kayınpederim hayattayken konuşmuştuk anne baba ismi koymayacağız diye o da bizi desteklemişti ama vefat ettiği için eşim duygusal davranıyor. iki isme karşıyım ve kazanan ben olacağım.MERiN_ ayy evet o büyük bi problem benim kv bir kere söyledi nasıl ters anıma denk geldiyse dogur kendin koy kocanın adını dedim ama nasıl dedim ne gibi bi ruh halindeydim oralar bende yok benim anne tarafı karışıyor iki isim koyucaktım biz onu demeyiz bunu deriz dediler tepem attı eşimle tek isim rüzgar dedik biraz karşı çıktılar ama sustular biz taşıyoruz biz çekiyoruz herşeyini birde onlar karışıyor. İsim konusunda bir kere bile tamam demeyin direnin kızlar
Bende ağlama istediği arada gelir öyle hiç bişey olmadan, gerçi ben önceden regl dönemime yakında olurdu bende genelde oluyorbugün 30+1 deyiz bu güne kadar hiç hamilelik psikolojisinde değildim. bugün bir anda bana birşeyler oldu. sürekli ağlamak istiyorum kendimi tutamıyorum ve bir sebep yok ağlamam için. dün koşarak indiğim merdivenleri bugün tıslaya tıslaya iniyorum. dünden bugüne bu değişim neden var mı bir bilen. sizde de 1 günde böyle değişim oldu mu
Rüya görme olayı bende de çok her gece farklı bir kabus uffebican_040506 , @sinemnur , dilanbade birde geceleri rüya görmeye başladım ama o kadar çok rüya görüyorum ki hiç dinlenmiyorum resmen uykumda yoruluyorum.
eşimle isim konusunda anlaşamadık babasının ismini istiyor bende istemiyorum tedavi döneminde bellirlemiştik isimleri ve yumurtalarımızı ismiyle seviyorduk ama ne zaman bebek erkek dendi hiç ismiyle sevmemeye başladı. niyeti başkaymış ama kazanan ben olurum isim konusunda.
dün gece rüyamda tüm akrabalar bana kayınpederinin ismini koy diye baskı yapıyor. uyandım ki ter içinde kalmışım
Oooo canm sen şimdiden çok düşünüyorsun, benim bir fikrim yok ama arkadaşım var hemen sütü geldi ancak o son zamanlarına kadar bekledi sancısı geldi öyle sezeryan olmuştu, göbek ise senin elinde diyetini ve sporunu yaparsan ben kalacağına inanmıyorum, kendini şimdiden bu kadar üzme, hem belki bebek dönecek son haftalarda hiç belli olmaz, tabiki en önemlisi sağlıkla doğsun bebişin diğerleri halledilirZaten günüm yaklaştıkça saçma sapan streslerde gerginliklerde buluyorum kendimi
Nur topu gibi ters gelen bir Bebek stresim oldu
Sezeryan olmak istemem gerekecekse de kendimi ufaktan hazırlamalıyım galiba
Çok mu ilaç kullanılıyor hemen ayağa kalkamaz mıyım süt geç mi gelir sezaryen olunca
O göbek hep mi kalır
Spora erkenden başlayamam mı
Aynen canım hareket ettikçe mutlu oluyorum ama ben senden yaklaşık iki hafta öndeyim şu an aldığı hale inanamazsın hah diyorum birazdan göbeğim yırtılıcak çıkarcak bacağını ordan rahatlıcakBen de sürekli tekmelerini seviyorum canım, değişik bir haz veriyor ama dün resmen canım acıdı artık, tüm vücut olarak dönüyor içeride, babası elini koydu, karşılık veriyor o da bastırıyor içeriden, çok güzel, çok farklı bir duygu şükürler olsun.
Eh bir yerden babaya benzeyecek sonuçta kafası benzemiş, senin oğluşunda pek bi utangaç çıktı bi yüzünü göstermediKızlar sabah kontrolümüz vardı, sata göre 30 w 1 d, ölçümlere göre(bacak ve karın çapı) 32 w 5 d, 1882 gram, 44,2 cm olmuşuz. Doktorum kafa çapı böyle giderse normal doğum zor dedi, kafa çapına göre 34 haftalık gibi görünüyor, babası dayısı hep büyük kafalı, oğluşumun da kafası önde gidiyor, sonraki haftalarda dengede olabilir, erken konuşmayalım dedi, tıbbi gereklilik neyse öyle olsun tabii ama inşallah normal doğum olur, yine foto alamadık, bir kol fotomuz var, yüzümüzü göremedik bile, dünki yüksek performanstan sonra yorulmuş beyefendi, uyuyordu, bebişim doğacak hala düzgün bir fotomuz yok, sağlıkla gelsinler de napalım artık, bu arada kasık bölgesinde, çok aşağıda vajinaya yakın yerde minik ilk çatlağımız oluştu, sanırım sol göğsümün de alt kısmı çatlayacak, göğüslerime hiç krem, yağ sürmüyordum, sanırım onları da nemlendirmenin zamanı geldi.
canım ya ben 30 haftada gittiğimde yan yatmış durumdaydı. ne baş aşağı ne baş yukarı. 34 olduğumda kontrole gideceğim dönmüş olmasını ümit ediyorum. ama netten çok araştırdım dönen olabiliyor muş bu dönemlerden sonra da ama az tabi. bende hiç sezeryan istemiyorum bide kimse yok yanımda esinle tekiz. normal olup hemen kalkarım diye düşünüyodum.umarım dönerler canım yaKızlar bebeği doğum pozisyonu almayan bir tek ben miyim?
