtimale de hazirla. Allah gönlüne göre versin.

Masallah ona uzun boylu guzel bir kiz olcak belli ki. Saglikla gelsin canim.

oooy maaaşallah tubiş senin kız manken fiziğinde olcak günlerimiz aynı gibi ama benim kız pıtırcıkk.haftaya perşembe gidicez bizde ama ozaman bile max.1300 g falan olur bizim.sizin boylar uzun galiba bizde baba 190 ama ben pıtırcığım.maaşallah beril hanıma

Kızlar sorduğum soruyu cehaletime verin şimdi bizim bücürükler doğduktan sonra bi doktor kontrol edicektir mutlaka heralde dimi bi çocuk doktoru bunun için doğum yapacağımız hastane doktorlarından bi tercih yapabiliyo muyuz siz araştırdınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…