Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım zonguldakta vardı ama bir bak istersen oraya

Birde sezeryan olacaklar 38. Hafta başlayıncamı dolduruncamı alıcaklar bebegi. Bana 38de dedi doktor ama bitincemi başlayıncamı söylemedi

Benim 38+6 da filan olucak mesela . Onceden myom ameliyati oldugumdan dolayi mecburi sezeryan bnmki.
Sezeryan sonrasi korse kullanimi hakkinda bir bilgisi olan var mi?

Konyada sinemnur var o daha iyi bilir
F ftslymn ben başkent üniv. hastanesine feyza arman çaldır'a gidiyorum, gayet memnunum, doğum da orada olacak, doğum için 1100 tl, oda ücreti 100 tl/gece, refakati için de 50-75tl/gece gibi bir rakam var aklımda, ocak ayında sormuştum, hatırladığım kadarıyla böyleydi rakamlar. Bir de konyada özel büyükşehir hastanesini çok tavsiye edeni duydum.

Tansiyonuna baktir canim bence ara ara. Bir de idrar tahlili yaptirmadiysan bi suredir yaptir derim. 32.hafta dolunca idrarda protein baktirmak gerekiyor. Tansiyon dengesizse ihmal etme hic.

Birde sezeryan olacaklar 38. Hafta başlayıncamı dolduruncamı alıcaklar bebegi. Bana 38de dedi doktor ama bitincemi başlayıncamı söylemedi

Ne kadar icerde kalsa o kadar iyi aslinda. Ama genelde 38+larda almayi tercih ediyorlar

Benim 38+6 da filan olucak mesela . Onceden myom ameliyati oldugumdan dolayi mecburi sezeryan bnmki.
Sezeryan sonrasi korse kullanimi hakkinda bir bilgisi olan var mi?

Doktorum gecen dogumda onermemisti. Sadece ilk zamanlar daha az agrim olsun diye kusak tarzi bisi kullanmaya izin vermisti. Bu sicakta onu da yapmam herhalde bu kez. Ama cok rahatlatici bisidi. Korse kaslarin toparlanmasini geciktiriyor, kaslari tembellestiriyor diye onerilmiyordu hatirladigim kadariyla

Merhaba kızlar burda bikaç denize giren vardı denizden çıktıktan sonra kızımda inanılmaz hareketlenmeler oluyo bi yarım saat hiç durmuyo acaba yanlış bişeyler mi yapıyorum sizde nasıl oluyodu
Canım ben de de aynısı oldu, 3 gün boyunca durmadı, hala da durmuyor, babası rahat adam, suyu sevdi diyor, benim de içimi rahatlatıyor

olbey teşekkür ederim baktırıcam mutlaka tansiyon hep düşük çıkıyo 9 6 gibi düştüğünde anlıyorum kendimi elim ayagım buz gibi oluyo ama bugun çok farklı şeyler yaşıyorum az öncede çamaşırda bi ıslaklık oldu afedersin korkuyorum bel agrımda var. Uyumuyorum Allah korusun bi işaret daha olmasın ama olursa acilde solugu alıcam iniallah bi sıkıntımız olmaz.

lalola bende biraz araştırdım ama sakıncalı yazıyor 4o çıktıktan sonra kullanılmalı yazıyo kimi yerdede 1 hafta sonra doktora sorucam yada ebeye.

Dün Dr gittim devlet hastanesine tahlil için. 29+6 haftaligiz bebeğin kilosu 1480 gr dedi. Sizce çok az değil mi? Sonuçta doğuma da az kaldı en fazla 3 kilo felen mi doğar sizce? Kaşar yumurta felen yiyorum dünden beri aklım takıldı

benimde 29 + 1 de 1330 gramdı banada çok az geldi kafamda tahminen hesapladım her iki haftada bir , bir önceki kilosuna 50 gram ilave ederek kilo alıyor her defasında , oda 3500 - 3600 falan çıktı son anda değişmezse tabi .

27 haftalıkken 1 kiloydu 280 gram almıstı şimdi 330 gram almıs haftaya da 380 gram falan alır herhalde :) :)

sağlıklı olsunda kiloya çok takılmıyorum

Canım ben de de aynısı oldu, 3 gün boyunca durmadı, hala da durmuyor, babası rahat adam, suyu sevdi diyor, benim de içimi rahatlatıyor
Aynı valla yaa suyu çok sevmiştir bence babasının kızı da işte anne olmak böyle bişey hep evham inşallah dedikleri gibidir cumartesi randevum var neyse ki o biraz rahatlatıyo beni aksi bişey olursa da yazarım buraya canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…