Saf makat geliş Dedi dr
Bebeğim başı ve ayakları aynı karede fotoğraf verdi
Bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük Dedi.
Hepinizin baş aşağı mı duruyor bebeği?
Yada böyle son haftalarda normal doğum pozisyonu alan Bebek duydınız mı hiç
Ayrıca enfeksiyon varmış fitil verdi 5 gün boyunca
Islaklık ondan oluyordur bebeğin suyu iyi Dedi
Tabi ben kesin dönmüştür dedim bu iki haftada ama dönmemiş tembel oğlum
Bel bacak altına çok yastık koyarak yüzde 60 lık bir eğim yaratıp yatınca Bebeğe dönmek için gerekli alan sağlanıp yer Çek'imi kuvveti sayesinde dönme ihtimali olabilirmiş netten okudum 10 seferde döndüren var bu yolla. Bebeğe bir zararı olmaz diye düşünüyorum tamamen baş aşağı değilim neticedecanım ya ben 30 haftada gittiğimde yan yatmış durumdaydı. ne baş aşağı ne baş yukarı. 34 olduğumda kontrole gideceğim dönmüş olmasını ümit ediyorum. ama netten çok araştırdım dönen olabiliyor muş bu dönemlerden sonra da ama az tabi. bende hiç sezeryan istemiyorum bide kimse yok yanımda esinle tekiz. normal olup hemen kalkarım diye düşünüyodum.umarım dönerler canım ya
Canım şimdiden bu kadar strese girme dr seni en olmazini hesaba katman için demistir. Benim çocuk nerdeyse başından beri baş asagidaydi ama son kontrolde yana donmustu sırtı asagiya doğru gibi. Ben sezeryan istiyorum Allah biliyor ya ondan sevinmistim Dr da bana çok sevinme en az 34-35 haftadan sonra aldığı pozisyonu pek degistirmiyor öncesinde değiştirebilir dedi. Senin ve bebeğinin sağlığı için hangisi daha kolay ve güzel olacak Rabbim nasip etsin sana da hepimizide. Öyle dua et lütfen ve kendini bu bu ihtimale de hazirla. Allah gönlüne göre versin.Kızlar bebeği doğum pozisyonu almayan bir tek ben miyim?
Saf makat geliş Dedi dr
Bebeğim başı ve ayakları aynı karede fotoğraf verdi
Bu haftadan sonra dönme ihtimali çok düşük Dedi.
Hepinizin baş aşağı mı duruyor bebeği?
Yada böyle son haftalarda normal doğum pozisyonu alan Bebek duydınız mı hiç
Ayrıca enfeksiyon varmış fitil verdi 5 gün boyunca
Islaklık ondan oluyordur bebeğin suyu iyi Dedi
Tabi ben kesin dönmüştür dedim bu iki haftada ama dönmemiş tembel oğlum
Masallah ona uzun boylu guzel bir kiz olcak belli ki. Saglikla gelsin canim.Kızlar biz de bugün kontrole gidenlerdeniz, kızımızı gördük hatta çok nadir yakalayacağımız bir duruma şahit olduk gözlerini açtı etrafına baktı sonra tekrardan kapattı minnoşumbugün tam 29+0 dayız kilosu 1495 gr boyu ise 43cm olmuş kilosu için bir hafta önde boyu içinde 3 hafta önde dedi böyle giderse doğduğunda 53-54 cm doğabilirmiş, şimdiden acaba bu boya 0-3 ay kıyafetleri olacak mı demeye başladım. Allahtan tulumlarından 0-3 ay çok almamıştım daha çok 3-6 ay var normal doğum için bebeğin kilosu 3300-3500 maksimum olmalı dedi yoksa kilolu bebeklerin normal doğumda omzunun çıkma ihtimali oluyormuş Allah korusun bakalım tombik yanaklım kaç kilo doğacak sağlıkla doğsun hepimizin minnoşları
Teşekkür ederim canm, eşim zaten manken mi olacak bu kız diyorMasallah ona uzun boylu guzel bir kiz olcak belli ki. Saglikla gelsin canim.
oooy maaaşallah tubiş senin kız manken fiziğinde olcak günlerimiz aynı gibi ama benim kız pıtırcıkk.haftaya perşembe gidicez bizde ama ozaman bile max.1300 g falan olur bizim.sizin boylar uzun galiba bizde baba 190 ama ben pıtırcığım.maaşallah beril hanımaKızlar biz de bugün kontrole gidenlerdeniz, kızımızı gördük hatta çok nadir yakalayacağımız bir duruma şahit olduk gözlerini açtı etrafına baktı sonra tekrardan kapattı minnoşumbugün tam 29+0 dayız kilosu 1495 gr boyu ise 43cm olmuş kilosu için bir hafta önde boyu içinde 3 hafta önde dedi böyle giderse doğduğunda 53-54 cm doğabilirmiş, şimdiden acaba bu boya 0-3 ay kıyafetleri olacak mı demeye başladım. Allahtan tulumlarından 0-3 ay çok almamıştım daha çok 3-6 ay var normal doğum için bebeğin kilosu 3300-3500 maksimum olmalı dedi yoksa kilolu bebeklerin normal doğumda omzunun çıkma ihtimali oluyormuş Allah korusun bakalım tombik yanaklım kaç kilo doğacak sağlıkla doğsun hepimizin minnoşları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?